Öncelikle kaygı, stres vb yaşamıyorum, en azından yaşamadığımı düşünüyorum hiç öyle düşünceler yok beynimde Fakat çalışırken bi süre sonra ciddi bi daralma başlıyor, böyle içim sıkılıyor kalp atışım hızlanıyor, sıkılmadığım takdirde çalışmak istediğim takdirde daralma başlıyor ve devam ediyor kafayı yiyorum. Ara vereyim diyorum açıyorum dizi izliyorum dizi izlerken bile aynı daralma devam ediyor geçmiyor, kafa dağıtmam da işe yaramıyor, var mı bunun yaşayan nedir çözümü? Mezun da değilim 12.sınıfım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivar Bjornson -- 20 Ocak 2021; 8:42:39 > |
Ders çalışırken daralma yaşayanlar + iç sıkıntısı
-
-
Psikolojik olmayabilir bir doktora görünseniz iyi olur. Geçmiş olsun -
Hocam hangi bölüme başvurmam gerek? Çünkü son zamanlarda başladı özellikle bu pandeminin sürekli evde olmanın verdiği bir şey diyedir diye düşünüyordum ama bi türlü atamıyorum üstümden, sanki 5 senedir mezunum gibi hissediyorum
-
Yürüyüş yap. Psikologa gitsen o da bunu der -
yürüyüş baya iyi geliyor hocam müzikle birlikte. evden çıkın biraz hava alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hareketsizlikten hocam
-
Evde dura dura yürümeyi unuttum gençler haklısınız, siz yürüyüşe çıkıyor musunuz düzenli bi şekilde? Bi gün yapıp 6 gün tekrar aynı şekilde durmanın düzelteceğini düşünmüyorum
-
Her gün yarım saat yürümenin vakit olarak zararı olmaz aksine beyin fonksiyonlarını hızlandırır okuduğunu daha iyi anlarsın.Ben neredeyse her gün yapıyorum.
-
Ben haftada beş gün zaten dışardayım. Ama yürüyüş yapmayınca hemen enerji düşüyor. Elinizden geldiğince yürüyüş yapın. En ideali haftada 6 gün yürüyüşe çıkmak -
Bendede vardı çarpıntı daralma tahlil yaptırdım b12 ile d vitamini çok düşük çıktı vitamin al dediler
-
Kaygı
Veya ders calimak istemiyorsun cunku bir hedefin yok
ben 2 haftada 1 falan yapıyorum eksiğim olduğu için yoksa haftada 2 kere çıkılmalı
Yürüyüş mü? Herkes psikolog olmuş. Adamlar yan dal psikoloji okuyan birinden "yürüyün" tarzı bir şey duymuş usanmadan sıkılmadan buraya yazıyorlar. Eğer bu arkadaşları ciddiye alıyorsan ben bir şey yazmakla uğraşmayacağım. 3-4 km yürüyüş kesmezse bi 10km depar at depresyona bile iyi gelir. Şizofreni hastaları için 40kmlik yürüyüş planlıyorlarmış psikologlar.
-
Kardiyoloji -
bence stresten ama kardiyoloğa da bi gözük hareketsizlik de insan vücudunu aptal eden bir şey spor hareket hayatın bi parçası olması lazım insan hareket etmedikçe vücut tembelliğe alışıyor insanın enerjisi düşüyor adeta -
Hocam peki sizce nedeni nedir ve nasıl azalır bu? Konu hakkında bilgisiz ve çaresizim
Hocam dersle alakası olmadığına eminim çünkü açsam dizi film de izlesem oyun da oynasam aynısı oluyor, uyuyorum yine aynısı kalkınca geçmiyor, ki tam tersi hedefim var
Kardiyolog için araştıracağım, ben anksiyete gelişiyor olabilir diye de düşündüm
Boşlukta hissediyorsan kitap oku
Kendimi gibesim geliyor arada hocam sıkıntıdan. Arada kalbime bir şey oturuyormuş gibi oluyor. Hafiften çarpıntı gibi sonra geçiyor. Öyle bir daralmışlık var bende de. Yürüyüş yapmak lazım. Evde çok durunca bozuluyor işler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 20 Ocak 2021; 14:16:8 > -
Hocam yeminle ben. Netlerim de güzel. Sadece ayt matematikten bi 6-7 net daha yapmam laxım ama artık tükendim a.k masaya oturamıyorum bile, sadece deneme çözmek için oturuyorum, konu çalışamıyorum can sıkıntısından. Sadece 6 7 net, hedefime çok yakınım, bi ele geçirsem bir daha kaçırmam ama olmuyorr. Yürüyüş filan diye zırvalamayın, yaptım hiç bişey değişmedi. Hafif program hazırladım, günde 2-3 saatlik ders şeklinde, bunu sorunsuz uyguladım ama bu seferde az çalıştım diye vicdan azabı duydum.
Masaya oturuyorum komu çalışmak için, kendimi ayt sos1 edebiyat denemesi çözerken buluyorum, yada tyt genel denemesi çözerken.
Çok sıkıntılı bir durum yaşamayan bilemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sana da öneririm çakma psikolog. Sen de yürüyüş yap. Beynin açılır belki
|
Benzer içerikler
- kırık obp ile tıp kazanmak
- üniversite hastanesi diş teli fiyatları
- psikolojik karın guruldaması
- ayt matematik nasıl fullenir
- ıq paragraf zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X