quote:Orijinalden alıntı: R4V3Nher ne kadar fenerli olmasını istesemde beşiktaş gibi geliyor quote:Orjinalden alıntı: pıquant her ne kadar fenerli olmasını istesemde beşiktaş gibi geliyor Forza Fener :D
quote:Orijinalden alıntı: 3hLLquote:Orjinalden alıntı: pıquant her ne kadar fenerli olmasını istesemde beşiktaş gibi geliyor Forza Fener :DAlıntıları Göster Çorumspor?
quote:Orijinalden alıntı: GereqsizTamam, etmiyorum! quote:Orjinalden alıntı: Gereqsiz Tamam, etmiyorum! işte bu mesaj için girdim içeri ve umduğumu buldum
quote:Orijinalden alıntı: Malâyaniquote:Orjinalden alıntı: Gereqsiz Tamam, etmiyorum! işte bu mesaj için girdim içeri ve umduğumu buldumAlıntıları Göster Galatasaray.
quote:Orijinalden alıntı: MissYouBeşiktaşlı kesin! Heralde! Galiba! Sanırsam!Alıntıları Göster fenerbahçe
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyfenerbahçe Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Déstiny fenerbahçe Çok mu belli ettim yaw? Bu arada Destiny:Fenerbahçe!
quote:Orijinalden alıntı: MissYouquote:Orjinalden alıntı: Déstiny fenerbahçe Çok mu belli ettim yaw? Bu arada Destiny:Fenerbahçe! Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MissYou quote:Orjinalden alıntı: Déstiny fenerbahçe Çok mu belli ettim yaw? yok hyr 6. hissim iyidir sadece ordan anladım @feat fenerbahçe
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyquote:Orjinalden alıntı: MissYou quote:Orjinalden alıntı: Déstiny fenerbahçe Çok mu belli ettim yaw? yok hyr 6. hissim iyidir sadece ordan anladım @feat fenerbahçe Alıntıları Göster quote: @feat fenerbahçe Ölümüne
quote:Orijinalden alıntı: Malâyaniquote:Orjinalden alıntı: Gereqsiz Tamam, etmiyorum! işte bu mesaj için girdim içeri ve umduğumu buldumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .KafKef. quote:Orjinalden alıntı: Gereqsiz Tamam, etmiyorum! işte bu mesaj için girdim içeri ve umduğumu buldum ulen.. valla benimde aklıma gelmişti...