Şimdi Ara

Birazdan istiklal caddesindki kameradan hepinize el sallayıp pankart açıcam(PANKART VİDEOLARI GELDİ) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
23
Favori
51.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Beyler alın özel yapım pankart videomuz

bu ne la pankart açmıyor ki videoda mal gibi beklemiş. kaç dk mı çaldın biliyomusun dostum ?

Dostum önce yanlışlıkla başka bir iş bankası önünde bekledim ordaki ortam da buraya çok benziyordu karşısında kestaneci falan vardı... o yüzden durduğum yerden emin olmak istedim... İnternetten yazmaya çalışıyordum beklerken... Ayrıca bir tek konu dışı değildi izleyen telefon susmadı bi türlü...

Ve en önemlisi pankartı açtırmak için eli yüzü düzgün bir kız grubunun geçmesini bekledim...

Ve şimdi merak ediyorum acaba ben senden "mal" hakaretini işitmek için acaba ne yaptım?

Ayıp ettin gerçekten...

ciddiye niye aldın bu kadar dostum videoyu yükleyen arkadaş hangi mantıkla yükledi onu merak ettim senin durup mesaj atmanı izledim 6 dk boyunca

BUNU İZLEYİN İLK PANKART VİDEONUN ORTALARINDA VE SONUNDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalaBalık_ -- 6 Şubat 2012; 22:31:27 >

• Süper muhahah :D
  • Tebrikler...sen artık konu dışının yıldızısın.
  • Direk yuklemek yerine videonun linkini koyabilir mi biri teldeyim izleyeyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

ruzgardan acamiyorum diyonda el kadar pankart neresini acamadin?

Pankart kalın değil çok ince bi kartondu dolayısıyla durmuyodu rüzgarda iki elle tutunca mutlaka bi yeri bükülüyordu... bi dahakine saplı bi şey yapıcam kameranın önüne kadar yaklaştırıcam... Fakat orda üç kamera var hangisi bizim görüntüyü çekiyor anlamadım...

Hocam yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

quote:

Pankart kalın değil çok ince bi kartondu dolayısıyla durmuyodu rüzgarda iki elle tutunca mutlaka bi yeri bükülüyordu... bi dahakine saplı bi şey yapıcam kameranın önüne kadar yaklaştırıcam... Fakat orda üç kamera var hangisi bizim görüntüyü çekiyor anlamadım...

Hocam yaş kaç?

?
  • Videonun en uzun versiyonu geliyor 5 dk sonra
  • quote:

İşte Beyler pankartın fotoğrafı... Evet pankart zayıf oldu ama aceleyle anca bu kadar... ilerde geliştiririz...

Birazdan istiklal caddesindki kameradan hepinize el sallayıp pankart açıcam(PANKART VİDEOLARI GELDİ)

Baya bildiğimiz ince kartonlardanmış ya tüh, aslında yetenekli biri olsa şu tarz  Birazdan istiklal caddesindki kameradan hepinize el sallayıp pankart açıcam(PANKART VİDEOLARI GELDİ) bez pankart hazırlayıp yanına DH'nın logosunu falan çizer güzel bi konu dışı yazar sonra açarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFormul -- 6 Şubat 2012; 22:49:55 >

• ülen 14 sayfa okudum.. gözlerim yoruldu beah..

Bi fırsat sitesinin göçtüğü akşam görmüştüm, onun kadar kalabalık olmadı ama iyiydi..

Bravo.

Keşke giderken ve hazırlık kısımlarını da çekseydin.. birleştirip geyik bi video yapılabilirdi..
  • istiklal caddesini görünce kayseride yaşadığıma bir daha küfrettim.
  • Güzel olmus ama neden o kadar bekledin kosede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun dostum..

1 buçuk saat, sayfa atlamadan heyecanlı olsun diye telden 40 sayfayı okudum, en sonunda 40 sayfa bitti
  • kapalı çarşı kameralarında hırsızlık girişimi açın çabukkk

http://www.yayin.tv.tr/yayin-frame.php?id=120&w=640&h=480
  • 14 dk lık en uzun versiyonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

quote:

Hocam yaş kaç?

27
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Güzel olmus ama neden o kadar bekledin kosede?

Az önce yaptım açıklamasını ordan kopyalıyorum

Dostum önce yanlışlıkla başka bir iş bankası önünde bekledim ordaki ortam da buraya çok benziyordu karşısında kestaneci falan vardı... o yüzden durduğum yerden emin olmak istedim... İnternetten yazmaya çalışıyordum beklerken... Ayrıca bir tek konu dışı değildi izleyen telefon susmadı bi türlü...

Ve en önemlisi pankartı açtırmak için eli yüzü düzgün bir kız grubunun geçmesini bekledim...
  • helal olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

14 dk lık en uzun versiyonu

Polis arabası iyiymiş

----------------------------------------------------

Konu Sahibine:

Bütün zamanı telefonla konuşmuşsun nedir o kadar önemli olan orada. Heyecanım yatışsın diye mi yapıyorsun

Helal olsun.

• Helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.