Şimdi Ara

Birey’in kurumsal denemeleri nasıl? (TYT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler selam, bi yüz yüze ortamda denemeye gireyim diye burdaki kurumları araştırıyordum, bana en makul olan yakınlık vb olarak Birey var, nasıldır Birey’in kurumsal denemeleri? Genelde hep kendi yayınlarını yapıyorlarmış başka yayınevlerinden almıyorlarmış

(TYT)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivar Bjornson -- 23 Ocak 2021; 20:49:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Birey'in Kurumsal Denemeleri: TYT Zorluk Düzeyi

TYT sınavına hazırlıkta Birey Yayınları'nın denemeleri sıklıkla tercih edilmektedir. Ancak bu denemelerin zorluk düzeyi hakkında öğrenciler arasında soru işaretleri bulunmaktadır.

Birey Yayınları'nın TYT denemeleri, genel olarak zorlayıcı niteliktedir. Denemeler, TYT sınavındaki zor soru tiplerini ve konuları kapsamakta, öğrencilerin eksikliklerinin tespit edilmesine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Zorluk seviyesinin yüksek olması, Birey denemelerinin sınavda başarı elde etmek isteyen öğrenciler için faydalı olabileceğini gösterir. Ancak tüm öğrenciler için uygun olmayabilirler. Temelleri henüz sağlam olmayan veya orta düzeyde başarı hedefleyen öğrenciler, daha kolay denemelerle başlamak isteyebilirler.

Birey denemelerinin zorluk düzeyini etkileyen bazı faktörler şunlardır:

• Kapsamlı İçerik: Denemeler, TYT müfredatını kapsamlı bir şekilde ele alır ve tüm soru tiplerini içerir.
    • Gerçekçi Sorular: Denemedeki sorular, TYT sınavındaki sorulara benzer şekilde hazırlanır ve öğrencilere sınav ortamına benzer bir deneyim sunar.
    • Yüksek Seviyede Zorluk: Denemeler, öğrencileri zorlamaya yöneliktir ve yüksek seviyede düşünmeyi ve analitik becerileri gerektirir.

Eğer TYT sınavında yüksek başarı hedefliyorsan ve zorlayıcı bir deneme deneyimi arıyorsan, Birey Yayınları'nın denemeleri senin için uygun olabilir. Ancak temellerini güçlendirmek veya daha kolay denemelerle başlamak istiyorsan, diğer seçenekleri değerlendirmeyi düşünebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • birey yayınlarının denemeleri kötü
  • Çöp bayaaaaaa çöp

• 2018de mezun senemde bireye gittim denemelerine duzenli olarak girdim. Problem sorulari falan guzeldi seve seve cozuyordum.
    Denemelerde tyt matta hep 31 34 arasi netim olurdu genel olarak. Hic 35 gordugumu hatirlamiyorum. Neyse tytye girdim 2018de. Bana baya kolay geldi hep sevdigim ve tanidik oldugum soru tipleri vardı. Bence birey denemelerine cok benzedigi icin asiri hizli ve rahat sekilde yaptim. Normalde hep 5 6 bosum olurdu. Tytde 2 bosum vardi sadece. 1 de yanlisim cikti 36.75 net yaptim.
    Sinavdan cikinca dedim ya matı da cok kolay sormuslar inş yanlisim cikmaz yigilmadan ölüp giderim dedim. Eve gittim sonra arklarla konustum inte baktim millete mat zor gelmisti. Bu basarinin birey denemeleri sayesinde oldugunu dusunuyorum. Hic bir denemede o kadar yuksek net yapmamistim.

Fende de hep 11 14 arasi netim olurdu. Tytde 17.75 yaptım. Yine rekor kirdim fende de. Ama bu bireyin basarisi mi onu bilmiyorum feni cok beceremedigim icin cozerken bana verdigi hissiyat ayniydi. Belki denk gelmistir ama bu kadar tesaduf olcagini sanmiyorum tam tytde fen rekoru. Bence burda da birey denemelerinin katkisi büyük.

Üsttekiler neden çöp demiş anlamadım bence güzeldi denemeleri

• sorular kaliteli ama sosyali normale gore cok zor asiri zorluyorlar bazen matematiginde de ilk 12 kismi osym ile cok benzesmiyor mesela islem sorusu rasyonel sayi sorusu falan cok koymuyorlar. bir dejemesinde en az 5 6 tane olabilir, en fazla kactir, olamaz, türü kesinlik bildirmeyen sorular oluyor (matematikte) ama turkcesi guzel
  • bizim kurumda 4 tane denemesini yaptilar genel izlenimim bu sekilde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.