Şimdi Ara

Bırakın şu saçma sapan oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu knight online wow gibi oyunlar ne bir seneryo ne bir matık içermeden genç beyinlerin hem vaktini hemde gücünü çalıyor hani oyunda senaryo olsa bir rol play olup eğleneniz yok o nu kes bunu kes olurmu kardeşim böyle nereye kadar level 70 oldunda ne oldu

• vaktini ve tüm zamanını bu oyuna ayırmayanlarda var dikakt et ve de oynamak isteyen oynar kimse karışamaz
  • İsteyen istediğini oynar . Burda öğütünü kimse dinlemez.
  • çık camdan bağır etkili olmak istiyorsan.Tüm günüm boş oyun oynamayıda seviorum ne yapayım oturup tüm gün kanaviçe mi yapayım ben başlayalı çok olmadı zaman dolduruyor oyun daha master açamadım :D kristal safirlerden dolayı belki daha da eğlenceli olcak ilerisi...sen dediğimi yap cama çık bagır hatta soyun otobanda koş fln çıplan watandaş gibi.
  • Aslında haklısın ama bence bağımlısı olmassan pek de sorun yok.Biz bi grup arkadaş oynuyoruz 4-5 kişi falan.Hepimiz birbirimizin is şifresini biliriz ole canımız hangi job çekerse girioz kasıoz oynuoz gayet zevk de alıyoz sosyal hayatımızdan geri de kalmıyoz.Arkadaşlarınla ortak bişi paylaşmak da zevklidir.Ama bağımlılara bi oyun için yüzlerce ytl harcayanlara allah kurtarsın diyorum yazık ediolar gençliklerine bence. Ama herkesin kendi fikri tabi saygı duyarım
  • world of warcraft'ı senin gibi bebeler anlamaz köyüne dön sen 10 yıldır warcraft isiminde devam edip 2004'de wow olarak çıktı kitapları var seri halinde senin birşeyden habeirn yok gelmiş yazıyorsun boş boş
  • Demekki Sende Oynadın Oyunu We Bir Yorum Yapıyorsun...
    We İtemin Olmadığından Dolayı Bırakmışsın We Kötülüyorsun...Ya Da Biri Damarına Bastı...
    Bize Öğüt Wermek Sana Kalmadı Kardeşim İsteyen Oynar İsteyen Bırakır Ayrıca Oyun Bnce Eğlenceli Saçma Da Değil İstersem Bugün Bırakırım Bu Kadar Abartmayın..!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam bıraktım oyunu
  • Herkes belli bir yaşta hereksin iradesi var senin demenle bu millet bırakıcaksa oooo çok beklersin...

HERKES oynamak veya oynmamakta özgür..!

k2 zorla bize oynattrımıo....
  • astebe Tarih 30 Temmuz 2008; 14:48:21
    world of warcraft'ı senin gibi bebeler anlamaz köyüne dön sen 10 yıldır warcraft isiminde devam edip 2004'de wow olarak çıktı kitapları var seri halinde senin birşeyden habeirn yok gelmiş yazıyorsun boş boş

ben warcraftın tüm taihini okudum ve serilerini oynadım frozen throna kadar yalnız benim demek istediğim online oyunda yaratık kesmek item toplamak haricinde ne yapıyorsunuz hani rol play nerde bir milyar tane yaratıkta keseniz ne geçiyor elinize kumara dökmüsünüz işi adamlar sizin üzerinizden para kazanıyor nedir bu Türk gençliği hiç bir şeyin müptelası olmamalı...
  • herkezde senin dedin gibi deil ama insanlar zevkine oynuyor benim ise sinirimi bozan premium, gb gibi şeylere gerçek para werilmesi :S
  • Çokta FiFİ Ya Kafama Göre Eğlencesine Oynarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RmTeamNo

Çokta FiFİ Ya Kafama Göre Eğlencesine Oynarım.

Sen sakın bırakma aman...Başka birşeyle meşgul olma yeterki
    FiFİ ne ya FiFİ ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

quote:

FiFİ ne ya FiFİ ne ?

Ne Diosun Ya PFF .

• sanane? sorduk mu nasıl oyun diye? isteyen oynar isteyen oynamaz.
  • quote:

quote:

FiFİ ne ya FiFİ ne ?

quote:

hahhaha yok onlar sıçmıyor,öyle pis şey yapmazlar

Buda Konu Dışındaki Bir Postun

• Evet haklısın bir gün onlarda anlıcaklar ama geç olucak o zamanda onlara '' siz ne yaptınız '' diye sorucaklar onlar '' biz knight oynadık '' dicekler sonrası belli xD hadi başka kapıya.Salak olmayın ve gerçekten bırakın zevkli veya çok sarıyo olabilir ama değersiz bir oyun
  • quote:

quote:

quote:

FiFİ ne ya FiFİ ne ?

quote:

hahhaha yok onlar sıçmıyor,öyle pis şey yapmazlar

Buda Konu Dışındaki Bir Postun

ee?Beni tehtit mi ediyorsun?

• Heralde charı hacklenmiş veya itemleriin yakmış bir arkadaş Forumda konu açtın herkes bırakır artık oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.