|
Ders çalışırken daralma yaşayanlar + iç sıkıntısı (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reutersakonusanyetkili
Sana da öneririm çakma psikolog. Sen de yürüyüş yap. Beynin açılır belkisiz yürümeye devam edin, mottonuz da şu olsun "durmak yok yola (yürümeye) devam"
sizin yürüyerek gideceğiniz yolları biz minibüsle otobüsle çoktan aştık
profil fotoğrafına siyah beyaz sakallı filozof benzerimsi adam koyuyorsun sonra bum düşünür taklidi yapabilirsin
-
Bu bana gerçekten bi ara çok sık olan bir şeydi ama geçti nasıl geçti bilmiyorum açıkçası. Çok sinir bozucu gerçekten -
Panik atakmışım. Zamanla büyümüş ilerlemiş, ölümden beter bi his artık tarif edemiyorum ve geçmek bilmiyor. Bu yorumu görüp daha önce geçirmiş ve yenebilmiş biri tavsiye verebilirse sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle sıkıntı yapmaman gerek ilk tetikleyicisi stresli yaşam, sınava hazırlanmadığını hissetmek seni strese sokuyor olabilir yada sınavın kendisi bunun tetikleyicisi olabilir. Hayatına spor katmalısın spor gerçekten insanı rahatlatan bir olay hem kafanı çok iyi dağıtırsın hemde fiziksel olarak iyi hissedersin, bu dönemlerde arkadaş çok önemli seni anlayan dinleyen en azından bir arkadaşın olmalı yani kafanı dağıtman gerektiğinde dağıtabilmelisin.Tabi bu sadece yaşam şekliyle değil bu sınav dönemini atlatman için ilaç verdikleri de oluyor.Öncelikle bir uzmandan randevu al ve görün farklı bir şeylerde olabilir ekstra olarak bunun için kitaplar var onları okuyabilirsin.İnternetten her okuduğun hastalık senin hastalığın olacak diye bir şey yok o yüzden uzmana görünmek önemli.
-
Psikiyatriste göründüm hocam. İlaç vermeyi tercih etmedi, ilerleyen zamanlarda daha da çoğalırsa tekrar randevu alacağım durumuma göre başlayabilirim. Çok can sıkıcı bir durum, umarım ilerleyen hayatıma yapışıp kalmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam spor ve arkadaş çok çok önemli özellikle bir hanımefendi olursa Allah şifa versin,geçmiş olsun. -
Teşekkürler hocam, kız arkadaşım destek olmasa gerçekten çok daha zor zamanlar haklısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X