Şimdi Ara

Birde bana yardım edin :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar epeydir lineage2 oynamıyorum şimdi bakttım evde boş kullanmadığım bir pc var 4 gb ram 4 işlmecili aldım kenarda kaldı vermedimde kimseye 10 mb net internet hızım var şöyle bir java server kurmak istiyorum daha önce kurmuş olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa harika olur :D forumdan bakttım kurulumu çok güzel anlatmışlar bande harfiyen yapttım ama win7 midir yoksa 64 bitt den dolayımı olmadı yardımlarınızı esirgemeyin 3 5 demeyin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: taaruz

Selam arkadaşlar epeydir lineage2 oynamıyorum şimdi bakttım evde boş kullanmadığım bir pc var 4 gb ram 4 işlmecili aldım kenarda kaldı vermedimde kimseye 10 mb net internet hızım var şöyle bir java server kurmak istiyorum daha önce kurmuş olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa harika olur :D forumdan bakttım kurulumu çok güzel anlatmışlar bande harfiyen yapttım ama win7 midir yoksa 64 bitt den dolayımı olmadı yardımlarınızı esirgemeyin 3 5 demeyin :D

java serverı lagsız açmanız için gereken minimum sistem özelliği 4gb ram ve 100mbit net hızıdır... sadece açıldığında oyunda kimse yokken 4gb ram tüketir. win7 veya 64bit olması sorun yaratmaz mysql ve jdk kurulumlarına dikkat ediniz eğer aldığınız hata mesajının resmini atarsanız yardımcı olurum.

• Usta ne diyorsun sen bir çok serverda benim özelliklerimin yarısı yok hız dışında en ufak lag olmadan çanavar gibi oynuyorduk

birde net hızıda problem değil artık fiber var bende ilk başta 50 sonra 100 çıkartırım sorun olmaz ama kurmam lazım istediğim gibi he olmadı ana makinemi server yaparım onda ram çok bana temiz DATABASE lazım indirdiklerimin hepsi allak bullak yazılar falan data ya kadar sorunsuz geldim orda indirdiklerim hepsi çok karışık yada sorunlu ondan ayarlamaları beceremedim
    @echo off

REM ############################################
    REM ## You can change here your own DB params ##
    REM MYSQL BIN PATH
    set mysqlBinPath=C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 4.1\bin

REM LOGINSERVER
    set lsuser=root
    set lspass=
    set lsdb=l2jdb
    set lshost=localhost

REM GAMESERVER
    set gsuser=root
    set gspass=
    set gsdb=l2jdb
    set gshost=localhost
    temiz birşey bulamadım bana yardımcı olursan bu konuda çok güzel olucak birde c6 olucak server en kral sürüm :D bence

• Usta ne diyorsun sen bir çok serverda benim özelliklerimin yarısı yok hız dışında en ufak lag olmadan çanavar gibi oynuyorduk
    ^^

valla ben gerçekleri söylüyorum lag yaşayabilirsin ama bunu xms değerlerinde değişiklik yaparak belli bir online sayısına kadar engelleyebilirsin.
    mysql server 5 ve üzerini kur adreside ona göre ayarla program files(x86) vs yazabilir dikkat et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.