Şimdi Ara

Bir yıl sınıfta kalmak(lisede) insanın hayatını çok etkiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir yıllığına liseye ara vermeyi düşünüyorum. Geçen miktiri b*ktan iki sene ve en sonunda annemin vefatından sonra allak bullak bir haldeyim. Son senemdeyim fakat, kafam hiçbir şeyi kaldırmıyor. Ne okula gidecek, ne de össye hazırlacak kafam var. Tüm bu sebepler yüzünden okula bir sene ara vermeyi daha doğrusu gitmeyerek sınıfta kalmayı düşünüyorum .
    Boş geçmeyen bir yıl olacak ama, kendimi bir çok konuda geliştireceğim, kilo vereceğim vb.

Sizin görüşünüz nedir? Bu bir yıl hayatımı çok etkiler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstros -- 2 Ekim 2011; 19:49:22 >

• Yok ama okulsuz daha kötü olursun.
  • Ben kaldım etkilemedi.
  • Öyle yapacagana okulu bırakma. Lise 4'den sonra oss'ye girme. 1 sene düzgünce çalışırsın olur biter hocam ;) bu arada başın sağolsun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: madc0de

Arkadaşlar bir yıllığına liseye ara vermeyi düşünüyorum. Geçen miktiri boktan iki sene ve en sonunda annemin vefatından sonra allak bullak bir haldeyim. Son senemdeyim fakat, kafam hiçbir şeyi kaldırmıyor. Ne okula gidecek, ne de össye hazırlacak kafam var. Tüm bu sebepler yüzünden okula bir sene ara vermeyi daha doğrusu gitmeyerek sınıfta kalmayı düşünüyorum .
    Boş geçmeyen bir yıl olacak ama, kendimi bir çok konuda geliştireceğim, kilo vereceğim vb.

CESARETLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musaemirsen -- 2 Ekim 2011; 19:40:55 >

• İlk haftalar unatırsın sıkılırsın sonra alışırsın. Bide istisna durumlar vardır. Mesela bizim sınıftan 15 kişi kaldı bu sene hepsi aynı sınıftalar. Bu gibi durumlarda hiç bi utanma sıkılma olmaz :)
    Gözlemlediğim bunlar ben daha hiç kalmadım.
  • Bir de etkilemez demişler ya. 3 ay arada geçen konuları unuttuğun için zorlanırsın bir de 1 yıl aradan sonra toparlaman daha güç olur.Onu da geçtim insan hayatından 1 yıl gitmesi çok büyük kayıp bana göre.Kendini bırakacağına çalışıp aradan sıyrılanlardan ol bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende kalsam mı kalmasam mı bilemiyorum hem arkadaşlarından ayrılıcan, hem yeni insanlarla tanışıcan, herkes sana kaldı gözüyle bakıcak, ailen interneti kapattırcak sana kızıcak falan. kalmak istememin sebebi 1 senecik daha
  • kardaş aman deyim sakın öle bişi yapma sık dişini biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: madc0de

Arkadaşlar bir yıllığına liseye ara vermeyi düşünüyorum. Geçen miktiri b*ktan iki sene ve en sonunda annemin vefatından sonra allak bullak bir haldeyim. Son senemdeyim fakat, kafam hiçbir şeyi kaldırmıyor. Ne okula gidecek, ne de össye hazırlacak kafam var. Tüm bu sebepler yüzünden okula bir sene ara vermeyi daha doğrusu gitmeyerek sınıfta kalmayı düşünüyorum .

kardeş hayata 1 sene geç başlamak istemiyorsan bence kalma.okula giderekte kilo verirsin okul hiçbirşeye engel değil ben 2 sene üst üste kaldım pişman değilim çünkü meslek lisesine geçiş yaptım mesleki açık öğretim'e simdi web programlama okuyorum rahatım ama senin son senen üstte bir arkadaş yazmış liseyi bitir öss'ye girme o zaman abimde öyle yapmıştı 4 senelik işletme kazandı

• Arkadaşlar biraz yanlış anlaşılmalar olmuş .

Geçen sene taşındım, izmirde bir okuldaydım, bu sene yine taşındım, mersinde bir okuldayım. Yani kimseyi tanımıyorum .

Bu okula gitmediğim süre içinde derslerede bakmayı, en azından temel ygs konularına, gelecek senede(okula döndüğümde) lys konularına odaklanmayı düşünüyorum.

Bir arkadaş 3 ay içinde bildiklerini unutursun demiş, yahu hiçbir şey bilmiyorum ki unutayım . 3 yılım lisede mok gibi moralle sallana sallana geçti.

Utanma sıkılma hiç olmaz zaten, tanımıyorum nasıl olsa .

Dediğim gibi benim merak ettiğim, sınıfta kalmak ilerideki hayatımı etkiler mi?

• Okula devam et ama össyi önemseme. Bu yılki konulardan bişeyler anlamaya çalış, sınıftada kalma. Bir sonraki seneyi össye ayır, gidebilirsen dershaneye git. Bu halde okulu bırakırsan motivasyon eksikliği hissedebilirsin hayatın olduğundan daha kötü gözükebilir gözüne.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.