Şimdi Ara

BİRAZ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Geçtiğimiz gün ben de girdim sınava.Dünden beridir birçok yorum yapıldı gördüğüm kadarıyla.Burada olsun,diğer forumlarda olsun büyük bir tepki var.Bu sınavlar yüzünden çok insanın hayalleri yıkıldı,çok insanın canı yandı,canına kıydı bazıları.Daha geçen sene YGSye hazırlanan arkadaşım dershanenin terasından attı kendini aşağıya.Ailesi hala daha vicdan azabı çekiyor.Yıllardır bu böyle.Ailelerimiz olsun,sevgili! hükümetimiz olsun,eğitimcilerimiz! olsun bizleri,abilerimizi,ablalarımızı yarış atı olarak gördüler,görüyorlar.Daha 18 yaşında gençliğinin baharında yaşadılar bunları.Allah yardımcımız olsun diyelim...Fazla siyasete girmek istemiyorum benim sorularım farklı.Benim hedef sizinkiler gibi yüksek değil.Sözelim.Bu sınavdan taş çatlasın alacağım puan 240-250.Malum çoğunuz gibi de başarılı değilim.Naçizane hedefimiz KTÜ Tarih bölümü.İş yok,aç geziyor mezunları gibi yorumlar yapmayın lütfen kardeşlerim,abilerim.Biliyorum ben az veya çok neyin ne olduğununu bu konuda.İnşallah LYS ye daha iyi çalışacağım.Yani bu sene gitmem lazım kesinlikle.Kız arkadaşımla gideceğim nasipse.İki senedir farklı şehirlerdeyiz.Zaten ayrıyız bir sene daha beklemek daha kötü olur.Sizden istediğim beni bazı konularda aydınlatmanız.Yaparsanız çok minnettar olurum.Şimdiden teşekkürler.
    1-KTÜ Tarih geçen sene 95k ile almış.Bu sene nasıl bir değişiklik olur?
    2-Benim o sıralamaya ulaşmam için LYS de nasıl bir yol izlemem gerek?
    3-Gitme imkanım var mı en önemlisi bu heralde.
    TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala güncel yardım eder misiniz

• 1) Sıralamalar pek değişmeyebilir ya da düşebilir de bunu bilemeyiz ama puanlar biraz düşer gibi.

2) Şimdiden oturup LYS çalışman gerek nasıl bir yol izlemen gerektiğini kendin bulacaksın biz seni tanımıyoruz sana ne uygun olur en iyisi ne olur sen kendin bilirsin onu.

3) Gitme imkânın da sana bağlı aslında. Şu siteyi incelersen netlerini girip LYS de de uygun puanı - sıralamayı tutturmak için net girersen aşağı yukarı kaç net yapman gerektiği belli olur.http://puanza.com/

Son olarak işi dert etme sen işini severek yaparsan en iyisi olmaya çalışırsan gerisi önemli değil diye düşünüyorum. Hayırlısı neyse o olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D5F6704F -- 17 Mart 2015; 7:43:14 >
  • Eyvallah kardeşim.Teşekkür ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.