Şimdi Ara

BİREY C MAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abartı mı yoksa LYS soru tipine yakın mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen seneki sorularda çok abartılıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil953

Geçen seneki sorularda çok abartılıydı

Haklısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnde c değilde b var şu eski haliyle sorular aynı mı

• azicik kitap yarisindan fazlasi ygs 3 test integral var

• quote:

Orijinalden alıntı: rivoluzione

azicik kitap yarisindan fazlasi ygs 3 test integral var

İntegral 7 ya da 8 testti.
  • YGS yi gereksiz uzun tutmuşlar hobisine cozmustum bikacini zevkliydi ama keşke ygs lys ayirsalarmis

• Birey c zor bir kitap degil beklentilerle almayin gayet basit

• quote:

Orijinalden alıntı: modernpalyaco

Birey c zor bir kitap degil beklentilerle almayin gayet basit

Ben senin troll olduğuna kanaat getirmeye başladım adam birey c kitabına basit dedi ya. Ya sadece rasyonel sayıları çözdün ya da sana yanlış kitabı verdiler.
  • Bilfen en iyisi. Birey c gayet basit butun trigonometriyi cozdm ayrica ygsyi gereksiz uzatmislar azicik bi lys bolumu var tek iyi yonu konularin insani baymamasi cunku ayni sorudan yuz tane koymamislarm ben burda yardimci olmaya calisiyorum sen troll diyorsun. Mat ikibde elli hedefleyen biri icin en uygun kitap bilfen ve karekok birey falan hikaye.

• quote:

Bilfen en iyisi. Birey c gayet basit butun trigonometriyi cozdm ayrica ygsyi gereksiz uzatmislar azicik bi lys bolumu var tek iyi yonu konularin insani baymamasi cunku ayni sorudan yuz tane koymamislarm ben burda yardimci olmaya calisiyorum sen troll diyorsun. Mat ikibde elli hedefleyen biri icin en uygun kitap bilfen ve karekok birey falan hikaye.

176. sayfada ilk soruda ne diyor? Merak ettim alıp çözüyor musun yoksa troll musun
  • quote:

quote:

Bilfen en iyisi. Birey c gayet basit butun trigonometriyi cozdm ayrica ygsyi gereksiz uzatmislar azicik bi lys bolumu var tek iyi yonu konularin insani baymamasi cunku ayni sorudan yuz tane koymamislarm ben burda yardimci olmaya calisiyorum sen troll diyorsun. Mat ikibde elli hedefleyen biri icin en uygun kitap bilfen ve karekok birey falan hikaye.

176. sayfada ilk soruda ne diyor? Merak ettim alıp çözüyor musun yoksa troll musun

Bende butun yayinlar bulunur
     BİREY C MAT BİREY C MAT BİREY C MAT BİREY C MAT

• quote:

quote:

quote:

Bende butun yayinlar bulunur
     BİREY C MAT BİREY C MAT BİREY C MAT BİREY C MAT

• Asdhsja
     BİREY C MAT BİREY C MAT BİREY C MAT

• quote:

Asdhsja
     BİREY C MAT BİREY C MAT BİREY C MAT

Bunların hepsini nasıl buldun

• Yayinevi mafyasiyim. bunlar daha gorunenler sd kartimda Turkiyedeki butun yayinlar var. Onunuze gelene troll diyorsunuz iyi ki bir kelime ogrenmissiniz.

• quote:

Yayinevi mafyasiyim. bunlar daha gorunenler sd kartimda Turkiyedeki butun yayinlar var. Onunuze gelene troll diyorsunuz iyi ki bir kelime ogrenmissiniz.

O kadar çok var ki troll
  • Bir yayina neye gore zor dediginixi anlamiyorum bos zamanim olsa tek tek cyi cozer yollarim hepinize bence bu turkiyedeki matematik ogretmenlerinin sucu uzun soru gorunce zor diyen bir genclik yetistirdiler kimse korkusundan 50 net bile hedefleyemez oldu.

• quote:

Bir yayina neye gore zor dediginixi anlamiyorum bos zamanim olsa tek tek cyi cozer yollarim hepinize bence bu turkiyedeki matematik ogretmenlerinin sucu uzun soru gorunce zor diyen bir genclik yetistirdiler kimse korkusundan 50 net bile hedefleyemez oldu.

Ya bırak allahına bi trigo çözmeye olmuyor.tum kitabı çöz bakalım özellikle permutasyon olasılık. O soruları çözene kadar imanim gevredi. Kolay testleri yok mu var niye bazı konular ezbere dayalı olduğu için mesela dizi top Carp sembolleri matris vs.

bir şeyi tam anlamadan boş boş yorum yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

quote:

Bir yayina neye gore zor dediginixi anlamiyorum bos zamanim olsa tek tek cyi cozer yollarim hepinize bence bu turkiyedeki matematik ogretmenlerinin sucu uzun soru gorunce zor diyen bir genclik yetistirdiler kimse korkusundan 50 net bile hedefleyemez oldu.

Ya bırak allahına bi trigo çözmeye olmuyor.tum kitabı çöz bakalım özellikle permutasyon olasılık. O soruları çözene kadar imanim gevredi. Kolay testleri yok mu var niye bazı konular ezbere dayalı olduğu için mesela dizi top Carp sembolleri matris vs.

bir şeyi tam anlamadan boş boş yorum yapma.

He ok. Sen cozemiyosan benim sorunum mu .d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.