Şimdi Ara

bir yardımda bana lütfen (note 3 sm n900)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    note 3 akkında bilgiye ve yardıma ihtiyacım var esirgemezseniz sevinirim..
    kardeşime uzak bir arakdaş aracılığıyla dubaiden note 3 sm n900 getirttim lakin pasaport kaydı yaptırmak istediğinde bu cihaz klonlanmıştır uyarısı aldığından bir türlü kayıt yaptıramadık çocuk 3 aydır cihazı kullanamıyor bende mahcup oldum baya.
    internette bir türlü net bilgi bulamadım orjinal note 3 lere güvenli bir şekilde imei atılabiliyor mu acaba? atılıyorsa istanbulda güvenebileceğim yer tavsiyesinde bulunur musunuz? şimdiden teşekkürler herk
    ese

• Hocam siz telefoncularda imei attirmissiniz.Keşke resmi kayıt yaptırsaydiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Hocam siz telefoncularda imei attirmissiniz.Keşke resmi kayıt yaptırsaydiniz.

yok hocam biz hiç imei attırmadık. yoksa pasaportumuz falan vardı direk kayıt yaptırmak istedik ama imei klon çıktı.
    (gerçi yüzde yüz emin değilim bana veren çocuk telefonu 1 ay kullanmış attırmadım diyor ama çok da güvenemiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.r 156

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Hocam siz telefoncularda imei attirmissiniz.Keşke resmi kayıt yaptırsaydiniz.

yok hocam biz hiç imei attırmadık. yoksa pasaportumuz falan vardı direk kayıt yaptırmak istedik ama imei klon çıktı.
    (gerçi yüzde yüz emin değilim bana veren çocuk telefonu 1 ay kullanmış attırmadım diyor ama çok da güvenemiyorum)

1 ay icinde kayit yaptirilmasi gerekiyordu hocam. O attirmis olabilirmGecmis olsun ama cozumu bilmiyorum malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani şimdi çaresi yok mu elimizde mi patladı yoksa imei attırıp kulanabilir miyiz ben bir iki telefoncuya sordum note 3 için imei atma yönetemi yok ama çıkacak demişlerdi ama bazı yerlerde de atılıyor diye okuyorum
  • yok mu yardımcı olabilecek arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.