Şimdi Ara

Biraz Uzun ama Yardım be Dostlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,arkadaşlar 16 yaşındayım özet olarak hayatımdan ve sorunlarımdan kısa kısa değinicem bir yardımcı olun bana ya...dindar bir aileden geliyorum,istanbul doğumluyum 1.70 boyunda,dalgalı/kıvırcık saçlı,yeşil gözlü,burnu biraz büyük :),diksiyonu düzgün ve ağzı fena laf yapan bir çocuğum..kültürlü bir aileden geliyorum babam avukat annem 2 üni bitirmiş,ilkokul ve ortaokulda gerek öğretmenler gerek arkadaşlarım tarafından çok sevilen ve sayılan biriydim özel okulda okudum ve hala özeldeyim ilkokulu 7.sınıfa kadar vanda okudum ve 8.sınıfın ilk dönemi doğduğum yer ve anne tarafının yaşadığı istanbula geldik ve ne olduysa ondan sonra oldu...Ben yine özel bir okuldaydım ama hiç sevilemedim hiç arkadaşım olmadı doğru dürüst,dersler battı 472,460 sbs puanlarına sahipken kıytırıkdan anadolu lisesini zor kazandım ne yaptım ne ettim depresyonlar,psikologlara harcanan milyarlar işe yaramadı ve sonunda 2.dönemin ortasında vana gittim tek başıma bir öğrenci evinde veya akrabalarımda bir şekilde oda geçti sonra lanet olası döndüm büyük şehire bir anadolu lisesine gittim ama ne lise...kızların alayı kaşar erkekler alayı totoş..kızlar erkeklerin gözüne girmek için ne kahpelik varsa yapıyor erkeklerde onları etkilemek için aynı şekilde ne varsa yapıyor etekler kısacık bu çoğu kişinin hoşuna gidebilir "daha ne istiyon" tarzı yorumlarlada karşılaşıcaz burda ama herneyse dediğim gibi muhafazakar bir aileden geldiğim için alışamadım (cemaatcilerle karıştırmayın kendim namaz kılmıyorum ailemin öyle bir baskısı yok ha namaz kötü birşey değil tabi yanlışda anlamayın.) gitmek istedim içime kapandım iyi seviyede gitar/elektro gitar aynı zamanda orta düzey piano ve bağlamada çalıyorum okulda benimle çok ilgilenen kızlar oldu ama ben senenin başında geçtim arka sıraya ve bir dönem sustum konuşmadım uyudum sene sonunda dahi ismimi bilmeyen ve bizim dersimize giren hocalarım vardı,çünkü hiçbirini sevmiyordum alışık değildim neyse babamın işleri dolayısıyla batmana geldik gelmemizde en çok benim etkim oldu çünkü kendimi bu büyük şehirin kaos havasından artık akan pisliğinden kurtarmak istiyordum mahalle çok nezih ve pahalı bir semt olmasına karşın apaçi kaynıyordu,bonzainin dalı 5 liraydı! el kadar çocukda rastlardınız abartmıyorum ne varsa zaten önümüzdeki parkdan,pitbulum vardı onlar yüzünden canım kadar sevdiğim bizzat kendim eğittiğim köpeğimden ayrıldım herneyse batmana yeni bir başlangıç yapmaya geldim tabi ama kişiliğim kaybolmuştu o özgüvenli çocuk gitmiş artık pısırık ve korkak olmuştum yine arkadaşsız kaldım evde kafayı yedim bir ara şizofren oldum lan ben dedim sürekli kendi kendine konuşmalar,psişik güçlerle vs ilgilendim tabi bu sıralar hep kabuslar karabasanlar falan...ilaçlar kullandım spor yaptım istanbul yıldızlar masa tenisi turnuvasında 1.oldum yani aynı zamanda iyide bir sporcuyum ve şuan bitik bir durumdayım en son bugün 2-3 arkadaşımdan birinin arkadaş olmadığını anladım hemde ağır bir şekilde okadar zoruma gitmiştiki 4-5 defa tekme tokat birbirimize girdik ben ne yapsam bilmiyorum yakışıklıyım dediğime bakmayın şuan hiçbir havam yok hiçbir kız bakmaz bakmadıda..ve herkes en başından beri benden nefret ediyor zaten samimi veya arkadaş olamadığım yetmiyor herkes beni dövmeye bana vurmaya resmen bana arıyor ve ben baen ağlayarak kendime şunu soruyorum; BEN ONLARA NE YAPTIM!? işte böyle arkadaşlar ciddi cevaplara göre dahada anlatabilirim sıkıcı olduğunun farkındayım ama başka çaremde kalmadı intiharlık noktadayım..

• up
  • sana uc nasihat ,
    1- kendini kimseden iyi bulma,kimsenin karakterini dis gorunusuyle ozdeslestirme
    2- hayati basit tarafindan gor
    3- kitap oku .

her sey istedigin gibi gitmez bazi donemlerde.Eger sen kendini salarsan, mutsuzluk icinde daha dibe batarsin.

her zaman dostlarini secerken titiz ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne hissettiğini anlayabiliyorum.Birkaç kafa dengi arkadaş bul onlarla takıl.Çok fazla takmamaya çalış bunları.Eğer gidebiliyorsan cemaatin özel okullarına girmeye çalış.En azından ordakiler kız için seni satmaz veya ****lik yapmazlar.Seninle öylesine arkadaş olanlarla öylesine arkadaş ol,çok fazla takılma onlara.Van veya diğer kırsal bölgelerdeki gibi arkadaşlıklar bulman zor büyük şehirde.Ben 5-6 ay önce bir akrabamın yanına gitmiştim Van'a.Gerçekten çok cana yakın ve iyi arkadaşları vardı akrabamın.Biraz serserilikleri de vardı ama birbirlerini kollarlardı her zaman.Büyük şehirde zor böyle insanlar bulmak.Yapcak bişey yok.Sen sabırlı ol ve kendine hedef belirleyip çalış.İnşallah kurtulursun yanlızlıktan...
  • 10 yıldır cemaatin kolejindeyim (geçen sene hariç) zaten ve bu olay cemaatin kolejinde başıma geldi sadece burda var bi tayfa var kafalarına göre gleip vururlar sevgilisi benim sınıfda 1-2 ağız dalaşına girdik dövdüler bizi lan benim babam bana vurmuyor sen kimsin?! bizim zorumuza çok gidiyor en sonundada arkadaşla(?) kavga ettim onu mahvettim sağak olmama rağmen sol tokatımla uçurdum çocuk baya iri yarı birşey hayvan gibi ama tabi taraflı kişiler çok fena dayak yedin,bu dayağın üstüne bir bardak su iyi gider vs tüm okulda rezil rüsva ettiler beni zaten 0 derecedeydim şimdi eksilere düştüm kavgadan sonra yanıma gelen tek kişi vardı..tek diyorumki sorun bende olsaydı daha önce böyle sevilmezdim ne yapsam bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum.başarılarıma rağmen kimseyi kendimden düşük görmem zaten sonra direk terk ettim okulu 3 saat eve gitmedim yürüdüm saatlerce bilmediğim yerlere...kafa dengi yok en iyi arkadaşım diyebileceğim içimi dökebileceğim biri yok bir destekçi olsa bile yeterdi aslında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocaliyptica -- 10 Nisan 2013; 21:43:52 >

• Tek derdin kavga olsun.Kitap oku sen beni dinle.En azından dost bulana kadar
    Ayrıca dostun seni bulmasını bekleme.Kafa dengim yok deyip işin içinden çıkmaktansa onu sen arıycaksın.Hiç ummadığın kişi en yakın arkadaşın olabilir ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocaliyptica

10 yıldır cemaatin kolejindeyim (geçen sene hariç) zaten ve bu olay cemaatin kolejinde başıma geldi sadece burda var bi tayfa var kafalarına göre gleip vururlar sevgilisi benim sınıfda 1-2 ağız dalaşına girdik dövdüler bizi lan benim babam bana vurmuyor sen kimsin?! bizim zorumuza çok gidiyor en sonundada arkadaşla(?) kavga ettim onu mahvettim sağak olmama rağmen sol tokatımla uçurdum çocuk baya iri yarı birşey hayvan gibi ama tabi taraflı kişiler çok fena dayak yedin,bu dayağın üstüne bir bardak su iyi gider vs tüm okulda rezil rüsva ettiler beni zaten 0 derecedeydim şimdi eksilere düştüm kavgadan sonra yanıma gelen tek kişi vardı..tek diyorumki sorun bende olsaydı daha önce böyle sevilmezdim ne yapsam bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum.başarılarıma rağmen kimseyi kendimden düşük görmem zaten sonra direk terk ettim okulu 3 saat eve gitmedim yürüdüm saatlerce bilmediğim yerlere...kafa dengi yok en iyi arkadaşım diyebileceğim içimi dökebileceğim biri yok bir destekçi olsa bile yeterdi aslında..

Yapacak birşey yok.Takmaman lazım.Bir kişi bile olsa gelmiş yanına ona şükret.

• bakıcaz galiba dalgamıza ama artık katlanamıyorum.
  • yazını az buçuk okudum ona göre yorum yapıyorum içimi boşaltıcam

ailede bile değeri bilinmeyen bir insanım herkesin isteğine tamam derim bir kere hayır dedimmiydi p.ç muamelesi görürüm her zaman.20 yaşındayım ve biraz geç anlıyorum hayatı.Şu ana kadar anladığım kadarıyla ne kimseye tam anlamıyla güven nede kimseyle çok samimi ol ailen olsa dahi kimseye güvenme.Kimseye iyilik yapma devamı geliyor çünkü bir türlü kurtulamıyorsun.bir tane uğraşı bul kendine hayatında kimse olmadığı zaman onunla uğraş.Ezik biri olma.İnsanları gözünde büyütme senden akıllısı yok bu okulda.Ona göre davran.Her zaman iyi olma.Kötüde olma orta şekerli devam et ki iyiliğinin değeri anlaşılsın.şimdilik bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

yazını az buçuk okudum ona göre yorum yapıyorum içimi boşaltıcam

ailede bile değeri bilinmeyen bir insanım herkesin isteğine tamam derim bir kere hayır dedimmiydi p.ç muamelesi görürüm her zaman.20 yaşındayım ve biraz geç anlıyorum hayatı.Şu ana kadar anladığım kadarıyla ne kimseye tam anlamıyla güven nede kimseyle çok samimi ol ailen olsa dahi kimseye güvenme.Kimseye iyilik yapma devamı geliyor çünkü bir türlü kurtulamıyorsun.bir tane uğraşı bul kendine hayatında kimse olmadığı zaman onunla uğraş.Ezik biri olma.İnsanları gözünde büyütme senden akıllısı yok bu okulda.Ona göre davran.Her zaman iyi olma.Kötüde olma orta şekerli devam et ki iyiliğinin değeri anlaşılsın.şimdilik bu kadar.

çok güzel dediniz hocam zaten artık yeter dedim kendimin 2 katı biriyle kavga ettim onuda dövdüm oh olsun vanda 1 ton arkam var hüsseyin çeliğin yeğenini bile dövdürttüm ve şimdi böyle eziklenmek çok zoruma gidiyor çok..asla ne kadar güçlü olursam olayım hiç arkama güvenmedim ve zorba olmadım hep iyim iyiydim ama şimdi beni hiç olmadğım biri gibi davrandırtmaya zorluyorlar en sonunda korkuyorum gidip hepsine sıkıcam sonrada kendi kafama sıkıcam canıma tak etti.

• Kendine bir hedef koy. Sanırım maddi durumunuz iyi spor salonlarına git ders anlamında hedef koy bırak etrafında onlarca kişi olmasın bir kişi olsun ama adam gibi bir kişi olsun. Kızların dikkatini çekmiyor musun ? Boşver. Şöyle düşün bu kızları bir kaç sene sonra görmeyeceğim bile de sosyal ortamlarda takıl kafe spor salonları gibi kızlarla orada da tanışabilirsin ve eninde sonunda birisi seni bulur konuşmaktan korkma bir şey yapmaktan korkma bu senin hayatın kimsenin senin hayatını şekillendirmesine izin verme. Çok sıkılırsan çok bunalırsan sessiz bir köşeye geç gözlerini kapat ve içinden 10 a kadar say ve sayarken de ki 10 dediğim anda sıkıntılarım yok olucak de. Böyle yaparak sorunlarını kafandan uzaklaştırabilirsin. Bende böyle yapıyorum.

