Şimdi Ara

Bir VW Başaran Oto- DSG Şanzuman Kurbanı Hikayesi Daha (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
70.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
208 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam keşke biraz daha bastırsaydınız. 2012 Leon için aynı şey oldu. 11.000 istediler, arkadaş biraz bastırdı, ortalığı karıştırdı, 1400TL ye galiba işçilik ve ufak bir bedele değiştirildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Adam birde seat kullanıyor 🤣🤣 VW hatalı şanzuman ürettim ücretsiz değişiyorum diyor yurtdışında bizimkisi halen kabul etmiyor vw den daha iyi biliyor cidden şaşılası bir durum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Bu kanal izlenme almak amacıyla videolar yapıyor.

• werrol kullanıcısına yanıt
    Tatildeydim hocam ailemle birlikte. Normalde yaptırmayacaktım. Servisle tartıştım üstüne doğuş la tartıştım adamlar sıkışık durumumu bildiğinden bir gram geri adım atmadı tam şeref yoksunu bunlar. Özellikle doğuşun bölge sorumlusu Ahmet denen adam . Aracı İstanbul’a götürsem 2 bine malolacaktı üstğne bayram sonu aile boyu uçak bileti mecbur kaldım. Başaran otomotiv diyorki iyi niyet garantisi nerede yazılı öyle bi garanti yok adamlar tam çakal

• O kişi seat ikinci kalite vw diyen kişiye düz sövdü diye geçen 1 hafta ban yedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

O kişi seat ikinci kalite vw diyen kişiye düz sövdü diye geçen 1 hafta ban yedi
    Onu kim demişse yanlış demiş. Audi 1.kalite Volkswagen, Seat 3.kalite :)

• Kankkunen kullanıcısına yanıt
    O da yanlış. Bugatti 1.kalite, Porsche 2.kalite, Audi 3.kalite, VW 4.kalite, Skoda 5.kalite, Seat 6.kaliten

• Geçmiş olsun hocam.

• Geçmiş olsun hocam, bu yaşadığınız üzücü durum araba alma niyetinde olan birçoğuna bir fikir verecektir, böyle saçmalık olamaz, otomatiksever bir kullanıcı olarak vw grubundan uzak duruyorum bu dsg sorunundan ötürü...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

O da yanlış. Bugatti 1.kalite, Porsche 2.kalite, Audi 3.kalite, VW 4.kalite, Skoda 5.kalite, Seat 6.kaliten
    Lamborghini’yi unutmuşsun Porsche’nin üstüne yazarsan bozuşuruz :)

• Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Audi'nin üstüne yazacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 22 Ağustos 2019; 23:15:19 >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    DSG ile ilgili bilmiyorum ama Ford'un otomatiği, çift kavrama powershift hakkında bir dava başlatılmış. (Amerika'da.)

YouTube Scotty Kilmer diye bir çatlak dayı var.
    Tam bir Japon fanboy. Toyota ve Hondayı öve öve bitiremiyor.
    VW ve Fiatı gömüyor. Bizim forumdan daha fanatik bu konuda.

Ama kendisi tamirci hatta mekaniker sanıyorum.
    Çılgın bir tecrübesi var. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdoganb -- 22 Ağustos 2019; 23:22:9 >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de sevmiyorum VW ama yiğidi öldür hakkını yeme lütfen.
    Bende Micra var otomatik, ilk sahibi kuzenim bir arıza yaşamış otomatikle, ilk yılında hem de. Aracın sıfır fiyatından 2000₺ fazla bedel ile şanjman yenilenmiş. Tabii ki garanti kapsamında.
    Yani bunu eskitmişsiniz, hayvan gibi şeyapmıpsınız, böyle araba mı kullanılır, size ehliyet verenin nenesini... gibilerinden laflar etmeden, ikame araç vermişler, 3 hafta sonra arayıp gelin kahvemizi için aracınız da hazır demişler.
    Üstüne üstlük bir de şekerli Türk kahvesi!

• Gecmis olsun, vw cok cektirdi bu sanzimanda

• "Ama tok ses var."
  • her VAG boy DSG fiyasksunu yaşayacaktır...
  • Hocam tok sesini konuşurken bizim konu güme gitmesin bi imza atında kampanya ya duyulsun sesimiz. DSG hayranları imza atmasın çünkü yazının içinde maalesef bugatti -seat şanzımanı felan eleştiriliyor 🤣

• quote:

Orijinalden alıntı: erdoganb

Hocam ben de sevmiyorum VW ama yiğidi öldür hakkını yeme lütfen.
    Bende Micra var otomatik, ilk sahibi kuzenim bir arıza yaşamış otomatikle, ilk yılında hem de. Aracın sıfır fiyatından 2000₺ fazla bedel ile şanjman yenilenmiş. Tabii ki garanti kapsamında.
    Yani bunu eskitmişsiniz, hayvan gibi şeyapmıpsınız, böyle araba mı kullanılır, size ehliyet verenin nenesini... gibilerinden laflar etmeden, ikame araç vermişler, 3 hafta sonra arayıp gelin kahvemizi için aracınız da hazır demişler.
    Üstüne üstlük bir de şekerli Türk kahvesi!
    Nissan’ın bu sorununu ben de geçen sene duydum, içime kurt düştü o günden beri.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Hocam hepiniz yanlışsınız. İlk sırada sorunsus DSG şanzumabıyla SEAT - ve sonrasında açık ara kalite farkıyla Toros- VW-Skoda -Bugatti- böyle gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: miravoğlan

Tatildeydim hocam ailemle birlikte. Normalde yaptırmayacaktım. Servisle tartıştım üstüne doğuş la tartıştım adamlar sıkışık durumumu bildiğinden bir gram geri adım atmadı tam şeref yoksunu bunlar. Özellikle doğuşun bölge sorumlusu Ahmet denen adam . Aracı İstanbul’a götürsem 2 bine malolacaktı üstğne bayram sonu aile boyu uçak bileti mecbur kaldım. Başaran otomotiv diyorki iyi niyet garantisi nerede yazılı öyle bi garanti yok adamlar tam çakal
    Adamın söylediği yalan birşey yok ki canım ciğerim
    İyi niyet dedikleri şey yazılı değil,yazılı olmayan şeye karşı hiçbir resmi dayanağımız olamaz
    Bunun tek yolu mahkeme çünkü dsg nin sorunlu olduğuna dair mahkeme kararı var
    O iş de baya uzun sürer
    Sakat bir ürüne resmi olmayan bir garantiye bavul dolusu para bağlıyoruz sonrada mağdur oluyoruz olay bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Ağustos 2019; 23:49:45 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.