Şimdi Ara

Birden fazla gmail hesabını harddisk olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gmailı harddisk olarak kullanan programlarda 2 veya daha fazla gmail hesabını kullanabiliyormuyuz? Deneyen varmı?

• YA asıl bunu nasıl yaptınız beyler ben bir program indirdim netten kurdum bi şey olmadı yani bu hdd gibi kullanmayı kıvıramadım ?
    Varmı elinde program olan birde tarif etsinki anlayayım..
    Teşekkürler...
  • evet o programı bende indirip kurdum.Gmail adıyla bir hard disk bilgisayarda oluştu fakat giriş yaptığım halde şifre olsun felan.içine bir türlü bir halt koyamıyorum.bilen varsa yazsın yahu.
  • nası koyucaksınızki beyler? tamam baglansın yuklesin ama 2gb ı dolmak için kac saat upload yapıcaksınızki? onu tekrar kullanmak için yapıcaınız download da ayrı zaten... bilmiorm sanki fazla kasış bir iş gibi geldi bana ama bi hatam warsa duzeltin..
  • elinizdeki gmaildende olmayın
  • bende aynı programı indirdim. ancak dediğiniz gibi hiç bir şey olmadı.
  • bende o proğram var elimde burada da yayınlamıştım ama silinmiş her halde nedense ama ben yaptım oluyo bilgisayarda bi harddisk oluştu onun içine attığım herşey gmail adresime gidiyor yarın tekrar o programı ve nasıl yapıldığını yazarım buraya şimdi bi iş için gitmem gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o program gmail shell sanırım indirdim kurdum
    cd rom altında gmail diye disk yarattı
    içine dünyayı attım ama kullanmadım
    dediğiniz bu mu?
  • bunun en kullanışlı tarafı mp3 arşivi olarak kullanmak ... isteyen arkadaşlarınıza da istediğiniz zaman forward edebilirsiniz..

quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

o program gmail shell sanırım indirdim kurdum
    cd rom altında gmail diye disk yarattı
    içine dünyayı attım ama kullanmadım
    dediğiniz bu mu?
  • arkadaşlar buyrun size beleş 1 gb harddisk sanal ortamda
    http://www.geocities.com/barist119/gmailfolder.zip
    sağ tuş hedefi farklı kaydedin güle oynaya kullanın bilgisyarınızdaki harddiske tıklayın oradan gmail şifrenizi yazın harddisk açılacaktır içine ne atarsanız sizin gmailinize gider
  • arkadaşlar tamam da 2 ve daha fazla gmail hesabı nasıl birleştirilir yani bu olabilir mi soru bu
  • Şöyle birşey olabilir mesela. A hesabını, B hesabına yönlendirirsin. Gelen mailler hep A'ya gelir, oradan da kendiliğinden B'ye aktarılır. B dolarsa eğer, A'da birikmeye başlar sonradan gelenler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.