Şimdi Ara

Bir türlü hatırlayamadım bu filmi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pek bişi hatırlamamıyorum filmden ama kafam feci şekildi takıldı sadece hatırladığım sahne bi kral vardı arkasında ondan önce ölmüş eski

kralların ruhları vardı kardeşleri babası dedesi de olabilir ama kralın başında sürekli konuşan eski kral ruhlar vardı sanırsam bi komedi filmi olabilir tek

hatırladığım bunlar biliyorum çok zor ama bu film e feci şekilde kafam takıldı bulursanız çok iyi olur.

• bir ara televizyonda görmüştüm bende merak ettim filmi bilenler alıntı yaparlarsa çok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

bir ara televizyonda görmüştüm bende merak ettim filmi bilenler alıntı yaparlarsa çok memnun olurum

evet bende televizyonda görmüş olabilirim kardeş ama bahsettiğim film i hatırladın biliyorsun demi seninde bildigin sahne bişi varsa yazda bulalım kudurucam düşünmekten yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: eemr3

quote:

bir ara televizyonda görmüştüm bende merak ettim filmi bilenler alıntı yaparlarsa çok memnun olurum

evet bende televizyonda görmüş olabilirim kardeş ama bahsettiğim film i hatırladın biliyorsun demi seninde bildigin sahne bişi varsa yazda bulalım kudurucam düşünmekten yoksa

hocam hatırladığım kadarıyla komedi filmiydi ve mahzen benzeri bir yerde geçiyordu sanırım ruhlar tatlı sert birbiryle tartışıyorlardı filan
  • quote:

quote:

quote:

hocam hatırladığım kadarıyla komedi filmiydi ve mahzen benzeri bir yerde geçiyordu sanırım ruhlar tatlı sert birbiryle tartışıyorlardı filan

aynen öyle ama bilen yok galiba :D ben sabah a kadar uyamam artık tama

• Genclik iksiri gibibi iksir bulmaya çalışan kötü Cadılar davarmiydi filmde hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar pek bişi hatırlamamıyorum filmden ama kafam feci şekildi takıldı sadece hatırladığım sahne bi kral vardı arkasında ondan önce ölmüş eski

kralların ruhları vardı kardeşleri babası dedesi de olabilir ama kralın başında sürekli konuşan eski kral ruhlar vardı sanırsam bi komedi filmi olabilir tek

hatırladığım bunlar biliyorum çok zor ama bu film e feci şekilde kafam takıldı bulursanız çok iyi olur.

YILDIZ TOZU komedi filmi değil bir tek o ruhlar komiklik yapıyor ve ruhların hepsi kardeş, kral olma adayları yani prensler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: runomusti

quote:

Arkadaşlar pek bişi hatırlamamıyorum filmden ama kafam feci şekildi takıldı sadece hatırladığım sahne bi kral vardı arkasında ondan önce ölmüş eski

YILDIZ TOZU komedi filmi değil bir tek o ruhlar komiklik yapıyor ve ruhların hepsi kardeş, kral olma adayları yani prensler

çok teşekkürler kardeş yardımcı olduğun için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: runomusti

quote:

çok teşekkürler kardeş yardımcı olduğun için

rica ederim

• sayenizde izledim mükemmel bşir filmmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

sayenizde izledim mükemmel bşir filmmiş..

süper filmdir rasgele sinemasına gitmiştim eskiden, sonra 3 defa felan tekrar izledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.