soru sordum ki birden fazla mu acmak var mi oyle bisey varsa bana link yada program falan veriri misin
bu hile yerine geçer. Forumda Hile Hack Yasak!
quote:
Orjinalden alıntı: SabroN
Niye?
bak simdi ilk olarak clientını kopyala sonra windows mode var onu ac gir servera sonra f12 bas ekranı kucult sonra f11 bas ekranı assaat sonra kopyaladıgın client ı gır windows mode ac aynılarını yap sonra f11 bas 2 ekranıda gore bilecegin sekilde cek keyfine bak
quote:
Orjinalden alıntı: CashRulez
quote:
Orjinalden alıntı: SabroN
Niye?
main hack yapmak yasak zuhaha :)
abi hack deil sadece 2 tane mu online acabiliyo mu diye sordum
iki charla aynı anda oynamak niye hack olsun ki! bu arada cashrules imzandaki " wtf " bikaç şeyin kısaltması da nerde karşılaştığına bağlı
ßu Hack DeğiLki.
quote:
Orjinalden alıntı: _corrector_
iki charla aynı anda oynamak niye hack olsun ki! bu arada cashrules imzandaki " wtf " bikaç şeyin kısaltması da nerde karşılaştığına bağlı
What the Fake Karıştırma imzamı Fake o fake
bunuda hack yaptınız ya artık windows modada hack dersiniz siz
eğer bi pc den 2 oturum açmak hackse ben yandim 2-3 oyunla birden online oluom.yaşasın bende hacker oldum
Benim Bildiğim 2 Client Açamıyorsun Daha Dorusu Açıyorsun Fakat İlk Açtığına Giremiyorsun. WinMU lar Karısıyo
Bu Arada Buldunuzya Adamın BİR Açığını Paso Eğlenin...
quote:
quote:
fake olsun bakalım
quote:
quote:
What The Fu.. oLmasin
quote:
Orjinalden alıntı: caspertim
soru sordum ki birden fazla mu acmak var mi oyle bisey varsa bana link yada program falan veriri misin
programa gerek yokki al bi tane daha pc olsun bitsin ne ugraşıyon bu kadar
Hahamu ile 5 acc ile bile aynı anda girersin Fakat Clientten Olmuyo Bi Ara Hahamu Party Kasıyodum 1 Acc ile Normal Gir Diğerleri Hahamu Olsun Tabi Versiyona Göre Değişir ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme