Şimdi Ara

Biraz Nostalji :) Devamını sen getir.. (90`lılar içeri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
6
Favori
4.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 津波

Tek vuruş oynayan yok muydu yau.

iki kale arası topa bir kere vurma hakkın var. Rakip vurduğu zaman bir hak daha kazanıyordun.

Aynen aynen ama dar yerlerde oynardık onu
  •  Biraz Nostalji :) Devamını sen getir.. (90`lılar içeri)

Biraz Nostalji :) Devamını sen getir.. (90`lılar içeri)

• Top yokken sek sek celik comak oynardik . Topraga civi saplamali bir oyun vardi ucgen etrafinda ilk daireyi olusturmaya calisirdik ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Top yokken sek sek celik comak oynardik . Topraga civi saplamali bir oyun vardi ucgen etrafinda ilk daireyi olusturmaya calisirdik ...

Top varken fazla kısı olmadıgında aylık oynardık
  • Okulda cola kutusunu ezip mac yapmak

Tutti frutti

Biraz Nostalji :) Devamını sen getir.. (90`lılar içeri)

"Nereye çufçufluyoruz"un kimin dediğini biliyor musunuz ?

'Önce hüplet sonra gümlet'

Aterideki ördek vurmaca oyununda silahın nasıl çalıştığı

sanal bebekler
  • maclardaki "adamin devam ediyo" muhabbeti 10 numaraydi ya...

• Birde şampiyon vardı gol atan kenara cıkıyodu her seferinde 1 kişi eleniyordu 8-9 kişiyle yapıyoduk bunu ilk elenen diğer turnuvada kaleye geçerdi Birde orta kafa gol vardı ondada gol atan çıkardı en son kalan elenirdi
  • 999999 in 1 atari kasetleri vardi. Ama ataride en sevdigim oyun Goal 3 idi. Simdi o tadi ne pes ne de fifa veriyor. Muz vurusu vardi simsek vurusu vardi falan. Gol sevincini kendimiz ayarlardik. Fifa daha bu yil koydu.

• çivi oyununu hatırlayan varmı ?
  • ruhsar'ı izlerdik,memleketten kuzenler geldiğinde atariyi takardık mario,soccer oynardık (Gerçi şimdide Pes 2012 oynuyoruz ) ışıklı ayakkabılar vardı,çocukluğumuzn son zamanlarındada beyblade gelmişti eskilerin topaçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 4 Temmuz 2012; 15:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kusmuyu

çivi oyununu hatırlayan varmı ?

var bak yukarida yazdim

• bir de kaygısızlar vardı absürd dizi olarak ilk onu izlemiştim

-Kültigin limon satmaktadır; limon alacak olan müşteriye "sarayım mı burda mı yalarsın"

-Abi yenge de erik gibiymiş. Kütür kütür

kultiginin adamlari hostes yenge hakkindaki yorumlar kopartir:

- abi muhtar osman bu akşam hostes yengeyi istemeye geliyo, yarına düğün yapar, hemen gerdeğe girer bu osman, valla..

-abi istersen kaçırıp dağa kaldıralım, hem biz de takılırız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 4 Temmuz 2012; 15:43:21 >
  • şöyle nostalji konuları aaçmayın...mükemmel etesi bir çocukluğum vardı,o günler aklıma geliyor,ağlıcak gibi oluyorum...
  • Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

şöyle nostalji konuları aaçmayın...mükemmel etesi bir çocukluğum vardı,o günler aklıma geliyor,ağlıcak gibi oluyorum...

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fero10

quote:

şöyle nostalji konuları aaçmayın...mükemmel etesi bir çocukluğum vardı,o günler aklıma geliyor,ağlıcak gibi oluyorum...

Aynen

al kardeşim benden sana müzik beraber efkarlanalım,bu konuyu gördüğümden beri bu şarkıyı dinliyorum...

• 94'lü olarak ve Eskişehirli olarak katkı yapayım

bizim mahalle biraz fakirdi damacana kapağıyla penaltı turnuvası yapardık o taştan direği olan kalelerde
    tabi bana sorarsanız daha zevkliydi bu.kapağı çukur kısmı alta gelecek şekilde koyarsanız teknik bir şekilde ilerlerdi kapak ters yönde koyunca havalanırdı ama tutulması güçleşirdi.dörder takımdan 3 grup yapardık genelde ilk 2 ler üst tura falan çıkardı.

tabi gazoz kapağı devirlerini de unutmamak gerekir gazoz kapaklarıyla taso gibi oynardık ancak her kapağın değeri farklıydı.efes pek değerli bir kapak değilken mgd,becks gibi kapaklar yalnızca köprüaltında bulunan devrin en değerli kapaklarıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaulCrewe -- 4 Temmuz 2012; 16:03:58 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_45558859/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mq1n -- 4 Temmuz 2012; 16:04:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fero10

quote:

Aynen

al kardeşim benden sana müzik beraber efkarlanalım,bu konuyu gördüğümden beri bu şarkıyı dinliyorum...

Naaptın hocam sen duygulandım şimdi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.