video zaten silinik 1.5 senedir hiç yüklenmedi. yükledim kaldırdılar itiraz ettiğim halde açılmadı zaten. itiraz etme sebebim de hala her yerde olan video benim paylaştığım video. yani herkes koymuş niye sadece benim videoyu kapattılar diye düşündüm. çünkü telif hakkı diye videomu kaldıran kanal daha önce başka bir kanalın hiç alakası olmadığı halde videolarına itiraz edip kanalını kapattırmış bir kanal daha sonra haksız olduğu anlaşıldı o kanalı açtılar bende böyle önlerine gelene sallıyorlar diye düşündüm rahatlıkla yolladım. teşekkür ederim yardım ettiğin için.
quote:
Orijinalden alıntı: 395808
video zaten silinik 1.5 senedir hiç yüklenmedi. yükledim kaldırdılar itiraz ettiğim halde açılmadı zaten. itiraz etme sebebim de hala her yerde olan video benim paylaştığım video. yani herkes koymuş niye sadece benim videoyu kapattılar diye düşündüm. çünkü telif hakkı diye videomu kaldıran kanal daha önce başka bir kanalın hiç alakası olmadığı halde videolarına itiraz edip kanalını kapattırmış bir kanal daha sonra haksız olduğu anlaşıldı o kanalı açtılar bende böyle önlerine gelene sallıyorlar diye düşündüm rahatlıkla yolladım. teşekkür ederim yardım ettiğin için.
Seni şikayet eden başkası o firma değil.Bunu türkler yapıyor özellikle.
Mesela sende olan bir videoyu adam şikayet ediyor kaldırttırıyor istiyorki sadece kendisinde olsun o video ve herkes onun kanalında izlesin o para kazansın istiyor çok çakal insanlar var bi bilsen.2 videomu kaldırdıkar bu şekilde geçen hafta hemde videolara bizzat bana aitti adam uygunsuz die şikayet edip benim videoyu kaldırttı sonra kendisi yükledi ben şikayet ettim bişe yapmadılar admama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Galatas4ray
quote:
Orijinalden alıntı: 395808
Seni şikayet eden başkası o firma değil.Bunu türkler yapıyor özellikle.
Mesela sende olan bir videoyu adam şikayet ediyor kaldırttırıyor istiyorki sadece kendisinde olsun o video ve herkes onun kanalında izlesin o para kazansın istiyor çok çakal insanlar var bi bilsen.2 videomu kaldırdıkar bu şekilde geçen hafta hemde videolara bizzat bana aitti adam uygunsuz die şikayet edip benim videoyu kaldırttı sonra kendisi yükledi ben şikayet ettim bişe yapmadılar admama.
evet çoğu insana öyle yapıyorlarmış ama bende direkt olarak kanalın ismi yazıyor. eve gelen kağıtta da kanalın ismi her şeyi yazıyor avukatlarının ismi de yazıyor onları araştırdım baktım kanalın avukatları gerçekten.
youtube şöyle bir mesaj yollamış ingilizcem pek iyi olmadığı için çeviremedim ne demek istiyorlar tam olarak anlamadım. videoyuda geri yüklemişler.
In accordance with the Digital Millennium Copyright Act, we've completed processing your counter-notification regarding these video(s):
This content has been restored unless you have deleted the video(s). Your account will not be penalized.
Regards,
The YouTube Legal Support Team
youtubeden para kazanmak istiyorsanız özgün kanallar oluşturun kendi videolarınızı yükleyin ve başkalarının videolarını kopyalamayın,yoksa mahkemeye ,hapis vs. birtakım yaptırımlarla karşılaşırsınız..
hangi kanal dava eden tr içerik mi
telif hakkı ciddi bir suçlamadır arkada çalan müzik bile sizi davalık edebilir
korkma pek bir şey olmaz anca zamanın gider o kadar için rahat olsun
@395808 hocam gelen evrağı paylaşabilir misiniz. bende yt video işi ile uğraşıyorum ama gerek yer gere yabancı içeriklerden dolayı böyle bir şeyle karşılaşmadım.
en azından bilgimiz olsun, nedir nemenem bişeydir bilelim
jakabvoJ
kullanıcısına yanıt
katılıyorum youtube dava ettiği zaman mahkeme süreci çok yavaş işliyor ve cezai yaptırımları ağır olabiliyor. Youtube de hiç bir kanalı kopyalamayın kesinlikle hiç beklenmedik anda kapınıza bir mahkeme kağıdı gelebilir. Eğer çekebiliyorsanız kendiniz özgün videolar çekip yükleyin.
Mağlesef bu konudan benimde başım yandı, adını vermicem bahsetmem bile suç olur 30bin tl ödemem gerekti bir maç yüzünden.
size ait olmayan bir videoya karşı bildirim yollarsanız sonucuna katlanırsınız
Bu telif işinde iyi para var. Dedem vefat ettikten sonra bizim ailenin İbrahim Tatlıses ile arası açıldı. Normalde olsa sıkıntı olmayacak olay nerelere gitti. İbo dedemin bestelediği şarkıyı(Dolana ay Dolana) programda söyleyince amcam davayı koydu. O zamanın 40 bin lirası, 7-8 tane ev parasıymış. Şimdinin kim bilir ne kadarıdır. İyi para gömdü bizim aile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme