Gökberg bırak çikolatayı filan, kandırma kendini Biliyoruz o sivilcelerin nedenini.
Bu arada set, koşu bandı çok geyik ya. Bizde de var, süs niyetine duruyo. Üzerine fazlalık eşyaları filan koyuyoruz, düz bir zemine sahip ne de olsa
quote:
Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911
Beni de anlatırmısınız..?
SuPeRBoY911
Dh ye gelip hemen seat klubune üye olan değerli bi abimdir. Kendisi cordoba sahip olup chip-modifiye gibi işlere meraklıdır, bugün de chip yaptırmış arabasına. Ayrıca bir zamanlar ibiza cupra sahibiydi. Ancak resimlerini görmek nasip olmadı. Ama ben görecem inatçıyım bu konuda .Forumda seata toz kondurmaz ve tabi ki o bir seat aşığı
Gökberg_ß Yaşıtım tam benim kafadan bi arkadaşDinlediimiz müzükler bile aynı çıktı.Samsunlu fordcu.
Forum sağolsun
quote:
Orjinalden alıntı: rb.atasoy
Gökberg_ß Yaşıtım tam benim kafadan bi arkadaşDinlediimiz müzükler bile aynı çıktı.Samsunlu fordcu.
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
beni tanıyan varmı merak ettim
Davutpaşa taraflarında oturmuyor musunuz siz?
bi de cemsultan hakkında yorum yapayım
kendisi abimiz msnden tavla ortağım. Tam 29.5 yaşında 30 değil LPGli honda civic kullanıcısı o da tüm honda ahalisi gibi aracından memnun ve mutlu.Ayrıca 4de yatıp 8de kalkan değişik bir insan
quote:
Orjinalden alıntı: .C.O.
quote:
evet yoksa tanıyormsunuz?
bide benim hakkımda bi yorum gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan Type-R
bi de cemsultan hakkında yorum yapayım
kendisi abimiz msnden tavla ortağım. Tam 29.5 yaşında 30 değil LPGli honda civic kullanıcısı o da tüm honda ahalisi gibi aracından memnun ve mutlu.Ayrıca 4de yatıp 8de kalkan değişik bir insan
quote:
Orjinalden alıntı: rb.atasoy
Abi bitek senin cordoban olduğunu biliyorum.Hatta önden vurmuşsun da hazır kasko ödüyoken cupra tamponu takmıştın.O sendin dimi abi yanlış hatırlamıyorum
Evet yanlış hatırlamıyorsun..!
quote:
quote:
quote:
evet yoksa tanıyormsunuz?
Eğer İstanbul'dan başka biyerde Davutpaşa yoksa ben de 500 metre yukarınızda santralin orda oturuyorum
Kişisel olarak tanıştığımızı sanmıyorum, hafızam beni yanıltmadı demek ki. Sizin foruma öyle bir şeyler yazdığınızı hatırlıyordum da ondan yazdım. Ayrıca (hafızam yanıltmıyor eminim) araba yıkamayı seven bir kişiydiniz. Arabayıda kırmızı Mégane diyeceğim ama bunda emin olamıyorum.
Kişisel olarak tanıştığımızı sanmıyorum, hafızam beni yanıltmadı demek ki. Sizin foruma öyle bir şeyler yazdığınızı hatırlıyordum da ondan yazdım. Ayrıca (hafızam yanıltmıyor eminim) araba yıkamayı seven bir kişiydiniz. Arabayıda kırmızı Mégane diyeceğim ama bunda emin olamıyorum.
doğru tanımışsınız ama aracım kırmızı renk değil angora beji
arkadaslar foruma üye olalı 1 ay oldu sanırım beni tanıyanınız yok sanırım bende kendimi tanıtmak istedim galericiyim burdurluyum 30 yasındayım 1 kız cocugum var ole işte arabaları cok severim hastayımdır adeta bu kadar zaten meral eden olursa sorar bende cvp verırım
quote:
Orjinalden alıntı: cosmos8727
arkadaslar foruma üye olalı 1 ay oldu sanırım beni tanıyanınız yok sanırım bende kendimi tanıtmak istedim galericiyim burdurluyum 30 yasındayım 1 kız cocugum var ole işte arabaları cok severim hastayımdır adeta bu kadar zaten meral eden olursa sorar bende cvp verırım
ben tanıtayım mı seni cosmos? kendisi burdur un en güzel galerisine sahiptir. spor arabalara tutkusu vardır. Allah nazardan saklasın çok güzel bi çocuğu var. cosmos sayesinde bi çok aracı inceleme fırsatı buldum. kendisinin en fazla sattığı araç clio symbol dür. ona göre parayı değerlendirmenin yolu dolar ya da euro değildir. bulduğu zaman hemen clio symbol almaktır
saygılar.
codelinker
tesekkür ederim abicim düşüncelerin için
uzun zamandan beri görüşemiyoruz her zaman beklerim
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
[
ben tanıtayım mı seni cosmos? kendisi burdur un en güzel galerisine sahiptir. spor arabalara tutkusu vardır. Allah nazardan saklasın çok güzel bi çocuğu var. cosmos sayesinde bi çok aracı inceleme fırsatı buldum. kendisinin en fazla sattığı araç clio symbol dür. ona göre parayı değerlendirmenin yolu dolar ya da euro değildir. bulduğu zaman hemen clio symbol almaktır
saygılar.
quote:
En azından markayı tutturdum. :)
Birde sizin konunuz vardı bir tane her yağmur yağdığında yeniden canlanan ya da arabalardan he su sıçraması ile canlanan. :) Saygılar.
eyvallah güzel kardeşim. uğrarım yanına. selam ile...
quote:
Orjinalden alıntı: cosmos8727
codelinker
tesekkür ederim abicim düşüncelerin için
uzun zamandan beri görüşemiyoruz her zaman beklerim
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
[
saygılar.
quote:
quote:
En azından markayı tutturdum. :)
Birde sizin konunuz vardı bir tane her yağmur yağdığında yeniden canlanan ya da arabalardan he su sıçraması ile canlanan. :) Saygılar.
bu da doğru
merak ettimde....
mühendis06 kimdir ne iş yapar bilen varmı? msn si nedir? oda gizem dolu bir arkadaş.
kendisini tasarımcılar bölümünde tanıdım. o konuya çok detaylı bilgiler sunmuş. kendisine burdan da teşekkür ederim. fakat msn den falan hiç görüşmedim. yazılarıyla foruma renk ve bilgi katan değerli bir kardeşimizdir.
quote:
Orjinalden alıntı: serkes
merak ettimde....
mühendis06 kimdir ne iş yapar bilen varmı? msn si nedir? oda gizem dolu bir arkadaş.