Şimdi Ara

BİR XP DUVAR KAĞIDI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nasıl bulcaz bunun büyük olanını bi yardımcı olun

BİR XP DUVAR KAĞIDI.

BİR XP DUVAR KAĞIDI.

Değiştirildi:Lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferno -- 16 Ocak 2007; 18:48:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

1280x1024 ü yokmu bunun =P güzelmiş
  • arkadaşlar hakaten bendede yok bunun büyük olanı yani duvar kağıdı yapılabilecek olanı.nerden buluruz onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferno

arkadaşlar hakaten bendede yok bunun büyük olanı yani duvar kağıdı yapılabilecek olanı.nerden buluruz onu.
    999999999 verildi. şimdide 100000000 oldu. Tebrik ediyoruz. Bizden Ödül Kazandiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :.Batsu.:

999999999 verildi. şimdide 100000000 oldu. Tebrik ediyoruz. Bizden Ödül Kazandiniz.

Alıntıları Göster
    o bin kere veridli de her gün buraya 100 lerce kişi üye oluyor.görmeyen vardır belki..saygı biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaxelit

o bin kere veridli de her gün buraya 100 lerce kişi üye oluyor.görmeyen vardır belki..saygı biraz.

Alıntıları Göster
    haklısın ama birazcik araştirma yapsak daha iyi olur. cünkü bende ilk katıldıgımda böyle bir hata yapmiştim o yüzden diyorum herkes hata yapabilir arkadaş aramiza yeni gelmiş.

iyi eğlenceler...!
  • quote:

haklısın ama birazcik araştirma yapsak daha iyi olur. cünkü bende ilk katıldıgımda böyle bir hata yapmiştim o yüzden diyorum herkes hata yapabilir arkadaş aramiza yeni gelmiş.

iyi eğlenceler...!

Alıntıları Göster
  • quote:

iyi eğlenceler...!

Alıntıları Göster
    Görmeyen vardır diye konu mu açılır? O zaman bunun forumluğu nerde? İsteyen döner geriye bakar. Herkes görmeyen vardır mantığıyla konu açsa burada kaybolursun. Ki kaybolmuyor da değiliz hani.

Kendimi kaybedip cinnet geçiresim, sora da "cinnet görmeyen vardır belki" şeklinde kendimi savunasım geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 15 Ocak 2007; 20:51:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Görmeyen vardır diye konu mu açılır? O zaman bunun forumluğu nerde? İsteyen döner geriye bakar. Herkes görmeyen vardır mantığıyla konu açsa burada kaybolursun. Ki kaybolmuyor da değiliz hani.

Kendimi kaybedip cinnet geçiresim, sora da "cinnet görmeyen vardır belki" şeklinde kendimi savunasım geliyor...

Alıntıları Göster
    Türkler kadar taş düşsün başınıza.

• quote:

Alıntıları Göster
    bu forumda 17. kez goruyorum baska forumlarla beraber 30 olmustur heryerde bu resim

• quote:

Orijinalden alıntı: SSCB

bu forumda 17. kez goruyorum baska forumlarla beraber 30 olmustur heryerde bu resim

Alıntıları Göster
    http://img109.imageshack.us/img109/4426/piknikdp1.gif
    ben biraz büyüttüm görüntü gitti biraz.Büyük diğer image yapmadım. 1024x768 boyutlar

• quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

ben biraz büyüttüm görüntü gitti biraz.Büyük diğer image yapmadım. 1024x768 boyutlar

Alıntıları Göster
    www.100-kere-verildi-ama-olsun-üzülme-daha-ilk-mesajın-galiba.-eğer-imageshacke-upload-edersen-boyutunu-büyütebilirsin.com

• quote:

Orijinalden alıntı: therev

www.100-kere-verildi-ama-olsun-üzülme-daha-ilk-mesajın-galiba.-eğer-imageshacke-upload-edersen-boyutunu-büyütebilirsin.com

Alıntıları Göster
     BİR XP DUVAR KAĞIDI.

• quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Alıntıları Göster
     BİR XP DUVAR KAĞIDI.

• quote:

Orijinalden alıntı: therev

Alıntıları Göster
    Buyur kardeşim resimin orjinali...

http://alicanyagiz.googlepages.com/kopkopkop.jpg (81kb)

edit : herkes seferber olmuş ben dosyayı upload edip buraya koyuncaya kadar 2 kişi daha eklemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 15 Ocak 2007; 21:21:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 241

Buyur kardeşim resimin orjinali...

http://alicanyagiz.googlepages.com/kopkopkop.jpg (81kb)

edit : herkes seferber olmuş ben dosyayı upload edip buraya koyuncaya kadar 2 kişi daha eklemiş

Alıntıları Göster
    hoş..

fekat eksik...

ailenin erkek üyeleri atlet ve pijamalı olmalıydı.

ayrıca yakında mutlaka çöp yığınları olmalıydı...

arka fona da yakartop oynayan iki kız eklenebilirdi....

ha birde hacımurat ın kapısı açık olmalıydı....malum teybinden müzik sesleri yükselecek ya....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 15 Ocak 2007; 21:34:45 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cezve

BU kadar tepkiye gerek yok. Forumun arama özelliği 1 gün çalıışıyor 2 gün sallanıyor. Ayrıca arama özelliğinin geliştirilmesi lazım hiç verimli değil. Sen forumun sahibi değilsin, yöneticisi değilsin yani basit bir üyesin takma kafanı bu kadar ve kendine işten vazife çıkarma

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

hoş..

fekat eksik...

ha birde hacımurat ın kapısı açık olmalıydı....malum teybinden müzik sesleri yükselecek ya....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

hoş..

fekat eksik...

Ne kadar çok seviyoruz aslımızla dalga geçmeyi.!

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.