Şimdi Ara

Biri adsl fatura REZALETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaklaşık 3,5 ay önce tüm fatura ödemelerimi yapıp 28 şubatta biri adsl aboneliğimi iptal ettirdim ve bugün adresime 01.02.2010-31.05.2010 dönemine ait 50,49 tl'lik fatura gönderilmişOysaki 28 şubat dönemine kadar olan tüm fatura ödemelerini yapıp, aboneliğimi öyle iptal ettirmiştim.Yarın ilk işim faturaya itiraz edip, iptal ettirmeye çalışmak olacak!Hizmet yok ama fatura var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 17 Haziran 2010; 23:39:22 >

• ttnete ne kadar kızsamda sevıyorum çünkü bizi buna mecbur bırakıyorlar.
  • bende biri adsl kullanıyordum ama bu ay sonu kapattıracağım artık. Saçma sapan prosedürler peşindler koydum şyine gitti ay lov ttnet
  • Ben de mesaj atayım herkes görsün.
    Biri ADSL'yi kapattıralı, 2 yıl oldu. Hattım otomatik ödemedeydi, bütün faturalarımı ödedim de kapattırdım.
    Hattımı kapattırdıktan sonra eve de fatura gelmedi, mailime de gelmedi.
    Geçen gün aradılar, faturanız var diye, nasıl olur dedim, itiraz ettim, tamam araştırıcaz deyip kapadılar.
    Bi kaç gün önce eve Biriden (koç.net ) icra kağıdı geldi, "Borcunuz var, 10 gün içinde ödemezseniz mahkemeliksiniz diye".
    Aradım sordum, mailime bi fatura gödnerdiler, Bir ücret var, ADSL ücret düzenlemsi altında 86 lira istiyolar. Kesinlikle itirazı kabul etmiyorlar.

Adamlar nitelikli dolandırıcı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurpinter -- 20 Aralık 2010; 12:11:44 >
  • Biri ADSL den uzak durun. Ben kullanıyorum TTelekom altyapısını kullanıyorlar. Hız aynı. Telekom modemi geri almıyor. Biri adsl ye sordum merkezlerine modemi geri istiyorlar. Geri vermezseniz kredi kartınızdan 150 Tl çekiyorlar. Hiç bir avantajı yok Ucuz telefon palavra, bir ay kullandım rezalet, ses kalitesi çok düşük pahalı, nasıl hesap yapıyorlarsa. Biriden uzak durmanızı tavsiye ediyorum
  • allahım ttnet den daha beterleri varmış allah bizleri düşürmesin böyle firmaların eline
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanaktas

Biri ADSL den uzak durun. Ben kullanıyorum TTelekom altyapısını kullanıyorlar. Hız aynı. Telekom modemi geri almıyor. Biri adsl ye sordum merkezlerine modemi geri istiyorlar. Geri vermezseniz kredi kartınızdan 150 Tl çekiyorlar. Hiç bir avantajı yok Ucuz telefon palavra, bir ay kullandım rezalet, ses kalitesi çok düşük pahalı, nasıl hesap yapıyorlarsa. Biriden uzak durmanızı tavsiye ediyorum

modemi ücretsiz veriyor arıza yaptığında arçelik servisi gelip modemi yenisi ile değiştiriyor.
    yani ömür boyu bu modemi kullanabiliyorsun.ayrılmak istediğinde modemi geri alıyor yok ben
    modemi vermiyorum dersen 150 tl ücret ödemen gerekiyor.Ki modemin ederi 300 tl den aşağı değil.(telekomun modemi süre sonunda zaten arıza veriyor)
    ben 8mb e kadar sınırsız kullanıyorum hız 7 den aşağı hiç düşmedi şu ana kadar
    kullanılan telekom alt yapısı ise sadece kablo..
    bilemiyorum sanki bir kızgınlık anında söylenmiş gibi geldi bana ifadeniz.

sevgiyle kalın..

• Bencede ttnet kadar kötü olamaz biz kullanıyoruz memnunuz şu ana kadar hiç sorun çıkmadı
  • Ben de kullanıyorum biri.1 kere net gitti 2 gün gelmedi.Ama benim de fazla işim yoktu o yüzden aramadım nasıl olsa gelir diye.2 gün sonra aradım kontrol ediyorum dedi.Anında geldi net.Gayet memnunum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.