Şimdi Ara

BİR VİDEOYU 2 YE BÖLME YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 1.3 gb küsür bir videoyu 2ye bölüp vcd şeklinde cd ye aktarmak istiyorum. vcd seklinde cd e atmak kolay da görüntü kalitesini fazla bozmadan hatta hiç bozmadan neredeyse hiç bozmadan bölmek istiyorum. movie maker ile bölünce uzantısını wmv olarak kaydettiiği için görüntü çok bozuk oluyor. bi el atın nasıl hangi programla yapabilirm

• Sony Vegas Kullandığım en iyi video programı, her türlü efekt, ses ve yazı ekleme, kesme, birleştirme..işlemlerini yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoRGeR

Sony Vegas Kullandığım en iyi video programı, her türlü efekt, ses ve yazı ekleme, kesme, birleştirme..işlemlerini yapabilirsin

saol bir deniyeyim
  • Hocam şu Sony Vegas çok kapsamlı bir program ama çok karışık ya. Ben bişey anlamadım ondan. Öğrenmek lazım aslında. Bu arada SinapS arkadaş, ben de sana video bölmek için tam da aradığın gibi ve çok küçük bir program önerebilirim: Boilsoft Avi/Mpeg/Rm/Wmv Splitter. Kısa sürede işlem yapar ve görüntü kalitesinde en ufak bir bozulma olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tardy -- 23 Mayıs 2007; 19:51:48 >
  • virtualdubmod da sıfır kalite kaybıyla istediğin kadar bölebilirsin... daha önce bende nero ve ulead gibi proğramlarla yapıyordum ama hem çok uzun sürüyordu 1-1,5 saat gibi hemde kalite kaybı oluyordu... virtualdubmod da azami 1-2 dk sürüyor ve kalite kaybı sıfır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tardy

Hocam şu Sony Vegas çok kapsamlı bir program ama çok karışık ya. Ben bişey anlamadım ondan. Öğrenmek lazım aslında. Bu arada SinapS arkadaş, ben de sana video bölmek için tam da aradığın gibi ve çok küçük bir program önerebilirim: Boilsoft Avi/Mpeg/Rm/Wmv Splitter. Kısa sürede işlem yapar ve görüntü kalitesinde en ufak bir bozulma olmaz.

Sony Vegas alanının en iyisidir, evet biraz karışıktır fakat biraz çözmek için uğraşırsanız ne kadar kaliteli olduğunu anlarsınız, ben de ilk açtığımda çok karışık gelmişti ama deneye deneye öğrenmiş oldum, bence biraz uğraş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tardy

Hocam şu Sony Vegas çok kapsamlı bir program ama çok karışık ya. Ben bişey anlamadım ondan. Öğrenmek lazım aslında. Bu arada SinapS arkadaş, ben de sana video bölmek için tam da aradığın gibi ve çok küçük bir program önerebilirim: Boilsoft Avi/Mpeg/Rm/Wmv Splitter. Kısa sürede işlem yapar ve görüntü kalitesinde en ufak bir bozulma olmaz.

boilsoft iyi de beleş olmadığı için sadece 2 dk sini falan bölüyo yani olmadı virtualdubmub mu ne onu deniycem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • virtualdubmod da nasıl bölücem anlatabilrmisin_?? cok kısa:D

