Şimdi Ara

............BİRBİRİMİZİ NE KADAR TANIYORUZ ????..........(yorumalar lütfen) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
69.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada söylenebilecek en doğru şey belkide....
    "tüm katılımcılarıyla mükemmel bir forum" olabilir

ayrıca türkiyede bilinen en doğru ve katılımcıları yüksek otomobil bölümü bu bölüm olsa gerek diye düşünüyorum
    eğer daha iyi bir bilgi akışı olan otomobil ile ilgili forum varsa söyleyin orayada bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

ben de artık tanıtayım kendimi. adım doğan. mersinliyim. umarım beni tanıyan birileri vardır.

Ben tanıyorum

Beni Tanıyan Yokmu Yaw

antiochos nooldu yine mi rahmetli oldu yaw

adam yalama oldu

• joushkun
    Çok cana yakın, muhabbeti hoş, çapkın, tasarım konusunda çok yetenekli, abim gibi sevdiğim abim
    Peugeot nun tasarım yarışmasına katılacak.Çizdiği aracı ilk görenlerdenim.Araç harika.Çok iyi yerlere geleceğinden eminim.
    İstanbula gidince gezdircek beni söz aldım

özdamar
    Kendisiyle ne msnde ne de yüzyüze görüşmedim.Ancak forumda dikkatimi çeken abilerimden birisi.Bilgili ve bilgisini paylaşmayı seven birisi.Topicleriyle forumun monoton yapısı gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 2 Aralık 2006; 10:19:46 >

• neden üst konu olmadı bu yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilfrom

bende kendimi tanıtayım , 1980 doğumluyum , uludağ ziraat müh. 2003 mezunuyum, kendi işimizde mühendis olarak görev yapmaktayım, supremum un has be has hemşehrisiyim beyav (BİGA) yeni evliyim , saygılar

Forumdaki sınırlı sayıda Ç.kale Biga'lıdan biride benim.
    Hemşerimle görüşemedik hala. Çok yoğun çalışıyorum çok.
  • Ben DH'ye yazmaya başlamadan önce arştırdım ama buradan iyisi hakikatten yok
    Bende kendimi biraz kendimi tanıtayım Adım Volkan Zonguldak'tan yazıyorum. Öğretmenim ve DH'ye hergün tekib ediyorum, çok şey öğreniyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes

burada söylenebilecek en doğru şey belkide....
    "tüm katılımcılarıyla mükemmel bir forum" olabilir

ayrıca türkiyede bilinen en doğru ve katılımcıları yüksek otomobil bölümü bu bölüm olsa gerek diye düşünüyorum
    eğer daha iyi bir bilgi akışı olan otomobil ile ilgili forum varsa söyleyin orayada bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 3 Aralık 2006; 23:54:10 >

• volkan pm attım sana bi bakıver lütfen..
  • Biri üst konumu dedi, e zaten bu konu hep gündemde , uzun süre arka sayfaya düşmüyor, hemmen geliyor öne...
  • set ....makina mühendisi çok saygın bir arkadaş
    pcdata76 ....makina mühendisi olduğu yazdıklarından belli oluyor diyecem ama umarım yanılmıyorum
    bu arkadaşların foruma çok şşey kattığına inanıyorum
    türbülans ....doktor ve bilgili bir otomobil meraklısı yazdıklarını okumak keyifli ve uzlaşmacı tavrı örnek alınmalı bence
    _codelinker_ .... vw firmasına yedek parça yapacağı günleri iple çekiyorum...
    arikanturk ...galiba bu arkadaşta makina mühendisi teknik konulara derinlemesine nufuz ediyor. güzel bilgiler veriyor.

merak ettiğim başka makina mühendisleri olup olmadığı bu bölümde.....

• makine mühendisi adayı

• quote:

cok guzel yav...

