arkadaşlar cok büyük bir dertten muzdaribim aferdesiniz ama kız arkadaşımla rahatca takılabileceğimiz yerler mekanlar önerirmisiniz? her yer olabilir mesela kınalı adaya gideceğiz oranın kalabalıgı filan fazlamı? hadi parlak fikirlere ihtiyacım var her yer olabilir istanbulavrupa yakasında:) aradığım yerler sessiz sakin kalabalık olmasın bu kadar :)
Rahat derken ne için?
ormana götür
Rahattan kastın ne
quote:
Orijinalden alıntı: drazah
Ha o meseleeeeeeeeee
hadi arkadaşlar mekan tavsiyelerini bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: RyanOReilly
Hocam ne diyelim yani oda sinemalar var o tarz bi yere götür eve götür mü diyelim illa
quote:
Orijinalden alıntı: fofo
ormana götür
quote:
Orijinalden alıntı: RyanOReilly
Ev
babacım ada olabilir musait yerler calı aralrı cok fazla oluyo ne bilim istanbulda oturuosan yazlığın yakınsa kumburgaz falan olabilir
mekan olarak dandik cocuk filmleri olabilir bakırkoy galeria ya git ordaki koltuklar çift kişilik orda dahada rahat edersin
quote:
Orijinalden alıntı: Renji Abarai
babacım ada olabilir musait yerler calı aralrı cok fazla oluyo ne bilim istanbulda oturuosan yazlığın yakınsa kumburgaz falan olabilir
mekan olarak dandik cocuk filmleri olabilir bakırkoy galeria ya git ordaki koltuklar çift kişilik orda dahada rahat edersin
wooowww galerianın koltukları cift kişilik mi :D capacityden gına gelmişti zaten :D denenmeli^^
Az paraya kııyda otele gidin yoksa sen bu gidişle duvarı deleceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: Augias
Az paraya kııyda otele gidin yoksa sen bu gidişle duvarı deleceksin.
her deliğe sulanıyorum zaten
nasıl edeceğinide biz söleyiverelim istersen
Emirga,Ataturk ormani(florya),Sariyer sahili,birde aksamlari avcilar sahili cok sakindir.
quote:
Orijinalden alıntı: sispanser
Emirga,Ataturk ormani(florya),Sariyer sahili,birde aksamlari avcilar sahili cok sakindir.
işte bu ya gelde bi öpeyim seni :D
bugün bağdat caddesi, galata kulesi civarı, eminönü çok tenhadır, değerlendirebilirsin.
Avcıları restorasyon yapmıslar cok ıssız olmuş. Adam kesseler haberlerı olmaz o derece.