Şimdi Ara

Bir wireless hat var çevrede onu masaüstü bilgisayara nasıl bağlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim çevrede wireless şebekesi varmış. Varmış diyorum çünkü bana komşumuz söyledi. Hat hakkında biraz bilgi vereyim. Bizim ev Askeri Lojmanlarla Ulaştırma Taburu arasında bir yerde ve Askeriyeden olan komşumuz Bu iki yer arasında wireless hat olduğunu söyledi. Bana şifreyide verdi ama benim bilgisayara bu hattı nasıl bağlarım bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz?

• Bir tane wireless usb adaptör veya pci wireless kart alırsınız. Öyle bağlanırsınız. (Bunlar fikir oluşması için örnek).

AIRTIES WUS300 (USB)

U.S.Robotics Wireless MAXg PCI Adapter

• Ama hat çok uzakta fakat ben çekim alanı içindeyim sanırım bu wireless usb'lerin çekim alanı 50m falan yazıyor mesafe 50m fazla. yinede bağlanabilirmiyim?
  • Wus-300 iyi ürünlerden biridir. Bazı modeller var mesela harici anten ekleyebiliyorsunuz. Eğer sizin evinize bağlantı ulaşıyorsa sorun olmaz sanırım. Bu arada wus-300' ün çekim alanı açık alanda maksimum 3 km' dir deniliyor bir linkte.

İşte Burda (4. MESAJ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 7 Şubat 2008; 13:01:15 >
  • 3km mesafeyi sakin airties'in yakinda gelcek olan wob-300 outdoor access pointine ait olmasin. siradan usb ler wus-300 dahil birak 3km yi 300mt ye bile yaklasamazlar. hicbiri yapamaz. anca harici anten takilabilen 300-500mw lik ozel modeller var dedin onlarla mumkun olur oda directional antenle. 360 derece 3km mesafeyi yapcak sistem yok gibi. airties outdoor access pointlerde 3km yi anca point to point noktadan noktaya yapabiliyor zaten.
  • Dediğiniz doğru olabilir. Ben 3 km çeker diye bişe demedim. Sadece alıntı yaptım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakaniko

Wus-300 iyi ürünlerden biridir. Bazı modeller var mesela harici anten ekleyebiliyorsunuz. Eğer sizin evinize bağlantı ulaşıyorsa sorun olmaz sanırım. Bu arada wus-300' ün çekim alanı açık alanda maksimum 3 km' dir deniliyor bir linkte.

İşte Burda (4. MESAJ)

referans gosterdin yerdeki tartisma wireless modemlerin menzili uzerine usb adaptor hakkinda hic bir sey yok. gorunen oki 3km diyen arkadas wob-300 access point'i kasdetmis ama wob-300 yerine yanlislikla wus-300 yazmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar slm benim elimde airlive turbo-c wireless var ben bunu masaüstü pc me kurdum fakat sağ alt ikonda bağlanamadıgımı gösteriyor çarpı işareti var ben buna nasıl bağlanabilirm nasıl aktiv edebilirm yardım edersenız çok sevinirim
  • USRobotics USR815421 Bu aletten al. Aynı mesafeden Wus300ü de kullandım bunu da. Usrobotics daha iyi çekiyor. Bugün 3.kez aldım MaviBilgisayardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.