Şimdi Ara

Prozac kullanan var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eksi sozlukte 1000 sayfaya yakin konusu acilmis neredeyse. Su meshur haptan ictim ve ilk defa kullanmaya basladim. Merak ettigim ;

- Tesiri icildikten sonra ne zaman basliyor ?
    - Yan etkisi var mi ?
    - Kirmizi receteli satilan bir ilac mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi sebepten almaya başladın?

• kırmızı reçete olsa içemezdin

kiloya bağlı etkisi var

mayıştırıcı etkisi az olduğundan popüler oldu

alkolle bile yüskek doz alsan öldürmez

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Kiloya bağlı etkisi var derken ne demek istedin ?

Ben 20 mg olanından aldım mayıştırıcı etkisi bayağı oldu zombi misali derin derin uzaklara dalıp gidiyorsun

Etkisi şimdi geçmeye başladı
  • İş stresi,sinir harbi ve hayattan soğumak yüzünden. İşi bıraksam ne yapacağım edeceğim dışarının durumu belli ayrı dert bırakmazsan emekli olana kadar bu kahrı ve insanları çekeceksin mecburen kullanmak farz oldu. Şunu anladım hayatta paranda olmasa insanda kafa huzuru olduktan sonra mutlu olunabiliyormuş.
  • Ne zaman doktora gitsem sürekli bana yazıp yolladığı ilaç ben ilaç değil terapi vb şekillerde tedavi beklerken hep bu ilacı yazdı, yan etkilerini görmezden gelip bende yeni kullanmaya karar verdim, bakalım birşey değişecek mi hayatımda.
    Not: 3 gündür kullanıyorum herhangi bir yan etki yada başka olumlu bir etki göremedim. Etkisini 3 hafta sonra gösterecekmiş doktorun dediğine göre ve dozu arttırılarak devam edilen ve daha sonra azaltılarak kullanımı bıraktırılan 6-12 aylık bir tedavi süreciymiş bu.
  • anksiyete bozukluğu nedeniyle günde 20 mg olarak 12 gündür kullanıyorum, yavaş yavaş etkisini göstermeye başladı ama tam olarak rahatlattı diyemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prozac Kullanan Varmı?
    8 yıl önce açıldı
    zedprex kullanan var mı?
    9 yıl önce açıldı
    DELODAY KULLANAN VAR MI?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 haftada 10 kilo verdirmişti bana ama kilo alanlar da var

• Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    Ne kadarlik kullaniyorsun ? 20 mg mi ? Bana gece alir almaz etkisini ertesi gun gosterdi dusunmekten soyutluyor insani cogu seyi takmiyon etmiyon aciktigimi unuttum uyudum kalktim etkisi yavastan gecmeye basladi kendime geliyorum zihin ve bilinc uyusuyor ama insani olumsuz dusuncelerden de uzaklastiriyor

Millet bosuna kullanmiyormus yani etkisi var rexapin bilmem ne gibi beyni uyusturup mala baglamiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Ne kadarlik kullaniyorsun ? 20 mg mi ? Bana gece alir almaz etkisini ertesi gun gosterdi dusunmekten soyutluyor insani cogu seyi takmiyon etmiyon aciktigimi unuttum uyudum kalktim etkisi yavastan gecmeye basladi kendime geliyorum zihin ve bilinc uyusuyor ama insani olumsuz dusuncelerden de uzaklastiriyor

Millet bosuna kullanmiyormus yani etkisi var rexapin bilmem ne gibi beyni uyusturup mala baglamiyorsun
    Evet 20mg ama herhangi bir etki göremedim ben 3 hafta boyunca kullanıcam bakalım değişiklik olacak mı.
  • Cipralex veya secita kullanan var mı?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hocam rexapin gibi etki etmemesinin sebebi rexapinin antidepresan olmaması. Sen niye kullanıyorsun bunları?
  • 2 haftadır kullanıyorum. kullanım sebebim ciddi bir ilişkim için iyi şartlarda yüksek gelirli işimi bırakıp evimi kuracağım yerde düşük maaşla kurumsal olmayan bir şirkette işe başlamak, kuruşu kuruşuna biriktirerek borçsuz satın aldığım arabamı ev almak için satmak, ve bunların akabinde terkedilmek, bankadaki tüm paramı annemin köydeki evin üstüne kat atma isteğine harcamak, çalıştığım şirketin maaşımı ödememeye başlaması ve bütün bunları tüm detaylarıyla her gün günün her dakikası kafamda tekrar tekrar yaşamam.

ilaç kullanmayan biri olarak etkisi erken olur sanıyordum. biraz psikolojik sanırım ilaç kullanıyorum diye kendimi iyi hissetme gereği duyuyormuşum gibi hissediyorum. gün için uyku basmaları, az sıklıkta baş ağrısı.
  • TROJ T kullanıcısına yanıt
    Senin durumunda birini ilaç idare ediyorsa iyiymiş
    şahsen halime şükür ettim okuyunca..
  • Selectra kullanan var mi?

• 2 yıldır antideprasan alıyorum 6 ay oldu prozaca başlayalı etkisi oluyo biraz 3 haftaya etki eder yeşil reçete olmalı ilaç

• TROJ T kullanıcısına yanıt
    Yuksek gelirli is niye birakildi ?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Farklı il.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.