selam ile...
  • umarım....inşallah....çok iyi olur....yakışır....
    quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

makine mühendisi adayı

• beni bu forumda kimse tanımaz...
  • quote:

umarım....inşallah....çok iyi olur....yakışır....
    quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

makine mühendisi adayı

Hondada çalışsak şöyle

Gıcıklık olsun diye s2000 turbo çıkartsak

• Bu da benim normal hayatta hiçbirini tanımadığım bazı üyeler hakkında kimi tespit, kimi tahmin içeren görüşlerim:
    Set: İşinde başarılı, mükemmelliyetçi, esprili, objektif, hayata olumlu tarafından bakmayı bilen, uzlaşmacı, yaklaşımları ve nasihatleri örnek alınası kişi. Sportif bir fiziği olduğunu düşünüyordum ama kiloluyum diye yazdı.
    alysentr: Zeki, araştırmacı, bindiği aracı fanatikliğe kaçmadan savunan (keşke herkes onun gibi olabilse), yiğidin hakkını yiğide veren Focuscu forum sakini. O şimdi asker.
    Ahmey: Yardımsever, sabırlı, içten.
    Resmonse: Tecrübeli, olması gerekeni her zaman savunur, forumun akil adamlarından.
    Robespierre: Volvo seven dostum. Bir gün gönlünde yatan Volvosuna kavuşmasını diliyorum.
    joushkun: Diğer ticari araç kullanıcılarına benzemeyen, efendi, zeki, bilgili, yetenekli, otomobil aşığı arkadaşımız. Pırıl pırıl bir geleceği olduğuna inanıyorum.
    WaRToX: “Allahaşükür BMW 760 alacak paramız da var ama tercihimiz Volvo'dan yanadır” (DH, 14 Kasım 2006) özdeyişinin sahibi.
    Fazlikazak: Uslubu avatarında bir ara kullandığı karizma sanatçımız Orhan Gencebay gibi erkeksi olan ve şu sıralar ABD’den yazmakta olan Mersocu forum sakini. Şu sözlerini not almışım: ”saçma saçma konuşma”, ”resmen şu an klavyeye vuruyorum yaa”, ”oğlum sen kaç tane gördün yolda kalan X ya da 4 Matic”, ”birisi alsın şu cocuğu buradan yaa”.
    okyaypay: Nedenini tam olarak bilmiyorum ama kendisi forumun sevdiğim üyelerinden. Bir tatil beldesinde yaşıyor olması O’nu biz büyük şehirden yazanlara göre daha duyarlı ve neşeli kılıyor galiba.
    cilikka ve grubu: antiochos, dEnZel, joushkun, alysentr: bu grup olmasa forum çekilmez olurdu. Onların geyiklerini her daim zevkle okuyorum. Diğerlerinin mesleğini bilmiyorum, ama cilikka kadar gırgır bir hukukçu daha görmedim.
    Akıncl = Fiat grubu

• quote:

set ....makina mühendisi çok saygın bir arkadaş
    pcdata76 ....makina mühendisi olduğu yazdıklarından belli oluyor diyecem ama umarım yanılmıyorum
    bu arkadaşların foruma çok şşey kattığına inanıyorum
    türbülans ....doktor ve bilgili bir otomobil meraklısı yazdıklarını okumak keyifli ve uzlaşmacı tavrı örnek alınmalı bence
    arikanturk ...galiba bu arkadaşta makina mühendisi teknik konulara derinlemesine nufuz ediyor. güzel bilgiler veriyor.

merak ettiğim başka makina mühendisleri olup olmadığı bu bölümde.....

serkes yorumun için teşekkür ederim

bu forumda amaç bilgi paylaşımı olduğuna göre tartışma olmalı ama kavga olmamalı..hepimiz araba kullanıyoruz ama bazen gözümüzü öyle bir hırs bürüyor ki en iyi arabanın bizdeki olduğunu sanıyoruz..işte bu yüzden gerçekten bilgili arkadaşlarımız bu forumdan gittikçe soğuyor..aklıma gelen birisi..Fiatcı...bazı konularda tartışmışızdır..bazı konularda da aynı fikirde olmuşuzdur..fiat arabalarını hiç sevmem ama marka fanatikliğine kapılmadan doğruları söyleyenleri çok severim..doğrusu da bu olmalı bence..hiçkimse herşeyi bilemez..ama bildiği doğruları savunmak herkesin hakkıdır..

o yüzden benim bu topic i okuyanlardan bir ricam olacak..kendi aracıyla ilgili bir sorun belirten arkadaşlara cevap verirken aynı sorunu kendiniz yaşıyormuş gibi düşünün..imzasına veya yıldızlarına bakmayın..aracının tipini de boşverin..o arabalar hep öyledir diye yorum yapmayın..

boş yere mesaj sayınızı yükseltmek için mesaj yazmayın..faydalı olacağına inanıyorsanız yazın..çok mesaj yazmış olmak bir anlam ifade etmiyor..serverde bir arıza oluyor ve en son sağlam çalıştığı güne geri dönüyor..yazdığınız post siliniyor..binbaşı oldum zannederken yüzbaşı oluyorsunuz..ki o yıldızların da bir önemi yok zaten..siz yıldız kazanmayın..bırakın sorunlarına çözüm olduğunuz üyeler size yıldız versinler..

biraz kaptırdım gidiyorum sanırım..iyi forumlar..zonguldaktan selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 13 Ocak 2007; 21:37:02 >

• saygı duyuyorum heppinize
  • ben de tanıtayım kendimi
    bu topici biliyordum fakat kaybolmuş uzun zamandır görmedim
    bulup tekrar çıkarandan Allah razı olsun
    ismim serhat atan
    istanbul kültür üniversitesi hukuk fakültesi'nde okumaktayım(avukat adayı şimdilik,ilerde savcı olabilir)
    ailemle beraber burdur-bucak'ta yaşıyorum(nickimden de belli zaten "bucakli")
    tofaş-fiat yetkili servisiydik,özel olduk sonra,araba alıp satıyoruz,bir tane de tırımız var yurtiçi nakliyat işiyle de uğraşıyoruz
    az çok beni bilirsinizdir
    bilmeden birinin kalbini kırdıysam affola

not:_codelinker_,cosmos8727'ye de selam ederim
    onlar da burdur'lu
    burda bile insan memleketlisini gördü mü başka oluyor...
    not2:modifiyeyi de çok severim,inşallah 1-1.5 sene içinde turbolu bir marea hazırlıyacam(turbo var ama araba yok)
    not3:vw'ye karşı bir düşmanlık beslemesem de o kadar da çok sevdiğim söylenemez bu markayı
    not4:kusura bakmayın fazla oldu,idare edin artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 13 Ocak 2007; 21:40:04 >

• quote:

not:_codelinker_,cosmos8727'ye de selam ederim
    onlar da burdur'lu

ve aleykum selam bucakli kardesim...

selam ve dua ile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

Bu da benim normal hayatta hiçbirini tanımadığım bazı üyeler hakkında kimi tespit, kimi tahmin içeren görüşlerim:
    Set: İşinde başarılı, mükemmelliyetçi, esprili, objektif, hayata olumlu tarafından bakmayı bilen, uzlaşmacı, yaklaşımları ve nasihatleri örnek alınası kişi. Sportif bir fiziği olduğunu düşünüyordum ama kiloluyum diye yazdı.
    alysentr: Zeki, araştırmacı, bindiği aracı fanatikliğe kaçmadan savunan (keşke herkes onun gibi olabilse), yiğidin hakkını yiğide veren Focuscu forum sakini. O şimdi asker.
    Ahmey: Yardımsever, sabırlı, içten.
    Resmonse: Tecrübeli, olması gerekeni her zaman savunur, forumun akil adamlarından.
    Robespierre: Volvo seven dostum. Bir gün gönlünde yatan Volvosuna kavuşmasını diliyorum.
    joushkun: Diğer ticari araç kullanıcılarına benzemeyen, efendi, zeki, bilgili, yetenekli, otomobil aşığı arkadaşımız. Pırıl pırıl bir geleceği olduğuna inanıyorum.
    WaRToX: �Allahaşükür BMW 760 alacak paramız da var ama tercihimiz Volvo'dan yanadır� (DH, 14 Kasım 2006) özdeyişinin sahibi.
    Fazlikazak: Uslubu avatarında bir ara kullandığı karizma sanatçımız Orhan Gencebay gibi erkeksi olan ve şu sıralar ABD�den yazmakta olan Mersocu forum sakini. Şu sözlerini not almışım: �saçma saçma konuşma�, �resmen şu an klavyeye vuruyorum yaa�, �oğlum sen kaç tane gördün yolda kalan X ya da 4 Matic�, �birisi alsın şu cocuğu buradan yaa�.
    okyaypay: Nedenini tam olarak bilmiyorum ama kendisi forumun sevdiğim üyelerinden. Bir tatil beldesinde yaşıyor olması O�nu biz büyük şehirden yazanlara göre daha duyarlı ve neşeli kılıyor galiba.
    cilikka ve grubu: antiochos, dEnZel, joushkun, alysentr: bu grup olmasa forum çekilmez olurdu. Onların geyiklerini her daim zevkle okuyorum. Diğerlerinin mesleğini bilmiyorum, ama cilikka kadar gırgır bir hukukçu daha görmedim.
    Akıncl = Fiat grubu

Abi fazlikazak icin olan yoruma koptum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.