Şimdi Ara

BİR YERE İŞ BAŞVURUSU YAPACAKTIM AMA ŞU HATAYI ALIYORUM. BAKAR MISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM? BENDEN Mİ KAYNAKLANIYOR YOKSA SİTEDEN Mİ?
    '/' Uygulamasında Sunucu Hatası.
    --------------------------------------------------------------------------------

String or binary data would be truncated.
    The statement has been terminated.
    Açıklama: Geçerli web isteği yürütülürken işlenmemiş özel durum oluştu. Lütfen hata ve kod içinde kaynaklandığı yer hakkında daha fazla bilgi almak için yığın izlemesini gözden geçirin.

Özel Durum Ayrıntıları: System.Data.SqlClient.SqlException: String or binary data would be truncated.
    The statement has been terminated.

Kaynak Hatası:

Geçerli web isteği yürütülürken işlenmeyen bir özel durum üretildi. Özel durumun kaynağı ve konumuna ilişkin bilgiler aşağıdaki özel durum yığını izlemesi kullanılarak belirlenebilir.

Yığın İzleme:

[SqlException (0x80131904): String or binary data would be truncated.
    The statement has been terminated.]
    System.Data.SqlClient.SqlConnection.OnError(SqlException exception, Boolean breakConnection) +1950890
    System.Data.SqlClient.SqlInternalConnection.OnError(SqlException exception, Boolean breakConnection) +4846875
    System.Data.SqlClient.TdsParser.ThrowExceptionAndWarning(TdsParserStateObject stateObj) +194
    System.Data.SqlClient.TdsParser.Run(RunBehavior runBehavior, SqlCommand cmdHandler, SqlDataReader dataStream, BulkCopySimpleResultSet bulkCopyHandler, TdsParserStateObject stateObj) +2392
    System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteNonQueryTds(String methodName, Boolean async) +192
    System.Data.SqlClient.SqlCommand.InternalExecuteNonQuery(DbAsyncResult result, String methodName, Boolean sendToPipe) +317
    System.Data.SqlClient.SqlCommand.ExecuteNonQuery() +137
    esnaf.insan_kaynaklari.Button1_Click(Object sender, EventArgs e) +10106
    System.Web.UI.WebControls.Button.OnClick(EventArgs e) +111
    System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +110
    System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPostBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +10
    System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEventHandler sourceControl, String eventArgument) +13
    System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCollection postData) +36
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1565

--------------------------------------------------------------------------------
    Sürüm Bilgisi: Microsoft .NET Framework Sürümü:2.0.50727.3615; ASP.NET Sürümü:2.0.50727.3618

• Siteden kaynaklı..Sitenin Dabatase'de sorun oluşuyor arada..Sql sorunu kısacası..

Adı üstünde ' Sunucu Hatası. '
  • Yani sürekli deneyeceğim öyle mi? çözüm bu mudur?
  • Senden kaynaklı bir sorun değil..Site yetkilileri duruma el atıp düzeltmediği sürece ne kadar yenilesen boş
  • teşekkürler kardeş ben bi e-mail atayım şunlara
  • ersin benim sürücü lerle ilgili konuya bi bakarmısın lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Ne iş yapıyorum anlık ss
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.