Şimdi Ara

Bir Web Sitesinin İçeriğini Görmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kendi web sitemin dosyalarını vb. şeylerini cute ftpden görüyorum fakat girdiğim websitelerininde dosyalarını görmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• sadece kaynağı görüntüle diyerek HTML,JavaScript gibi browser tabanlı dillerle kodlanmış web sitelerinin kodlarını görebilirsin.
    ASP,PHP gibi sunucu taraflı kodlanmış sitelerin içeriklerini göremezsin.

cuteftp aracılığı ile sitelerin ftp kul. adı ve şifrelerini biliyorsanız tüm dizin ve klasörlere erişebilirsin.
    bunun dışında erşimezsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: n3k

sadece kaynağı görüntüle diyerek HTML,JavaScript gibi browser tabanlı dillerle kodlanmış web sitelerinin kodlarını görebilirsin.
    ASP,PHP gibi sunucu taraflı kodlanmış sitelerin içeriklerini göremezsin.

cuteftp aracılığı ile sitelerin ftp kul. adı ve şifrelerini biliyorsanız tüm dizin ve klasörlere erişebilirsin.
    bunun dışında erşimezsin.

arkadas güzel açıklamış zaten onlarıda görebilseydin tüm siteler senin olurdu.

sadece config.php dosyaları yeter senin olmasına
  • arkadaşın sende çok şey istiyosun be yaa

ayrıca n3k arkadaş iyi bir şekilde açıklamış....
  • arkadaşlar öle deil işte kaynağı görüntülede sadece o sayfanın kodlarını görüyorsunuz benim dediğim sitenin tüm klasörlerini görmek öle bi program bulmuştum kaybettim :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: cysoftware

arkadaşlar öle deil işte kaynağı görüntülede sadece o sayfanın kodlarını görüyorsunuz benim dediğim sitenin tüm klasörlerini görmek öle bi program bulmuştum kaybettim :S

illegal olarak sitelerin klasörlerine ulaşmaktanmı bahsediyorsun,
    üzgünüm bu konuda yardım olamayacağım.
  • bence öle bişey yoktur sitenin tüm dosyalarına ulaşmak gibi sen başka bişeyle karıştırıyo olma sakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Web Site Tasarımı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğin çok saçma bişey.Ama sen teleport programından bahsediyo olabilirsin.Html sayfaları bilgisayarına indiriyosun muhtemelen onuda ftp programı gibi girdim sandın heralde
  • dosyalarını göremessin ama sitenin tasarım kodunu

firefoxta

Dosya > Sayfayı farklı kaydet yaparak alabilirsin ;)
  • Firefox kullanarak sayfa kaynağını görüntüleyebilir, sayfa kaynağından css yollarının yollarını bulabilir, istediğin imaj dosyalarını sağ tıklayarak "resme bak" seçeneği ile görüntüleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vovy -- 25 Ağustos 2008; 1:54:49 >
  • İlave olarak cute ftp ile sorun yaşarsınız virüs bulaşma ihtimali çok yüksek

File zilla kullanın ve httpdocs ya da www içindeki dosyalardan sistemin dosyalarına ulaşabilirsiniz
  • boş iş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.