edit: boilsoftun seralini bulup hallettim tamamdır:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 23 Mayıs 2007; 23:40:27 >
  • virtualdubmodu aç.file den open video file aç. filmin hangi klasörde ise orda filmine tıkla.. sonra video yazan yere tıkla orda direct stream copy yi işaretle... sonra virtualdubmadun alt kısmında yarım ok işareti var. fareyi üzerinde tuttuğunda mark in yazar. bunu filmin 74. dakikasında tıklabu ilk kesim başıdır. sonra track bar(video zaman kaydırma çubuğu) nu ilerlet. filmin en sonuna gel(bu vcd formatına dönüştürürsen 700 mb civarıdır)filmin sonunda iken da iken mark out(sol tarafdaki sola bakan yarım ok) tıkla.. sonra edit den delete ye tıkla... böylece 74 dk dan sonrasını kesmiş olursun. save as tıkla bir isim ver ve kaydet... böylece ilk 74 dk lık kısmı kaydeder.... virtual dubmoddan çık ve .. tekrar aç virtualdunmodu... ve orijnal ilk filmini tekrar aç. sonra 74 dk dan sonrası için mark in filmin en başı. olarak işaretle.... mark out ise filmin 74. dk da iken tıkla. edit den delete ye tıkla.. save as tıkla ve kaydet.. böylece 74 dk dan sonrasını ayrı bir parça yapar. için tıkla ve kaydet.. böylece de ikinci kısmı kaydetmiş olursun. sonra bu parçaları vcd ye yazdırabilirsin ayrı ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 23 Mayıs 2007; 23:35:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

virtualdubmodu aç.file den open video file aç. filmin hangi klasörde ise orda filmine tıkla.. sonra video yazan yere tıkla orda direct stream copy yi işaretle... sonra virtualdubmadun alt kısmında yarım ok işareti var. fareyi üzerinde tuttuğunda mark in yazar. bunu filmin 74. dakikasında tıklabu ilk kesim başıdır. sonra track bar(video zaman kaydırma çubuğu) nu ilerlet. filmin en sonuna gel(bu vcd formatına dönüştürürsen 700 mb civarıdır)filmin sonunda iken da iken mark out(sol tarafdaki sola bakan yarım ok) tıkla.. sonra edit den delete ye tıkla... böylece 74 dk dan sonrasını kesmiş olursun. save as tıkla bir isim ver ve kaydet... böylece ilk 74 dk lık kısmı kaydeder.... virtual dubmoddan çık ve .. tekrar aç virtualdunmodu... ve orijnal ilk filmini tekrar aç. sonra 74 dk dan sonrası için mark in filmin en başı. olarak işaretle.... mark out ise filmin 74. dk da iken tıkla. edit den delete ye tıkla.. save as tıkla ve kaydet.. böylece 74 dk dan sonrasını ayrı bir parça yapar. için tıkla ve kaydet.. böylece de ikinci kısmı kaydetmiş olursun. sonra bu parçaları vcd ye yazdırabilirsin ayrı ayrı.

halettim teşekkürler anlatımın için emeğine eline sağlık

• quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

virtualdubmodu aç.file den open video file aç. filmin hangi klasörde ise orda filmine tıkla.. sonra video yazan yere tıkla orda direct stream copy yi işaretle... sonra virtualdubmadun alt kısmında yarım ok işareti var. fareyi üzerinde tuttuğunda mark in yazar. bunu filmin 74. dakikasında tıklabu ilk kesim başıdır. sonra track bar(video zaman kaydırma çubuğu) nu ilerlet. filmin en sonuna gel(bu vcd formatına dönüştürürsen 700 mb civarıdır)filmin sonunda iken da iken mark out(sol tarafdaki sola bakan yarım ok) tıkla.. sonra edit den delete ye tıkla... böylece 74 dk dan sonrasını kesmiş olursun. save as tıkla bir isim ver ve kaydet... böylece ilk 74 dk lık kısmı kaydeder.... virtual dubmoddan çık ve .. tekrar aç virtualdunmodu... ve orijnal ilk filmini tekrar aç. sonra 74 dk dan sonrası için mark in filmin en başı. olarak işaretle.... mark out ise filmin 74. dk da iken tıkla. edit den delete ye tıkla.. save as tıkla ve kaydet.. böylece 74 dk dan sonrasını ayrı bir parça yapar. için tıkla ve kaydet.. böylece de ikinci kısmı kaydetmiş olursun. sonra bu parçaları vcd ye yazdırabilirsin ayrı ayrı.

halettim teşekkürler anlatımın için emeğine eline sağlık

Hallettiğine sevindim... sende sağol

• ulead video tool box
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.