Şimdi Ara

Birazdan istiklal caddesindki kameradan hepinize el sallayıp pankart açıcam(PANKART VİDEOLARI GELDİ) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
23
Favori
51.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

ruzgardan acamiyorum diyonda el kadar pankart neresini acamadin?

Pankart kalın değil çok ince bi kartondu dolayısıyla durmuyodu rüzgarda iki elle tutunca mutlaka bi yeri bükülüyordu... bi dahakine saplı bi şey yapıcam kameranın önüne kadar yaklaştırıcam... Fakat orda üç kamera var hangisi bizim görüntüyü çekiyor anlamadım...
  • bisikletin modeli nedir?
    buarada bisiklet tavsiyesini isteyen eleman pek iyi gözle bakmıyordu bisiklete zira etrafında 360 derece kalabalık oluşturmuşlar götürüyorlarmış bisikletini
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli

quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Hangisi bisikleti götürüyordu yukarda biri youtube a yüklemiş bişey göremedim ben

Yaw adam bisikleti falan götürmüyor bisikleti inceliyor eleman onun da hevesi varmış tavsiye falan istedi... Sonradan konuştuk zaten diğer sokakta kendisiyle...

dua et atlayıp gitmemiş
    Kaça aldın pıkısleti.

liste fiyatı 800$ dolardı pazarlıkla 700$ ödemiştim o günlerdeki dolar kuruna göre 1200 küsür tutmuştu..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Kamerayı tutturamaz dedim.Hadi ya kaç dkdır kayıt yapıyorum.

Yav ben az aşşadaki başka bir işbankasının önünde arıyormuşum meğer kamerayı... Aptal aptal bakınıyorum sağa sola... Aslında orası daha komediydi

Sonradan başka işbankası var mı diye sordum da öyle çözdük işi...

Hocam ben 2. pankart açışında koptum uçtu falan ya hani bir de işin bittikten sonra son sürat insanların önünü keserek u dönüşü yaptın falan kopardın beni yeminle

• başarılarının devamını dilerim
  • yeri değil ama elinde büşra vişnenin videosu olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

bisikletin modeli nedir?
    buarada bisiklet tavsiyesini isteyen eleman pek iyi gözle bakmıyordu bisiklete zira etrafında 360 derece kalabalık oluşturmuşlar götürüyorlarmış bisikletini

Sedona 751 (2011?)
  • süpersın dostum hadı bakalım
  • Helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Beyler alın özel yapım pankart videomuz

bu ne la pankart açmıyor ki videoda mal gibi beklemiş. kaç dk mı çaldın biliyomusun dostum ?

Dostum önce yanlışlıkla başka bir iş bankası önünde bekledim ordaki ortam da buraya çok benziyordu karşısında kestaneci falan vardı... o yüzden durduğum yerden emin olmak istedim... İnternetten yazmaya çalışıyordum beklerken... Ayrıca bir tek konu dışı değildi izleyen telefon susmadı bi türlü...

Ve en önemlisi pankartı açtırmak için eli yüzü düzgün bir kız grubunun geçmesini bekledim...

Ve şimdi merak ediyorum acaba ben senden "mal" hakaretini işitmek için acaba ne yaptım?

Ayıp ettin gerçekten...

• Emege saygı helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun
  • pankartı açmamışsın ama neyse
  • birşey soracam bu kamera görüntülerini nasıl oluyorda bizde görüyoruz mobese gibi birşeymi bu? farklı şehirlerinde varmı böyle?
  • Keşke Kocaman DH yazsaydın sadece . O zaman hem okunulabilir di .Ama tebrik ettim valla . Hele bide o pankartı kızlara açtırtman çok çok başarılıydı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Beyler alın özel yapım pankart videomuz

bu ne la pankart açmıyor ki videoda mal gibi beklemiş. kaç dk mı çaldın biliyomusun dostum ?

Dostum önce yanlışlıkla başka bir iş bankası önünde bekledim ordaki ortam da buraya çok benziyordu karşısında kestaneci falan vardı... o yüzden durduğum yerden emin olmak istedim... İnternetten yazmaya çalışıyordum beklerken... Ayrıca bir tek konu dışı değildi izleyen telefon susmadı bi türlü...

Ve en önemlisi pankartı açtırmak için eli yüzü düzgün bir kız grubunun geçmesini bekledim...

Ve şimdi merak ediyorum acaba ben senden "mal" hakaretini işitmek için acaba ne yaptım?

Ayıp ettin gerçekten...

ciddiye niye aldın bu kadar dostum videoyu yükleyen arkadaş hangi mantıkla yükledi onu merak ettim senin durup mesaj atmanı izledim 6 dk boyunca

• Helaaaaaaal
  • Ya arkadaşlar bu videoda pankart gözükmüyor tam görüntüleri ekleyen yok mu o kadar adam kaydetti hatta iki kere pankart açtık birileri birleştirip yayınlayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Melancholy Tower

quote:

İşte Beyler pankartın fotoğrafı... Evet pankart zayıf oldu ama aceleyle anca bu kadar... ilerde geliştiririz...

Birazdan istiklal caddesindki kameradan hepinize el sallayıp pankart açıcam(PANKART VİDEOLARI GELDİ)

ne zaman destek gerekiyorsa buradayız remi

PANKARTTA BU YAZIYOR
    ARTIK NE YAZIYOR DEYİP DURMAYIN

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.