ben serdar athensde adamım var guıld kurucam 200k lazım yardım ederseniz sevinirim
Daha bugün guild kurmak için 200k arıyosan bilki o guildden adam olmaz. Yarın o guilde adam alamazsın. Öbür gün lvl atlatamazsın. Guildimiz olduğu için biliyorum 3 lvl ve daha hiçbir sıkıntı yaşamadık. Ama her 20 lvl olan guild açarsa bu sorun olur master için o yüzden git paşa paşa bi guilde gir orda devam et ilerde iyi yerlere gelirsen kendi guildini açarsın
LeveL 20 de kurduğun guild bişiye benzemez ilerde aç guildi mesela 45+ falan olunca
K0nuya bakar mısınız şimdi 200 k istiyo lvl atlamanın 3 m olduğunu ve her levelde arttığını görünce 3 m verebilcek var mı die konu açar
quote:
Orjinalden alıntı: _Jackal
Daha bugün guild kurmak için 200k arıyosan bilki o guildden adam olmaz. Yarın o guilde adam alamazsın. Öbür gün lvl atlatamazsın. Guildimiz olduğu için biliyorum 3 lvl ve daha hiçbir sıkıntı yaşamadık. Ama her 20 lvl olan guild açarsa bu sorun olur master için o yüzden git paşa paşa bi guilde gir orda devam et ilerde iyi yerlere gelirsen kendi guildini açarsın
Şimdilik Başka Guılde Gır Bence Lvl Yukseldıkce Kendı Guıldını Acarsın zaten sımdı acsanda bence kımse gelmez (adam gıbı)