İçime kapanmıştım son günlerde . . Ne bir "int" ne de bir "string" görmek istemiyordum.. Sadece düşünüyordum.. Aslında görmek istiyordum.. "İnt"in aldığı değeri , "string"in boşluğunu hiç bir "bool" değişkeni dolduramazdı.. Ne kadar "true" olursa olsun. Biz ayrı Dünyaların insanlarıydık be sevgilim , sen "stack"te ben "heap"te asla birbirimizin olamayacaktık artık.Aramızdaki bütün "pointer"ları bitirmiştim.Her ne kadar "while" döngüleriyle özür dilemeye de kalksan , benim için hiç bir şey ifade etmiyordu artık. Biliyorum her biri 4 "byte" kullandığın harflerin, ama "Windows 98"değilim be sevgilim , "belleğim" yeterli Allah'a şükür. Anlatamadım sana kendimi , belkide sen "3D MAX" ben "C#" olduğumuz içindir. Seni her ne kadar "protected"laştırmaya çalışsamda , sen "Internal" olmakta ısrar ettin. Seni sevmiştim be sevgilim , beni "property"lerime ayırsanda , "BLL"den "DAL"a fırlatsanda ben hep bir yolunu bulup "DLL"ine "Plugin" geliştirmeye çalıştım. Tabiki "If" demeden "Interface"i anlamanı beklemiyorum ama dağılan dikkatini "Garbage Collector"un kapmasına izin verme en azından , "Database"in olmasa bile bir "Class"ın içine dök tüm duygularını.Bana seviyorum dediğin gün varya hani , "Sql Connection" gibi bağlanmıştım sana.Ne bir "Access" ne de bir "Oracle" ı görmüyordu gözüm.Tüm beklentilerimi karşılayamazsın tabiki , biliyorum "Generic" bir kalbin olmadığını..Ama yinede bir "Enumarable" kadar masum duyguların var sanıyordum. Yanılmışım...
Sen gidince bir "Array" misali içime attım bütün üzüntülerimi , hayatım "stack overflow" verdi.Sürekli bir "expected" sorunu vardı içimde.. "Foreach" ile içinde gezinmeye kalksam 1 gram sevgi bulamayacağıma eminim. Ben sana Sevgi tipinden Aşk yollarken sen geriye hep "void" döndürdün.. Ben hariç herkese "static"tin , herkes sana ulaşabiliyordu. Bana gelince "MD5" cryptosundan daha şifreli bir biçimdin benim için.. Ama git sevgilim, "struct"larını da al ve git . . Giderken de kalbime "encapsulation" uygula ..
Neden diye soracaksın , çünkü "for" döngüleriyle geçmez bu hayat. Ya hep "Metodunda" kal yada gel "Interface"im ol. Dışarıdaki "public"ler gibi olma.
ENDREGİON !!
Çok zorlayarak yazılmış. Ama genel olarak fena değil.Emek var.
Superrrrrrr!!!
Teşekkürler :)) Zorlayarak derken anlamadım ? :D
terimleri kullanmak için hikaye yazmışsın hikayeyi kurup terimleri kullanmak gibi değil yani. Ama neyse güzel dostum işte bakma sen bana.
quote:
Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!
terimleri kullanmak için hikaye yazmışsın hikayeyi kurup terimleri kullanmak gibi değil yani. Ama neyse güzel dostum işte bakma sen bana.
pekala sağol dostum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme