Şimdi Ara

biraz tuhaf olacak ama bakarsanız sevinirim:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cok büyük bir dertten muzdaribim aferdesiniz ama kız arkadaşımla rahatca takılabileceğimiz yerler mekanlar önerirmisiniz? her yer olabilir mesela kınalı adaya gideceğiz oranın kalabalıgı filan fazlamı? hadi parlak fikirlere ihtiyacım var her yer olabilir istanbul avrupa yakasında:) aradığım yerler sessiz sakin kalabalık olmasın bu kadar :)

• Rahat derken ne için?
  • ormana götür
  • Rahattan kastın ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: drazah

• Ha o meseleeeeeeeeee
  • hadi arkadaşlar mekan tavsiyelerini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanOReilly

hadi arkadaşlar mekan tavsiyelerini bekliyorum

Hocam ne diyelim yani oda sinemalar var o tarz bi yere götür eve götür mü diyelim illa
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofo

ormana götür

• quote:

Orijinalden alıntı: RyanOReilly

hadi arkadaşlar mekan tavsiyelerini bekliyorum

Ev

• babacım ada olabilir musait yerler calı aralrı cok fazla oluyo ne bilim istanbulda oturuosan yazlığın yakınsa kumburgaz falan olabilir

mekan olarak dandik cocuk filmleri olabilir bakırkoy galeria ya git ordaki koltuklar çift kişilik orda dahada rahat edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

babacım ada olabilir musait yerler calı aralrı cok fazla oluyo ne bilim istanbulda oturuosan yazlığın yakınsa kumburgaz falan olabilir

mekan olarak dandik cocuk filmleri olabilir bakırkoy galeria ya git ordaki koltuklar çift kişilik orda dahada rahat edersin

wooowww galerianın koltukları cift kişilik mi :D capacityden gına gelmişti zaten :D denenmeli^^

• Az paraya kııyda otele gidin yoksa sen bu gidişle duvarı deleceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Az paraya kııyda otele gidin yoksa sen bu gidişle duvarı deleceksin.

her deliğe sulanıyorum zaten
  • nasıl edeceğinide biz söleyiverelim istersen
  • Emirga,Ataturk ormani(florya),Sariyer sahili,birde aksamlari avcilar sahili cok sakindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sispanser

Emirga,Ataturk ormani(florya),Sariyer sahili,birde aksamlari avcilar sahili cok sakindir.

işte bu ya gelde bi öpeyim seni :D
  • bugün bağdat caddesi, galata kulesi civarı, eminönü çok tenhadır, değerlendirebilirsin.
  • Avcıları restorasyon yapmıslar cok ıssız olmuş. Adam kesseler haberlerı olmaz o derece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.