Gmailı harddisk olarak kullanan programlarda 2 veya daha fazla gmail hesabını kullanabiliyormuyuz? Deneyen varmı?
YA asıl bunu nasıl yaptınız beyler ben bir program indirdim netten kurdum bi şey olmadı yani bu hdd gibi kullanmayı kıvıramadım ? Varmı elinde program olan birde tarif etsinki anlayayım.. Teşekkürler...
evet o programı bende indirip kurdum.Gmail adıyla bir hard disk bilgisayarda oluştu fakat giriş yaptığım halde şifre olsun felan.içine bir türlü bir halt koyamıyorum.bilen varsa yazsın yahu.
nası koyucaksınızki beyler? tamam baglansın yuklesin ama 2gb ı dolmak için kac saat upload yapıcaksınızki? onu tekrar kullanmak için yapıcaınız download da ayrı zaten... bilmiorm sanki fazla kasış bir iş gibi geldi bana ama bi hatam warsa duzeltin..
elinizdeki gmaildende olmayın
bende aynı programı indirdim. ancak dediğiniz gibi hiç bir şey olmadı.
bende o proğram var elimde burada da yayınlamıştım ama silinmiş her halde nedense ama ben yaptım oluyo bilgisayarda bi harddisk oluştu onun içine attığım herşey gmail adresime gidiyor yarın tekrar o programı ve nasıl yapıldığını yazarım buraya şimdi bi iş için gitmem gerekli
o program gmail shell sanırım indirdim kurdum cd rom altında gmail diye disk yarattı içine dünyayı attım ama kullanmadım dediğiniz bu mu?
bunun en kullanışlı tarafı mp3 arşivi olarak kullanmak ... isteyen arkadaşlarınıza da istediğiniz zaman forward edebilirsiniz..
quote:
Orjinalden alıntı: ramroat
o program gmail shell sanırım indirdim kurdum cd rom altında gmail diye disk yarattı içine dünyayı attım ama kullanmadım dediğiniz bu mu?
arkadaşlar buyrun size beleş 1 gb harddisk sanal ortamda http://www.geocities.com/barist119/gmailfolder.zip sağ tuş hedefi farklı kaydedin güle oynaya kullanın bilgisyarınızdaki harddiske tıklayın oradan gmail şifrenizi yazın harddisk açılacaktır içine ne atarsanız sizin gmailinize gider
arkadaşlar tamam da 2 ve daha fazla gmail hesabı nasıl birleştirilir yani bu olabilir mi soru bu
Şöyle birşey olabilir mesela. A hesabını, B hesabına yönlendirirsin. Gelen mailler hep A'ya gelir, oradan da kendiliğinden B'ye aktarılır. B dolarsa eğer, A'da birikmeye başlar sonradan gelenler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme