Şimdi Ara

Bir yardım veya fikir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbul'da yaşıyorum. işe gidip gelmek için kullanabileceğim bir motor almak istiyorum.
    Birikmişim yok, fazla da borca girmek istemiyorum. 3000 leri geçsin istemiyorum.
    Scooter ya da 125 lik motorlara güvenemiyorum, e-5 te veya tem de kullanmak zorunda kaldığımda güvensizlik hissedeceğimi düşünüyorum.
    cross motorlara baktım onlar da asfaltta güvenli olmaz deniliyor. bu cross ların lastiğini güzel bir asfalt lastiğiyle değiştrsem işimi görmez mi?
    sıfır cross lastiklerini verip sıfır asfalt lastiği alsam kaça patlar bana?
    yoksa ben bu sevdadan vaz mı geçeyim?
    napak?

• inanak mı kanka?

__

Fazla borca girmek istemiyorsunuz ama 125lik motora da razı olamıyorsunuz.Ne tavsiye versem bilemedim şimdi
  • Enduro ya da Cross'lar asfaltta güvenli olmazdan ziyade basmaz.
    Arazi tekerleği asfalta fena yapışıyor.

Hatta şöyle bir örnek vereyim.
    Geçen bisikletin tekerleğini değiştirdim.
    Daha önce asfalt tekerleği vardı ve gayet hızlı gidiyordu.
    Arazi lastiğini taktıktan sonra hızda ciddi bir değişme oldu.
    Düz yolda bisikleti boşta bıraktığımda çok çabuk bir şekilde yavaşlıyor.
    Fren yapsam anında duruyor.

Belki güvenli olmamasının sebebi frendir.
    Ani ön fren yaptığında takla atarak asfaltı öpebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolf_263 -- 22 Eylül 2011; 11:57:50 >
  • @soutpark
    inan valla panpa. 125 le demek istediğim motorun gücü değildi aslında. şu kanuni swingler falan var onları kastetmiştim. biraz baktım cross ların da var 125 liği. onlar ok benim için.

bu arada istediğim motoru buldum ktm 125 duke. ama fiyat biraz tuzlu. kafaya takmış durumdayım. kredi çekip alacam fikrim değişmezse bu motor hakkında.
  • aha bi duke 125 sevdalısı daha sen duke 125'e otur ıstersen bı popon 15 dakıka sonra uyusaacak popona kan gıtmedıgını hıssetmeyeceksın hava cok sıcak olsa bıle popon usuyecek neden? Cunku kan gıtmıyor cok rahatsız motor. Enduro basmıyor dıye kım demıs enduro bı basarsa arkasından tozunu yutarsınız . sen git bi duke 125'ın test surusune cık ıstersen
  • bütçeni biraz daha zorla cbf 150 honda al bak rahatına yakıtıda düşün madem sen ulaşım için alıyorsun bir gün gelecek yakıt parasını arayacaksın bak kuryelerin hepsinin altında cbf150 hondavar
  • günlük işe gideceksen rahat önemli
    e bütçeni zorlayacak CBF 150 alacaksın o zaman 110 120 yapıyordu sanırım bu CBF 150

KTM konusunda ise
    1 arkadaşın dediği gibi rahatsızdır
    2 parça fiyatları uçuktur bakımlarında bile canın yanar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadas işe gidip gelicem diyosunda takım elbise falan giyiyosan sıkıntı biraz kask mont bellık dızlık ful koruma gıymeden teme falan cıkma.o fıyat aralıgında da ancak 125cc motor alınabılır fazla secenegın yok commuter tıplere bak cross asfaltta olmaz supermoto al dıcem ama oda fıyat olarak uzak
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. tek tek cevap veremeyeceğim şimdi ama takım elbise giymiyorum.
    henüz kesin karar vermedim, yorumlarınız ve fikirleriniz çok değerli. teşekkürler tekrar.
  • takım elbise giyiyorsan vespa al. kalite motor kesinlikle (üstün kırışmasın)
  • Ahahahhha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.