Şimdi Ara

Birden fazla avizeyi birbirine bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 3 adet avize var 6 duylu olduğu için üç kablolu bildiğim kadarıyla 1 kablo ana hat diğer 2 kablo duyları aktive eden kablolar. Benim sorunum şu üç avizeyi birbirine bağlayıp tek fiş ile prize takıp çalıştırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler 🙏🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birden fazla avizeyi birbirine bağlamak

Anladığıma göre her avizenin bu şekilde bir bağlantı yapısı var. Bu durumda; 1. kabloların hepsini birbirine bağlayıp şebekenin nötr hattından, 2. ve 3. kabloların da hepsini birbirine bağlayıp diğer hattan beslerseniz aynı anda hepsi birden aktif olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENCHANTER -- 11 Nisan 2023; 12:36:23 >
  • ENCHANTER E kullanıcısına yanıt

Bu şekilde bağlantı yapıp direkt fiş ile prize bağlasam sorun olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakunspor R kullanıcısına yanıt

Sorun olmayacağını düşünüyorum. Testini de yapabilirsiniz. Nötr hattını 1. kabloya, faz hattını 2. kabloya bağladığınızda lambalardan yalnızca bir grubu (3'lü) yanar. Faz hattını 2. kabloya bağladığınızda da diğer lamba grubu yanar. Bunun dışında bir bağlantı olması mümkün değildir.

• Yanlız fiş kullanacağınız yazmışsınız tek fiş yani pirizden alacaksınız peki lambalar kaç wat ve hepsi aynı andamı yanacak aydınlatma için ise ve hepsi yanacaksa piriz ve fiş tarafında sorun olabilir tabi kullanılan kabloda önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.