Şimdi Ara

Bir wp telefon icin kac tl butce lazim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonda film izlerim dusuk oyunlar oynarim nss subway surfers gibi en yuksek oynadigim oyun 200-300 mbdir

Lutfen oneri yapin !
    Not : discovery elite kullaniyordum nisandan beri telefon toplam 3 kere servise gitti ve en az 20 gun kaldi bende lg g pro lite aldim 2.el fakat kasmalar canimi sikiyor o yuzden wp ye gecmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her bütçeye uygun wp cihazı piyasada bulmak mümkün. Benim önerebileceğim cihaz ise 700tl civarındaki lumia 735
  • filmi büyük ekranda izlerim dersen 1320 veya 640 ekonomik olur. 4.7 inç ekran yeter dersen 735 güzel telefon. 735 modeli 600 lira civarına sıfır olarak alırsın. kısaca yelpaze geniş. 925-820-625 gibi eski modelleri tercih etme yeter. onlara da güncelleme gelecek ama işlemcileri eski nesil ve çok güç tüketiyor. bu nedenle 735 güzel alternatif. 640 en yeni ekonomik model. yazılımları hepsi aynı. yaşayacağın windows deneyimi de değişmez. donanım değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

filmi büyük ekranda izlerim dersen 1320 veya 640 ekonomik olur. 4.7 inç ekran yeter dersen 735 güzel telefon. 735 modeli 600 lira civarına sıfır olarak alırsın. kısaca yelpaze geniş. 925-820-625 gibi eski modelleri tercih etme yeter. onlara da güncelleme gelecek ama işlemcileri eski nesil ve çok güç tüketiyor. bu nedenle 735 güzel alternatif. 640 en yeni ekonomik model. yazılımları hepsi aynı. yaşayacağın windows deneyimi de değişmez. donanım değişiyor.

Zaman ayiripta yazdigin icin tesekkur ederim ekrani 5.inch model bakiyorum 735de iyi bir secenek

Birde wp magazada new star soccer subway surfers jetpack joyride felan varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Junace

quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

filmi büyük ekranda izlerim dersen 1320 veya 640 ekonomik olur. 4.7 inç ekran yeter dersen 735 güzel telefon. 735 modeli 600 lira civarına sıfır olarak alırsın. kısaca yelpaze geniş. 925-820-625 gibi eski modelleri tercih etme yeter. onlara da güncelleme gelecek ama işlemcileri eski nesil ve çok güç tüketiyor. bu nedenle 735 güzel alternatif. 640 en yeni ekonomik model. yazılımları hepsi aynı. yaşayacağın windows deneyimi de değişmez. donanım değişiyor.

Zaman ayiripta yazdigin icin tesekkur ederim ekrani 5.inch model bakiyorum 735de iyi bir secenek

Birde wp magazada new star soccer subway surfers jetpack joyride felan varmi ?

Senin için şimdi tlfunumdan arama yaptım dostum evet mevcut mağazada. Windows Phone mağazasından siteden bakabilirsin aklında kalan uygulama varsa. Bende ios androidden sonra wp geçtim 1 hafta oldu. L1020 var bende.

• Junace kullanıcısına yanıt
    http://www.windowsphone.com/ burdan bakarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullaharif -- 28 Temmuz 2015; 7:37:33 >
  • Arabada 5 evde 15
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.