Şimdi Ara

Birden Mavi ekran Noldu anlamadim..Yardim lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Bi upload sitesine bisey upload ettim..Sonra denemek icin download linkine tikladigimda birden MAvi ekran geldi..ESC bastim gitti..Sonra

masaustudeki arkaplan degisti ve altta resimdeki goruntu olustu.Napicam bilmiyorum yardim edin.Mavi Ekran 5-10 Dakkada bir Cikiyor...hangi programi

kullanayim ? Arada bir mavi ekran cikinca Unexpected Kernel Trap felan diyor o nedir bilen var mi?

Birden Mavi ekran Noldu anlamadim..Yardim lutfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphopmaniaa -- 22 Haziran 2008; 7:53:39 >

• Simdi de IRQL NOT LESS OR EQUAL diyor mavi ekranda nolur yardim edin..
  • bu hatanın ismi mavi ekran hatası değil..spyware bulalşmış bilgisayarına.bir daha o siteye girmeyin.online spyware tarayıcı siteleri var.onlarla tarat bilgisayarını.misal:

http://ca.com/us/securityadvisor/pestscan/
  • Cvp icn tesekkurler..Ama Guvenli modda actim..Acilirken o Hosgeldiniz yazan yerde takiliyor..masaustu gelmiyor..Kapattim PC yi F8 den normal moda gecirdim

felan..Ayni sey..MAvi bi ekran var, Windows XP diyor..oyle kaliyor..Format atmak mi lazim??
  • Hicbir modda acilmiyor nolur yardim edin..
  • Arkadaslar Orjinal Xp cd si var..Onu kurarken yeteri kadar bosluk yor diyor..Nasil silicem eski windows u ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok acil bios silindi ne yapacam
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.