Şimdi Ara

BU EN SAĞDAKİNİN OLDUĞUNU BİZ NASIL BİLİYORUZ? [UZAY KONUSU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  BU EN SAĞDAKİNİN OLDUĞUNU BİZ NASIL BİLİYORUZ? [UZAY KONUSU]

Mobil link :https://store.donanimhaber.com/68/82/21/68822164eb110393512bfaa45455d626.jpg (Bilmiyom belki mobil direk böyle görüyordur ama koyayım dedim)

Neye göre araştırması ve tahmini yapılabiliyor. Aslında Samanyolundan sonrası kafamı kurcalayanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 3 Ağustos 2013; 2:54:42 >

• Kardeş o çözünürlüğü açacak teknoloji daha geliştirilmedi, bilgisayar şuan takla atıyor
  • Ben rahat açtım.
  • höh diyorum başka bişey demiyorum
  • Hubble uzay teleskobu gibi devasa bir teleskoba sahibiz.Onun keşfettiği yeni gezegenler ve galaksiler sayesinde evrenin haritası çıkarılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Hubble uzay teleskobu gibi devasa bir teleskoba sahibiz.Onun keşfettiği yeni gezegenler ve galaksiler sayesinde evrenin haritası çıkarılabiliyor.

Peki usta en sağ küme gibi sonu olduğu kesin mi evrenin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Hubble uzay teleskobu gibi devasa bir teleskoba sahibiz.Onun keşfettiği yeni gezegenler ve galaksiler sayesinde evrenin haritası çıkarılabiliyor.

Peki usta en sağ küme gibi sonu olduğu kesin mi evrenin?

o küme ne kadar doğrudur bilemeyeceğim ama evrenin sonu olduğu ancak devamlı genişlediği kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açamadım hala
  • Açtım ama hiçbir şey anlamadım

Aslında anlamışım sırasıyla bakmamıştım az önce, sırasıyla bakınca anlaşılıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 2 Ağustos 2013; 18:21:14 >
  • Teleskopla çekip direk nete koymuş o nasıl çözünürluk öyle.
  • Bekleyin açılıyor ya. Neyse sorularıma iftardan sonra devam edecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serpus

Kardeş o çözünürlüğü açacak teknoloji daha geliştirilmedi, bilgisayar şuan takla atıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Bekleyin açılıyor ya. Neyse sorularıma iftardan sonra devam edecem.

Uzayın genişliğini gösteriyorlar bir çizim ile. Onlara çok şaşıyorum, nasıl biliyorlar falan diye.
  • ben bunu görünce çok şaşırmıştım
     BU EN SAĞDAKİNİN OLDUĞUNU BİZ NASIL BİLİYORUZ? [UZAY KONUSU]
  • Öncelikle bu tür şeyler elimizde olan en iyi cihazlar ile yapılıyor uydular teleskopar ile gezegenlerin yıldızların yeri yörüngesi vb. herşeyi çıkarıyorlar

Şimdi en sağdaki resimdeki küre demişsin o küre bilinen sınır yani şu anda bilim adamlarımız o kürenin dışına çıkamamış o kadar uzağı gösterebilicek teknoloji daha elimizde yok

Zaten genişlemesede olur daha bilmediğin milyonlarca galaksi ve o galaksilerde milyonlarca gezegen ve yıldız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seçilmiş_Kişi

Teleskopla çekip direk nete koymuş o nasıl çözünürluk öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim açılınca editliycem

O değilde o diğer sistemlerin resmini nasıl çekmişler

@gölge kule Okadar büyük birşey olsaydı bence dünyadan görebilirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 2 Ağustos 2013; 19:41:55 >
  • Aslınd VY Canis Majoris i görebiliyoruzdurda yine gökyüzünde gördüğün yıldızlar gibi küçük bir şekilde görüyoruz
  • şu anki teknolojimizle görebileceğimiz en uç sınırları kastediyor olmalı, anormal bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Resim açılınca editliycem

O değilde o diğer sistemlerin resmini nasıl çekmişler

@gölge kule Okadar büyük birşey olsaydı bence dünyadan görebilirdik

Bence gözüküyordur da uzaklık bakımından küçük gözüküyordur gece
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.