Şimdi Ara

Birey B Geometri'yi çözen hocanın trollüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu hocayı çok sevdim var mı bilen bu adamı belki youtube kanalı falan vardır

• Yeminle aynı konuyu açmayı düşünüyordum bende. Birey C'yi de çok büyük bi heyecanla aldım ama başka bir adam çıktı tüm hayallerim yıkıldı,kitabı çözmeyi bıraktım.
  • arobasgan kullanıcısına yanıt
    bir sürü trollüğünü gördüm de altın oranlı bir soruyu çözerken hülya avşarda bol bol var diyince direkt konuyu açtım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tablopikasso1 -- 17 Ocak 2018; 7:1:43 >
  • Beyler bu adam 80. Testten sonra gidiyor yalnız haberiniz olsun. Yerine çok soğuk bir herif geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bi bakayım dedim kim geliyor diye hayattan soğuttun
  • Yahu herif çok net çözüyordu soruları , üstüne de ben yapsam arkadaş arasında linç edileceğim esprileri yapıp gülüsetebiliyor .
    Değişik .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: waitforit_123

bir sürü trollüğünü gördüm de altın oranlı bir soruyu çözerken hülya avşarda bol bol var diyince direkt konuyu açtım

Hocam bu espriyi yaptığı zaman çok kötü olmuştum

Malum hülya avsar

• waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    hahahhahahah hangi test soru kaç hocam
  • Av. Harvey Specter kullanıcısına yanıt
    42-11

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 16 Ocak 2018; 23:22:7 >
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    herhlade forumda kimse o soruyu yapamamış :D :D konuyu acan herkes o sorudan bahsediyor
  • Arkadaşlar ben espriyi anlamadım anlatacak varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir keresinde de çözümü açtığım da direkt işte bu yüzden c çıkıyor deyip sonra merak etmeyin telefonlariniz bozulmadi şaka yaptım demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: baskan_ösym

Beyler bu adam 80. Testten sonra gidiyor yalnız haberiniz olsun. Yerine çok soğuk bir herif geliyor.

Butun moralimi bozdun usta ya, hele 80. Testten sonraki anlatan kisiyi gorunce huzurum kacti resmen.

• arkadaslar sanırım efsane hocamız bu. ilk gördüğümde ben de sasirmistim. hayal ettiğim gibi çıkmadı. ama buradan kendisine sonsuz teşekkürler ediyorum. sayesinde çok şey öğrendim. keşke kitabın hepsini cozseymis. :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece soru çözmeyip taktikler vermesi çok iyiydi.

80 dem sonra ayrilmasi üzdü

• neinname kullanıcısına yanıt
    çok iyiydi o ara ara 2 3 defa izledim çözümünü

• Hülya avşar sorusunun test ve soru nosu pls :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbiSnickers -- 17 Ocak 2018; 2:50:42 >
  • Ortilency kullanıcısına yanıt
    Ben başta bozuldu sanıp yarım saat uğraşmıştım da sonra devamını izlemek aklıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 17 Ocak 2018; 3:15:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.