Şimdi Ara

Biraz Geç OLdu ama KaLe cHyper Csw ZAferi PURGATORY de!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dediğim gibi biraz geç oldu konu açmam ama chyper de kale artık purgatory nin...

• ilginç çünkü genelde catapult bug vs vs yapıp kaleyi bi şekilde ellerinde tutarlar, gerçi cypher hakkında hiçbi bilgim yok ama bu zmanda kaleyi elinde bulundurupta hakkıyla hilesiz hurdasız oyun oynuyan çıkacağını sanmazdım
  • Kaç günden beri oyuna girmiyorum hep kendi charımla arkadaşlar falan giriyor. Bilgin için teşekkürler.
  • fazla uzun sürmez .
  • bence çook da uzun sürer artık çoğu şey ortada....mesela human ırkının artık dostluk we beraberlik içinde oldgu ....csw de kapıyı ben kırdıktan sora zaten olay koptu .katapuklar 1500 1500 wururken arkamızda yatma pahasına dahi olsa kaçtane 80 lvl charın arasına giren priestler wardı ...onlar bu savaşın kahramanlarıydı....fazla söze gerek yok ben ne oldugunu ne bittiğini gördüm bence bundan sonra kale human ırkları arasında gidip gelecek!!!!
  • görecez bakalım.
  • Cyper.da kale her zaman elmoradların hakkıydı çünkü heaven kadar pislik bi clan yok, karuslarda durmasıda heaven sayesinde!!! kendi gözlerimle gördüm cafede gb satan çok yakın bi abim vardı abi dedim bu kadar kişiye boss peşinde bu kadar item zor olmuyormu dedim angel ve birkaç arkadaşı dupeleyıp dağıtıyorlar dedi. zamannında az düpe yapmadı angel ve ...leri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quillinasty -- 12 Şubat 2008; 21:14:17 >
  • heavenın elinden almak her baba yiğidin yapabileceği bişe değildir
  • DoggyDogg arkadaşıma katılıyorum demekki hakkıymış ben +8 shel pauldron we göğüslük diğerleri +8 chitn wede set +1 uniq lerle o kadar 80 in katapuk un arasına girdim sırf kapıyı kırmak için...kapıyıda ben kırdım !!!demekki bazen itemde fayda etmiomuş...+ bu heven dupenin dışında çokda sağlam hackerlerdir.!!!bizim cafe sahibi itemlerini sattı +3 we +8 hb +9 shel set ws itemleri 80 lvl bi wariora...sattıktan sora clana çaırdılar bu warioru item np felan görünce ama sonrasında bu char clana gitmeyince adamın heavenin sitesine giriş yapmasını beklediler....adam siteye giriş yaptıktan sonra karlı bi item takası öneriolar tabi adam kilidi açınca item kilit şifresini de öğrenmiş oldular...sonrası zaten wahim 80 lvl full itemli bol np li char has been yalan oldu!!!bu saatten sonrada heavenin ne oldugunu anladım we uzak gittim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: D4RK4NG3L

DoggyDogg arkadaşıma katılıyorum demekki hakkıymış ben +8 shel pauldron we göğüslük diğerleri +8 chitn wede set +1 uniq lerle o kadar 80 in katapuk un arasına girdim sırf kapıyı kırmak için...kapıyıda ben kırdım !!!demekki bazen itemde fayda etmiomuş...+ bu heven dupenin dışında çokda sağlam hackerlerdir.!!!bizim cafe sahibi itemlerini sattı +3 we +8 hb +9 shel set ws itemleri 80 lvl bi wariora...sattıktan sora clana çaırdılar bu warioru item np felan görünce ama sonrasında bu char clana gitmeyince adamın heavenin sitesine giriş yapmasını beklediler....adam siteye giriş yaptıktan sonra karlı bi item takası öneriolar tabi adam kilidi açınca item kilit şifresini de öğrenmiş oldular...sonrası zaten wahim 80 lvl full itemli bol np li char has been yalan oldu!!!bu saatten sonrada heavenin ne oldugunu anladım we uzak gittim....

yha daha bilmediğimiz neler yapıyorlar kendı ıclerınde bana ulaşanları aktardım sadece bunun dışında aklına gelebılecek her turlu adılık var

• bencede o csw zaferi normalde PROGAMER clanının hakkıydı çünkü onlar heaven clanını dagıttılar PURGATORY clanı ise bedavadan son anda işi bitirdi işte..
  • bencede o csw zaferi normalde PROGAMER clanının hakkıydı çünkü onlar heaven clanını dagıttılar PURGATORY clanı ise bedavadan son anda işi bitirdi işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoggyDogg

Cyper.da kale her zaman elmoradların hakkıydı çünkü heaven kadar pislik bi clan yok, karuslarda durmasıda heaven sayesinde!!! kendi gözlerimle gördüm cafede gb satan çok yakın bi abim vardı abi dedim bu kadar kişiye boss peşinde bu kadar item zor olmuyormu dedim angel ve birkaç arkadaşı dupeleyıp dağıtıyorlar dedi. zamannında az düpe yapmadı angel ve ...leri

o abinin hayal gücünü yiyeyim ben aynen iletirmisin
  • Buradan çamur atmak kolay

Sizde bilseniz sizlerde yaparsınız dupe bug değilmi

• Buradan çamur atmak kolay

Sizde bilseniz sizlerde yaparsınız dupe bug değilmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.