Merhaba arkadaşlar.
Amazon.com üzerinden, toplam 433.40 dolara Oculus Quest 2 - 128 GB satın almaya çalıştım. (amazon.com hesabım yaklaşık 6 senelik, 2016'da Amerika'dan birçok ürün getirtmişliğim var aynı hesapla.) (kartım Enpara kartı.)
Kartım reddedildi tabii ki. Ben de bu sefer gift Card almayı deneyip o bakiyeyle almaya çalıştım, oldu.
Art arda 100 dolarlık gift Card'lar aldığım için, beklenmedik hesap hareketinden dolayı hesabımın beklemeye alındığını söylediler. (toplamda 435 dolara ulaşan hediye kartları aldım.)
Birkaç doküman istediler, attım. Ret yedim, tekrar istediler. Yine attım, yine ret yedim. Tekrar istediler, yine attım, ve tabii ki yine ret yedim.
Kimliğimi, alışveriş yaptığım kartı ve hatta hepsi ile birlikte selfie bile attım. Gelen onaylama maillerini de attım. Dekont bile attım. Hep sürekli ret.
Amazon.com Amerika müşteri hizmetlerini aradım (Vodafone sağ olsun 10 dakikalık Amerika ile konuşmaya 20TL kesti), oradaki adam bana dekontunuzun İngilizce olması gerekli dediler.
Enpara ile görüşmemin sonucunda, hiçbir şekilde İngilizce dekont sağlayamayacaklarını belirttiler. Sitelerinde bile İngilizce dil seçeneği yok. Bu nasıl bir rezillik ben anlamadım.
Şimdi ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bankamın kendisi İngilizce doküman sağlamıyor. Amazon.com ise tam tersine kesin olarak bunu istiyor. Ne yapacağımı gerçekten anlamadım.
Tüm para da verdiğim sipariş de içerde kaldı.
Lütfen yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilir mi? Ne yapmam gerekiyor? Teşekkür ederim.
Ders Podcastleri
Gençlerin selam, Senin Biyolojin’in yaptığı gibi tekrar niteliğinde ders podcastleri olan başka hocaları biliyor musunuz?
MSÜ - TYT arasındaki ilişki
Gençler bu konuda pek bilgim yok, bildiğin aynı mantıkta mı sınavlar? MSÜ'ye girip girmemekte kararsızım başvurular açılmış, erken de bir tarihte açıkçası biraz tırstım
Sizce kalan 5 aylık sürede kimya, biyo ve fizik için 3 soru bankası biter mi? Her ay 1 tane bitirsem bile 2 ay kalıyor, çünkü kimyada konuları bitirmeme rağmen bi b*k çözemediğimi fark ettim, biyo ve fizikte de farklı olacağını sanmıyorum, dilciyim
Birey’in kurumsal denemeleri nasıl? (TYT)
Gençler selam, bi yüz yüze ortamda denemeye gireyim diye burdaki kurumları araştırıyordum, bana en makul olan yakınlık vb olarak Birey var, nasıldır Birey’in kurumsal denemeleri? Genelde hep kendi yayınlarını yapıyorlarmış başka yayınevlerinden almıyorlarmış
(TYT)
Öncelikle kaygı, stres vb yaşamıyorum, en azından yaşamadığımı düşünüyorum hiç öyle düşünceler yok beynimde
Fakat çalışırken bi süre sonra ciddi bi daralma başlıyor, böyle içim sıkılıyor kalp atışım hızlanıyor, sıkılmadığım takdirde çalışmak istediğim takdirde daralma başlıyor ve devam ediyor kafayı yiyorum. Ara vereyim diyorum açıyorum dizi izliyorum dizi izlerken bile aynı daralma devam ediyor geçmiyor, kafa dağıtmam da işe yaramıyor, var mı bunun yaşayan nedir çözümü? Mezun da değilim 12.sınıfım
Merhaba gençler, TYT Kimya konularımın bitmesine az bi süre kaldı, Benim Hocam'ın kitabı ve videosuyla ilerliyorum yani az da olsa soru çözdüm ve gördüm, konular bittikten sonra deneme mi çözmeliyim soru bankası mı? Daha fizik ve biyo da var.
40'lı branş denemelerinden seri seri çözmeyi de düşündüm her gün, sizce hangisi daha mantıklı?
Fonksiyon ve PKOB için Sonuç Fasikülü
Selamlar, fonksiyonlar ve pkob açısından sıfırım ve video izledikten sonra ilerleyebileceğim kaynak arıyorum, evde eski basım sonuç tyt setinden fonksiyonlar ve pkob var, sizce onlardan çözerek mi ilerlemeliyim yoksa soru bankalarından mı? Dilciyim, konular hakkında pek aşinalığım yok. Teşekkürler
Ivar Bjornson | Sınava Hazırlık Günlüğüm
———————————————————-
Merhaba gençler, bir forum klişesi olarak ben de bu işe atılmaktayım.
Amacım olabildiğince gün gün veri girip, dönüp baktığımda ne yaptığımı/ne kadar emek verip vermediğimi görmek.
Dilciyim, TYT netlerim 55, YDT netlerim 65 civarı, olası gelişimimi izlemek için gün gün elimden geldiğince giriş yapacağım, umarım 1 haftada hevesim gitmez:))) Forumda pek dilci arkadaş yok sanıyorum, dereceye oynayan diğer sayısalcı arkadaşların arasında biraz absürt bir deneyim olacak:)
Hedefim: İyi bir okulda ingilizce öğretmenliği.
Herkese Başarılar.
———————————————————-
Güncelleme 1: İlk ayı deviriyorum, diğer aylarda da bırakmama umuduyla.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 102
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.439 (Bu ay: 121)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 196 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar