Şimdi Ara

............BİRBİRİMİZİ NE KADAR TANIYORUZ ????..........(yorumalar lütfen) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
69.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serkes

24 saat açık..!
    dh bölümü genel savunma avukatlarımız.....

akincl (italyan otoları)
    antiochos (alman otoları)
    asilx (fransız otoları)
    japon dostu (japon otoları)

savcı: serkes

Ben ALman otolarını hiç acımadan satıp Reno klübüne bile girebilirim belki Japon belli olmaz alacağım araca göre değişecek inşallah

Zaten Japonyaya taşınmayı düşünüyorum (Hızlı ve Çakırkeyif)

Onun dışında arkadaşlar muhalefet demiş ben aylardır kimseyle tartışmadım ya, hiçbikonuda hatılramıyorum...

Bi geçenlerde Akıncl ile bişi oldu ama o onun suçu kendi geliyor sataşıyor herkese... Adamın işi sataşmak , gene birilerine sataşmış Fiat lafını duyunca ...

Bu arada benim en çok tartıştığım kişi SET tir belkide zamanında... Hemide siyaseten :)

Ama en değer verdiğim en saygı duyduğum 3-5 kişiden biridir, hep öyleydi... Tartışmak kötü bişi değil yani...

Mesela onu tanıyana kadar LPG karşıtıytdım artık çevreme LPG öneriyorum...

Tartışma dediğin böyle olursa güzel

• Teşekkür ederim antiochos ... Bu forma değer katıyorsunuz, sende benim formda en değer verdiğim, en saygı duyduğum fikirlerinden en çok yararlandığım kişilerden birisisin. Her insanla tartışılmaz, ancak güzel insanlarla, seviyeli insanlarla, kaliteli insanlarla, olgun insanlarla tartışılır. Bu bakımdan seninle tartışmak benim için çok güzel bi olay... Bizim yaptığımız tartışma sadece fikir ve bilgi alışverişinden ibaret. Ben bu fikir alışverişinden , bilgi alışverişinden çok yarar, çok fayda gördüm. Bu yüzden dolayı ayrıca teşekkür etmek isterim sana buradan...

Bu form gerçekdende bambaşka bir sayfa oldu internet ortamında,buradan aldığım tad bambaşka... Artık sadece bu forum için giriyorum internete... İşimde olsa, yoğunda olsam mutlaka ziyaret ediyor, şöyle bir göz gezdiriyor,tekrar işime dönüyorum. Ama boş vakitlerimde hep buradayım. Çünkü burada olmakdan,siz dostlarla olmaktan mutluluk duyuyorum.

Ne dersiniz, haydi konuya devam edelim arkadaşlar, soru gayet açık, birbirimizi ne kadar tanıyoruz?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 31 Ekim 2006; 17:36:02 >

• Evet beni yanlış tanımışsınız.
  • ben burada yeni sayılırım,hoş bir topik olmuş,arkadaşları tanımak güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

24 saat açık..!
    dh bölümü genel savunma avukatlarımız.....

akincl (italyan otoları)
    antiochos (alman otoları)
    asilx (fransız otoları)
    japon dostu (japon otoları)

savcı: serkes

hakkaten doğru olmuş bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 23 Şubat 2008; 1:06:21 >
  • konu üste taşınsın diye...

benim hakkımda ne düşünüyorsanız allah size iki mislini versin

serkes bunu üst konu yaparsan daha iyi olmazmı?
  • hakikaten iyi, olur yoksa bir zaman sonra kaybolup gidecek,yazık olacak.
  • belli bir süre için... tabiki
    quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

konu üste taşınsın diye...

