Şimdi Ara

Birazdan istiklal caddesindki kameradan hepinize el sallayıp pankart açıcam(PANKART VİDEOLARI GELDİ) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
23
Favori
51.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli

Evet beyler iş bankasının önünden hepinize el sallamayı düşünüyorum... Hatta bi kartona KONU DIŞI vs yazarak pankart da açmak istiyorum... Pankart nasıl olmalı... Birazdan üstümü giyip kırtasiyeye gidicem.... Fikirleri alalım

hadi beyler gaza getirin bakalım...

Not: Bisikletimle gidicem

Kamera'nın linki:http://pastehtml.com/view/bmf3ul7dz.html

Bu da bisikletim:

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=7hCR0-YqfgE&feature=player_embedded#!]

Herşey bi kenara,orada gördüğüm şey kicker mı

• bütün sayfaları okudum nerdeyse diyecek bişey bulamıyorum
  • helal lan. işte dhnin gücü
  • iyimiş cidden :) bu arada bisiklet yakıyor hocam 751 .. Yakışır ama Merida sevgimi alamaz benden :)
  • 17dklık video 14e düşmüş yükleyince.

• kameraya el sallayan var telefonla konusuyo :DD
  • helal olsun gurur duydum
  • Kralsın.
  • Helal olsun be bir daha böyle bişey yaparsan bizide çağır bütün dh toplanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcabuk123 -- 7 Şubat 2012; 0:56:28 >
  • baştan konuyu görseydim size kamera için zoom yaptırırdım :))
  • Tesekkurler arkadaslar...
    Konudisi sakinleri olarak buna benzer aktiviteleri yapabilmek adina orgutlenmeyi oneriyorum(simdilik istanbul ekibini kurariz ilerde diger iller kendi temsilciliklerini kurarlar vs)
    Bu sekilde eglencenin dibine vurabiliriz

Hayat disarda klavyenin basinda curutmeyelim kendimizi ve enerimizi... cikalim arasira cosalim... dh gucunu herkese gosterelim... hatta iddiamizi daha da ileri goturup bir gun herkes DH li olacak diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler hocam
  • tebrikler ne diyelim
  • İstanbulun her yerini izlemek için hangi siteye girmeliyim ?
  • Konuyu başdan okudum tam bir atraksyon olmuş tbrikler
  • quote:

Tesekkurler arkadaslar...
    Konudisi sakinleri olarak buna benzer aktiviteleri yapabilmek adina orgutlenmeyi oneriyorum(simdilik istanbul ekibini kurariz ilerde diger iller kendi temsilciliklerini kurarlar vs)

Hayat disarda klavyenin basinda curutmeyelim kendimizi ve enerimizi... cikalim arasira cosalim... dh gucunu herkese gosterelim... hatta iddiamizi daha da ileri goturup bir gun herkes DH li olacak diyelim

+1
  • Konuya şöyle bir göz gezdirdim de bu konuyu da Büşra Vişne'ye bağlamışsınız var ya helal olsun Bir biz göremedik şu konuyu.

Bu arada konu sahibine helal olsun.
  • Tüh canlıyı kaçırdık, helal olsun valla
  • quote:

Tesekkurler arkadaslar...

Tamam ortak bi pankart açtın diye hemen coşma.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.