Şimdi Ara

Bir websitesinde ödeme sistemi nasıl oluşturulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öndelikle benim bu konularda derin bir bilgim yok. Araştırmaya çalışıyorum
    Bildiğim hali hazırda bir kredi kartlı bir ödeme sistemi kurmak için anlaşmalar yapılması gerekiyor bankalardan sanal post başvurusu gibi prosedürleri var .Bunlar içinde maliyet oluşuyor hali hazırda birşeyleri yapabilmek için
    Yanlız benim sormak istediğim şey şu , ben Türkiyede değilim yurtdışındayım ve aklımdaki düşünce bu sistemi kredikartı ile ödeme biçimdedeğil de açacagım bir sitede paypal veya amazon baglantıları ile satma imkanım var mı ? Ornek olarak bir site göstereyimhttps://potatoparcel.com bu sitede vatandaş patateslerin üzerinde mesaj yazıyor ve postalıyor karşılıgında 9.99 dolar gibi bir ödeme alıyor. Ödeme yap dedikten sonra aşagıda seçeneklerde paypal amazon gibi seçenekler cıkıyor.
    Düşündüğüm şey dogru mu acaba yardımcı olmanızı istediğim yer burası tam olarak. Bu arkadaş bildiğimiz kredi kartı ile ödeme işlemleri ve sistemlerini kurmak yerine ödemelerini paypal ve amazon ile satıyor . Buraya kadar Dogru mu düşünüyorum ??? Eger burayakadar kısım dogruysa bu yöntemlerle paypal ve amazon üzerinden satış yapmak için diger kredi kartı sistemlerindeki gibi bir şirket sahibi falan olmak gerekiyor mu gerekmiyor mu
    ILGILENENECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
    Cunku internetten bir kaç gündür araştırıyorum ve aradıgım cevapları bulamadım

• uzzunmu oldu nedir .kimse cevaplamadı:)
  • Sitende hangi scripti kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kk king -- 2 Temmuz 2017; 1:24:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde Amazon ,paypal demişsin müşteriler hangi ülkeden olacak paypal tr de yasaklandı. Daha kurmamışsın şimdi gördüm script olarak WordPress i kullanırsan hem tasarım olarak güzel bir tema bulursun güzel bir site olur hemde woocommerce eklentisiyle kredi kartı ile ödeme paypal ile ödeme seçenekleri var şimdi baktım İngilizce kaynaklar buldum woocommerce Amazon ve eBay ile entegrasyon filan *WordPress #1* araştır biraz kafanda soru kalmasın.

• Direk paypal ve amazonla iletişime geçebilirsiniz ingilizceniz varsa gayet net cevaplar alabilirsiniz

• teşekkür ediyorum cevaplar için .... Birazdaha araştırdım wordpress olayını .
    Evet türkiyede kapandı PAypal ben yurtdışındayım. O yüzden şirket kurmadan , birsürü kagır prosedürü olmadan sanal pos başvurusu olmadan birşeylerin satılıp satılamadıgını araştırıyordum.https://potatoparcel.com bu bahsettiğim siteye göz attıysanız o vatandaş dediğim gibi satış yapıyor değil mi , ödemelerini başka sunucular tarafından saglıyor ( paypal , amazon gibi ) böylece bir şirket kurup bankalarla anlaşma yapmaktan kurtulmuş oluyor . bunun karşıgında ödeme aldıgı sunucuya yani paypala ya da amazona kesinti ödüyor veya yüzdelik ödüyor . Dogru mudur?

• ve birşey daha . Odeme olayını ücretsiz alınan bir siteden de yapılabilir mi wix gibi mesela. yoksa site kaldırmaz mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

E-ticaret sitesi kurmakla ilgili bu yazı size yardımcı olabilir.
    https://www.dopigo.com/e-ticaret-sitesi-kurmak-icin-gerekenler/

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.