Şimdi Ara

biraz kaldirima çıktım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün bos bi alanda bmw aracim ile yanlama denerken hafif kaldirima çıktım duz bir şekilde hizim 20 10 km arasi idi aracta altta koruma var kaldırım 10 cm vardir heralde aracın gidişinde bir problem yok gibi duz yolda direksiyonu duz yapip gittimde arac da bozulmada yok ama icim rahat etmedi biraz psikolojik olabilir ama sanki gaza bastığımda kucuk bir titreme var gibi ama pimpiriklenmis olabilirim. O alttaki koruma aksı falan korur mu titreme icin sadece rot balans soksam yeterli mi acaba kontrol icin bu cumartesi zaten bakımı var ama bilen yasayan varsa tecrübelerini anlatabilir mi teşekkürler. Fren yaparken kaldırıma çıktım bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir daha yanlama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Bir daha yanlama.

trafik olmayan bir yerde denediyse sorun yok, adamin bmw si var. görüyor milletten nasil bisey diyip sakinken denemis olabilir. Soruna gelecek olursak 120 ile giderken duz yolda direksiyonu birak. Arac saga sola kayıyorsa rot, arkaya birilerini oturt 150 ile giderken ses veya titreme varsa jant yamuklugu ( aracta yada direksiyonda) ayni sekilde 150 giderken hafif sert fren yap, cok sert değil ama eger direksiyonda titreme varsa yine jant yamuklugu yüzündendir.

• Rot balansa git

• Bir yürüyen aksam kontrolü yaptırın. İyi bir rot balans işi yapan yerde yaptırabilirsiniz. Can sıkıcı olmak istemem ama düşük hızlarda dahi deformasyon olabiliyor. Arka tekeri vurduysanız sürüşte pek hissettirmeyebilir kendisini.
  • Bugun bos alanda alismak icin yanladin yarin kendini cok usta zannedip trafik içinde yanlarken gunahsiz birine carpip en iyi ihtimalle maddi hasar vereceksin. Hic gerek yok boyle hareketlere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Bugun bos alanda alismak icin yanladin yarin kendini cok usta zannedip trafik içinde yanlarken gunahsiz birine carpip en iyi ihtimalle maddi hasar vereceksin. Hic gerek yok boyle hareketlere

İnsanların beyinlerini okuma yeteneğimiz yok. Bu tür yorumları saçma buluyorum trafiğe kapalı alanda arkadan itişli araçla yanlamış. Zarar verecek çevrede bir şey yoksa eğer ben uygunsuz bir şey göremiyorum.
    Tabi trafiğe kapalı alan olmasının altını çiziyorum.

• Bizim oturduğumuz yerdede boş bir alan var gecenin 3 ünde falan bir eleman gelip yanlıyor yaz sıcak zaten kapı pencere açık içeriye giren ses çok kötü fırlıyoruz yataklardan amcam kafayı taktı buna oturduğu semti bulmuş 1 haftadır her gece kapısının önünde döndürüyor en sonunda anası babası mahalledekilerle falan kavga etmiş anlatmış çocuğunuz komşunuz böyle böyle yapıyor diye şimdi rahatız :D

Yinede şu son dönemde bu yanlayanlara kılım bmwsi olan yanlama peşinde sende onlardan birisin umarım birisi yanlarken anana babana kardeşine denk gelirde ıslah olursun.
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Sanirim sizin beyin okuma yeteneginiz var cunku konu sahibi bos bir alan demis trafige kapali alan dememis. Bugun bos bir alan bir kavsak ta olabilir cok fazla islemeyen bir yolda. Unutulmamasi gerekir ki o bos yola bir anda arac motorsiklet ya da yaya gelmeyeceginin garantisi var mi?

Sanirsin ki istanbul parka gitmis orada yaparken bu olay olmus da biz laf etmisiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LandivisSER

Bizim oturduğumuz yerdede boş bir alan var gecenin 3 ünde falan bir eleman gelip yanlıyor yaz sıcak zaten kapı pencere açık içeriye giren ses çok kötü fırlıyoruz yataklardan amcam kafayı taktı buna oturduğu semti bulmuş 1 haftadır her gece kapısının önünde döndürüyor en sonunda anası babası mahalledekilerle falan kavga etmiş anlatmış çocuğunuz komşunuz böyle böyle yapıyor diye şimdi rahatız :D

Yinede şu son dönemde bu yanlayanlara kılım bmwsi olan yanlama peşinde sende onlardan birisin umarım birisi yanlarken anana babana kardeşine denk gelirde ıslah olursun.

Aynı sorun bende de var. Evimin önünde Geniş bir dört yol var. Drift yapan Sığır dolu. Bir kişi olsa takip edeceğim ama değil. Sanırım dilekçe verip tümsek koydurmaktan başka çare yok. Sığır aracı kaydırsa 3-4 arabaya birden vuracak farkında değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi şöyle birşey var herkez yan koyanlar hakkında birşeyler demiş ama kardeşim oda adamın zevki kimse onu düşünmüyor bir çok maganda varken adam boşta yanlamış bu mu suç ? Yada ilerde bir hizli ve öfkeliden çıkma yancı olmuş ne olur
  • Boş alanda nasıl kaldırım oluyor ? Yani açık otoparkta falan

Neyse ders olmuş oldu . Bence herkes kendi aracında 60-0 0-100 denemeleri yapmalı . 5-6 duba bulup geyik testi yapmalı 45 km/h başlayıp işte 65 e kadar falan
  • Soyle bir yol zamaninda otel otoparki icin yapilmis acik bi yer ama ortada bir gobek var onun disinda zaten ıstanbul park otoparkinda yaparim zaten ilk defa oldu bi anlık basiretsizlik olsa gerek o yuzden trafigi tehlikeye atacak birseyi ben kendim yapmam yani problemden cok problemci olmuşsunuz ben sorun var mıdır diye sordum ama nerdeyse ohhh iyi olmus diyecek insana önyargı her zaman kaybettirir bunu bilin. Cevap verenlere tesekkur ederim bakalım bugün bi deniyecem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.