benim hakkımda ne düşünüyorsanız allah size iki mislini versin

serkes bunu üst konu yaparsan daha iyi olmazmı?
  • otomobil bölümü forumun en güzel bölümleriden biri..burda hemen hemen herkes iyi niyetli ve yöneticiler de normal bir kullanıcı gibi konularda yer alıyorlar..ben fazla yazmayıp okumayı tercih edenlerdenim..herkese iyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

akıncl
    fiat konusunda damarına dokunursanız ismi gibi akın eder...
    fakat tutarsız asla konuşmaz. tartışmayı sever ama asla kabalaşmaz. ben onla şimdiye kadar çok tartıştım ama inanın müthiş keyif aldım sebebide tartışmayı çok güzel yönlendirmesi ve üslubunun iyi niyetli olması.... ona tek bir şey söylemek istiyorum.
    puntoyu gerçekten beğeniyorum...çok arkadaşımada önermişimdir...fakat kalite yönünde kuşkularım var...(tartışma konusu oldu bu yine )
    bire bir tanışıklığım yok .. ama her fiat topic inde görüyorum.. kötü niyetli olmadığına eminim.. ama tam bir fiat sever
    çok bilgili olduğuna şüpem yok,fiatı çok seviyo,tartışmayıda seven bir arkadaş
    link vererek karşı tarafa bilgi sunması güzel.

FİAT DİYİNCE AKLIMA GELEN İNSAN

Şimdi okudum arkadaşım.Teşekkürler

hayırlı teskereler....

• quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

akıncl
    fiat konusunda damarına dokunursanız ismi gibi akın eder...
    fakat tutarsız asla konuşmaz. tartışmayı sever ama asla kabalaşmaz. ben onla şimdiye kadar çok tartıştım ama inanın müthiş keyif aldım sebebide tartışmayı çok güzel yönlendirmesi ve üslubunun iyi niyetli olması.... ona tek bir şey söylemek istiyorum.
    puntoyu gerçekten beğeniyorum...çok arkadaşımada önermişimdir...fakat kalite yönünde kuşkularım var...(tartışma konusu oldu bu yine )
    bire bir tanışıklığım yok .. ama her fiat topic inde görüyorum.. kötü niyetli olmadığına eminim.. ama tam bir fiat sever
    çok bilgili olduğuna şüpem yok,fiatı çok seviyo,tartışmayıda seven bir arkadaş
    link vererek karşı tarafa bilgi sunması güzel.

FİAT DİYİNCE AKLIMA GELEN İNSAN

Şimdi okudum arkadaşım.Teşekkürler

hayırlı teskereler....

Aslında kısaca fiat grubunun tabur komutanıda diyebiliriz.

• beni tanıyan varmı
  • asıl ben kimim

• beni tanımayan yok dimi?

• bu forum için açılabilecek en güsel bölüm bence, çünkü çok güzel insanlara rastlanılabilen, zaman zaman çok kaliteli muhabbetlerin geçtiği, ve herkesi bu foruma bağlayan amatörlük ruhunun olduğu emsali bulunmayan bir forumdur, amatörlük burda aşağılamak için deil insanların içindeki heyecanı anlatmak için kullanılmıştır
    JEANDAN_TYPE_R: kalbi temiz kerata, kerata diyoduk adam büyüdü gitti , bizde yaşlandık , yarın öbür gün kapımıza type-r la gelip meydan okuyacak o zaman farkına varacağız zamanın ne kadar hızlı akıp gittiğini. kardeşim djarumeları göndercektimde sigarayı bıraktım kusra bakmayasın :D şimdi alsam kıyamaz içerim, şaka len söz dedik gönderecez:)

HAYALET34: focus duayeni ,bir focusu neler yapabileceğini bana birçok kez gösteren insan, kısmet olmadı benim volvoyla bi kaldıramadık focusunu ama o günde gelecek ve ben gaza basıp basıp çekeceğim erdemim:) şaka tabi , arabanın canı cehenneme erdemin gönlü rahat olsun

ERADNAN:kanka sana ne diye hitap ediim beah , playboymu desem , race drivermı desem, sayko makasçımı desem , haşarı çocuk mu desem acaip bişeysin kanka sen, olm antalyaya yerleşioz yawaş yawaş senle güsel zamanlar geçirecess , helalsin kankam

bunları kardeşim bilirim, yerleri bir başkadır bende,

ESKİ FORUM DOSTLARINDAN AKLIMA GELEN İSİMLER

MUCUk:olm bir insan bir forumdan bu kadarmı şutlanabilir:D adan direk WANTED yaff, ama düsgün adam, yannıs hiç kafası çalışmıyo(joke) scenicle drag yapmaya çalışıyo:D

AKINCL:fiatçı , bilgili dengeli yorumlar yapan kaliteli bir arkadaş, saygılar sunarım
    ANTIOCHOS:bu kadar mı tutamaz insan ağzını yaff, sende mucuka benzedin be olm, kalite adamsın akın hep sevmişimdir seni:P, ama akli dengene bişey diyemicem çünkü benim gittiğim üni.den akıllı uslu adam çıkmaz, çok şeyler denir senin adına kardeşim ii bak kendine
    GÖRKEMKAZAN:izmitin aranan adamı , makas
    ROVERCİ
    DRAHTE_1905
    GKHN:gördüğüm en düzgün moderatör
    SEDİCİAVALVOLE:tipoyu birşeye benzetebilen nadir ark.lardan, başarılarını tebrik edip devamını diliyorum
    TRCAPİTAL:dünyanın en uzun focus topicini açan ve işleten insan , guiness görevlilerinin bu topici görünce uğradıkları hayreti hala unutamıyorum:)
    CREPASSIO: nickini 3. yazmamda tutturduğum nadir insan
    DÜTTÜRÜLEYLA:benim gibi volvo düşkünü ve bir o kadar japon hatun fetişisti bir insan , nereye kayboldun kardeşim sen yaff, özlettin kendini

VE ŞİMDİ AKLIMA GELMEYEN ÇOK DEĞERLİ BİR SÜRÜ ŞAHSİYET, ÇOK KEZ TARTIŞTIĞIMI HATIRLADIĞIM guide,nsx , ONLARDA ÇOK DEĞERLİ İNSANLAR BU FORUM İÇİN

LOOP:bu arkadaşa özellikle teşekkür ediyorum, bu forumdan 1yıl(kendi isteğimle) uzak kalmama neden olan topicte, fanatiklikten sıyrılarak sadece kendisi destek verebilme cesaretini göstermişti, daha önce bunu söylemeye fırsatım olmamıştı , şimdi bu fırsatı buldum teşekkür ederim dostum

bu arada benide djarume black nickiyle çok fazla insanın tanıdığını zannetmiyorum, eski nickim olan ALPER1001 i eskiler tanır , (olumsuz bir olay sonucunda üyeliğimin silinmesini talep etmiştim, o zamanki moderatörümüzde bana destek oldu(gkhn) saolsun , dönmeyeceğim dedim ama yine döndüm , burası bir farklı bırakamıyor insan

bu foruma ve verdiği dostlara teşekkürü herzaman bir borç bilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djarume black -- 1 Aralık 2006; 23:03:10 >

• dh ahalisinin antalya sorumlusu

3 aydır araba alan şahıs

kartalla takla atan insan

kemer yollarını el frenine bulayan artiz

antalyanın playboylarından olan kişilik

satılık bölümüne antalya civarından araba arıyorum yazmasına rağmen bir cevap bile alamaya kızgın insan

ee kendimden söz edeceklerim bu kadar sizin düşünceleriniz nedir

• bende kendimi tanıtayım , 1980 doğumluyum , uludağ ziraat müh. 2003 mezunuyum, kendi işimizde mühendis olarak görev yapmaktayım, supremum un has be has hemşehrisiyim beyav (BİGA) yeni evliyim , saygılar
  • ben de artık tanıtayım kendimi. adım doğan. mersinliyim. umarım beni tanıyan birileri vardır.
  • asilx, kuzen olduk senle yaws Renocu filan ama çok kafa adam. Ya da çok iyi anlaştığımızdan bana öyle geliyo. Bilgisayar mühendisi olucak inşallah, ve bana orjinal programlar hediye edicek Onun düşmanı benim de düşmanımdır. İyi ki varsın tr-ing sözlüğüm benim

jeandan type-r, annem sinop'lu hemşehri sayılırız senle. Kan çekiyor bi yerde. Çok iyi çocuk, benim gibi gaffur fanı. Ağzı çok düzgün, çok iyi yetiştirmişler, bravo ailesine. Geçenlerde Civic'le gebericektin, kendine dikkat et. Daha tayyar alıcaz sana

rb.atasoy, nerdeyse 1 yıldır msn'de görüştüğüm Ankara'lı kardeşim. Çok efendi çocuktur, metal ve yerli rock sever. Photoshop'u bu yaşta öğrenmiş. Daha 17 yaşındasın, uzun zaman var önünde, çok işine yarıyacak o emin ol Söz, istanbul'a gelince asil'i de seni de gezdircem

gkhn_, onunla da 1 yıldan beri msn'de görüşüyoruz. Otomobil aksesuarları konusunda sormadığım şey kalmadı. Ama sağolsun küfür ettiyse bile bana hiç yansıtmadı. Hep cevap vermeye çalıştı, yardımcı oldu. Kendi konuşmaya başladı mı da maşallah karı gibi carcar konuşur, muhabbeti çok iyidir. Her türlü meselede genç olmasına rağmen tecrübesi vardır. En son pert Fiesta'yla hatıra fotoğrafı çektirmişti

antiochos, ya ben seni anlayamadım abi. PC başına geçince sapıtıyosun galiba. Ne güzel fuarda buluştuk, gezdik, eğlendik. Bir ara antiochos değilsin diye düşündüm. Çok aklı başında, bilgili bir insan. Siz bakmayın banlandığına

alysentr; "O şimdi asker" isimli parça ona ve tüm askerlerimize gelsin. Askere gidiyor. Onunla da buluştuk, görüştük. Sağolsun çok iyi ve eğlenceli insan. Fuarda biçok arabanın karşısında oturup muhabbet ettik, burası böyle, şurası şöyle diye. Kısmet olursa bir autoshow'u daha seninle gezmek isterim Ali abi Özellikle Iroc'u bayağı inceledik

cemsultan, gececi moderatör. Tam bir keyif adamı, ama aile babası. Kıyak abimiz. Oturup günlerce muhabbet etsem sıkılmam. LPG hakkında herşeyi biliyor. Geçenlerde ufak kızı için çocuk koltuğu bakıyodu

mrcoll, laz akıl hocası, entel rahip, ruhsuz rahip gibi nick'lere sahip, Merso'nun içine eden Murat. cilikka'yla iyi arkadaş oldular sayemde. Sürekli arayışta, biraz çizim yeteneği var, aynı kulvardayız. Ama ben daha iyiyim Forumda pek görünmez. İyi bir insan

cilikka, stilo sahibi olarak tanıdığım ilk ve sanırım tanıyacağım son insan. Arabayı satamayınca başladı modifiye etmeye. Çok canayakın, sanki 5 senedir tanışıyoruz gibiyiz. Bir ara antic'e sarmıştı, şimdi elinin altındaki mrcoll'a saldırıyor. Birlikte takılıyolar. Her zaman her yerde makas atmaya, kapışmaya hazır. 24 yaşında ama 25 senelik sürücülük tecrübesi var. Bir sürü araba pert etmiş, orasını burasını kırmış, kafası gözü yarılmış ama pes etmemiş. Bu aralar ESP'yi bulan ve stilo'ya koyan adama bol bol dua ediyor. Ayrıca kendi yapımı olan cilikkacilikka isimli filmleri de gerçekten eşsiz filmler

cyborgz, berk fazla görüşmüş olmasak da sağolsun cilikka gibi cana yakın, arkadaş canlısı bi insan. Focus'una bişeyler yapıyor, çok güzel olucak sonunda

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

ben de artık tanıtayım kendimi. adım doğan. mersinliyim. umarım beni tanıyan birileri vardır.

Ben tanıyorum

Beni Tanıyan Yokmu Yaw

antiochos nooldu yine mi rahmetli oldu yaw

eywallah hocam ben de seni tanıyorum

edit:ibrahim tatlıses dinliyorum

edit2:memleketimi özledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 2 Aralık 2006; 1:13:48 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.