• Ben de bu tür bir değişim yaşamıştım aynı senin zamanında. Düzelmesi zaman alıyor, kendini değiştirmen lazım tabi bu bir anda olacak bir şey değil. Kendine 1-2 tane has arkadaş bul. Nasıl biri olursa olsun önemli değil. Onlarla vakit geçir gerisi gelir zaten. Spor yapmaya devam et. Koşu yap, basketbol oyna, futbol oyna ama enerjini at. Ben de orta sondayken bunları yaşadım. İlkokulda benden nefret edenlerle şu an çok yakın olmasak da konuşur ederiz. Akışına bırakacaksın her şeyi. Ama oturup da en arkaya sinme. Faal ol biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Kendine bir hedef koy. Sanırım maddi durumunuz iyi spor salonlarına git ders anlamında hedef koy bırak etrafında onlarca kişi olmasın bir kişi olsun ama adam gibi bir kişi olsun. Kızların dikkatini çekmiyor musun ? Boşver. Şöyle düşün bu kızları bir kaç sene sonra görmeyeceğim bile de sosyal ortamlarda takıl kafe spor salonları gibi kızlarla orada da tanışabilirsin ve eninde sonunda birisi seni bulur konuşmaktan korkma bir şey yapmaktan korkma bu senin hayatın kimsenin senin hayatını şekillendirmesine izin verme. Çok sıkılırsan çok bunalırsan sessiz bir köşeye geç gözlerini kapat ve içinden 10 a kadar say ve sayarken de ki 10 dediğim anda sıkıntılarım yok olucak de. Böyle yaparak sorunlarını kafandan uzaklaştırabilirsin. Bende böyle yapıyorum.

spor salonuna başladım devam edicemde kızları dert etmiyorum en azından batmandaki kezban kızları :) kafeye gidip sap gibi oturamam ama müziğe olan uğraşımı devam ettiricem öyle yada böyle bir yolunu bulucam olmadı yurtdışına giderim belki bakalım zaman ne göstericek tavsiyelerinizi dinlicem en azından siz yanımda olduğunuz için sağolun dostlar daha tavsiyesi olan varsa zevkle okurum sağlıcakla..

• quote:

Orijinalden alıntı: apocaliyptica

quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Kendine bir hedef koy. Sanırım maddi durumunuz iyi spor salonlarına git ders anlamında hedef koy bırak etrafında onlarca kişi olmasın bir kişi olsun ama adam gibi bir kişi olsun. Kızların dikkatini çekmiyor musun ? Boşver. Şöyle düşün bu kızları bir kaç sene sonra görmeyeceğim bile de sosyal ortamlarda takıl kafe spor salonları gibi kızlarla orada da tanışabilirsin ve eninde sonunda birisi seni bulur konuşmaktan korkma bir şey yapmaktan korkma bu senin hayatın kimsenin senin hayatını şekillendirmesine izin verme. Çok sıkılırsan çok bunalırsan sessiz bir köşeye geç gözlerini kapat ve içinden 10 a kadar say ve sayarken de ki 10 dediğim anda sıkıntılarım yok olucak de. Böyle yaparak sorunlarını kafandan uzaklaştırabilirsin. Bende böyle yapıyorum.

spor salonuna başladım devam edicemde kızları dert etmiyorum en azından batmandaki kezban kızları :) kafeye gidip sap gibi oturamam ama müziğe olan uğraşımı devam ettiricem öyle yada böyle bir yolunu bulucam olmadı yurtdışına giderim belki bakalım zaman ne göstericek tavsiyelerinizi dinlicem en azından siz yanımda olduğunuz için sağolun dostlar daha tavsiyesi olan varsa zevkle okurum sağlıcakla..

Ne demek dostum her zaman.

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.