Şimdi Ara

BİR YAZıLIMCıNıN AŞK HiKAYESi (MUTLAKA OKUYUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BİR YAZILIMCI AŞIK OLURSA ;

İçime kapanmıştım son günlerde . . Ne bir "int" ne de bir "string" görmek istemiyordum.. Sadece düşünüyordum.. Aslında görmek istiyordum.. "İnt"in aldığı değeri , "string"in boşluğunu hiç bir "bool" değişkeni dolduramazdı..
    Ne kadar "true" olursa olsun. Biz ayrı Dünyaların insanlarıydık be sevgilim , sen "stack"te ben "heap"te asla birbirimizin olamayacaktık artık.Aramızdaki bütün "pointer"ları bitirmiştim.Her ne kadar "while" döngüleriyle özür dilemeye de kalksan , benim için hiç bir şey ifade etmiyordu artık. Biliyorum her biri 4 "byte" kullandığın harflerin, ama "Windows 98"değilim be sevgilim , "belleğim" yeterli Allah'a şükür. Anlatamadım sana kendimi , belkide sen "3D MAX" ben "C#" olduğumuz içindir. Seni her ne kadar "protected"laştırmaya çalışsamda , sen "Internal" olmakta ısrar ettin. Seni sevmiştim be sevgilim , beni "property"lerime ayırsanda , "BLL"den "DAL"a fırlatsanda ben hep bir yolunu bulup "DLL"ine "Plugin" geliştirmeye çalıştım. Tabiki "If" demeden "Interface"i anlamanı beklemiyorum ama dağılan dikkatini "Garbage Collector"un kapmasına izin verme en azından , "Database"in olmasa bile bir "Class"ın içine dök tüm duygularını.Bana seviyorum dediğin gün varya hani , "Sql Connection" gibi bağlanmıştım sana.Ne bir "Access" ne de bir "Oracle" ı görmüyordu gözüm.Tüm beklentilerimi karşılayamazsın tabiki , biliyorum "Generic" bir kalbin olmadığını..Ama yinede bir "Enumarable" kadar masum duyguların var sanıyordum. Yanılmışım...

Sen gidince bir "Array" misali içime attım bütün üzüntülerimi , hayatım "stack overflow" verdi.Sürekli bir "expected" sorunu vardı içimde.. "Foreach" ile içinde gezinmeye kalksam 1 gram sevgi bulamayacağıma eminim. Ben sana Sevgi tipinden Aşk yollarken sen geriye hep "void" döndürdün.. Ben hariç herkese "static"tin , herkes sana ulaşabiliyordu. Bana gelince "MD5" cryptosundan daha şifreli bir biçimdin benim için..
    Ama git sevgilim, "struct"larını da al ve git . . Giderken de kalbime "encapsulation" uygula ..

Neden diye soracaksın , çünkü "for" döngüleriyle geçmez bu hayat. Ya hep "Metodunda" kal yada gel "Interface"im ol. Dışarıdaki "public"ler gibi olma.

ENDREGİON !!

• Çok zorlayarak yazılmış.
    Ama genel olarak fena değil.Emek var.
  • Superrrrrrr!!!
  • Teşekkürler :)) Zorlayarak derken anlamadım ? :D
  • terimleri kullanmak için hikaye yazmışsın hikayeyi kurup terimleri kullanmak gibi değil yani.
    Ama neyse güzel dostum işte bakma sen bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!

terimleri kullanmak için hikaye yazmışsın hikayeyi kurup terimleri kullanmak gibi değil yani.
    Ama neyse güzel dostum işte bakma sen bana.

pekala sağol dostum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.