Bende yeni abone oldum cok memnunum sorunsuz alabilirsin bence
Bunu duyduğuma çok sevindim hala geçiş yapmadım ama.. Bir de şimdi bağlattığımızda %20 indirim kampanyası varmış, tam değiştirme zaman :) http://biri.com.tr/kazanclibiri.aspx
reklam kokan hareketler... adam tek mesaj atmış, onda da çok memnunum biriden.... Artık internete de güvenemiycez...
quote:
Orijinalden alıntı: sdymz reklam kokan hareketler... adam tek mesaj atmış, onda da çok memnunum biriden.... Artık internete de güvenemiycez...
aynen arastir sen
biri kullanıyorum başlangıçta bayisi ile sorun yaşadım ama şimdi iyi. gerçi biri ile çok sorun yaşayan arkadaşlarımızda var bunuda unutmamak gerek
8 mb kadar aldım paketi hızım 6 7 arası degişiyo ve sorunsuz kullandım bi kere bire kesilmedi ve 2 ay odemedim faturayı yine kesilemdi cok memnunum kısacası
2 günde ttnet'im iptal oldu, biri'ye geçtim.. ttnet 1.5 mbit verebilirken şimdi hızım 5 mbit.. şimdilik sorun yok bakalım.
aa süper şeyler yazmışsınız gerçekten çok da faydalı oldu benim için çok teşekkürler gerçekten hızı baya iyi dedi diğer arkadaşlarım da kampanyalar da cabası
Müş. hizmetleri ve telefon ile destek çok kötü ses kalitesi ve meşguliyet !
12 gün sürdu neti bağlatmak, defalarca aradım aradılar aynı şeyleri konuşup durduk. mahalle ve ile göre servisi kalite/hız değişiyor..
8MB'e kadar kotalı kullandık 3 ay hızı iyi idi.. son zamanlarda kopmalar oldu gerçi. şimdi 2MB sınırısz kullanıyorum sorun yok. fiyat diğerlerine göre çok güzel.. Bakalım bundan sonra ne olacak...
3 Aylık paketlerini tavsiye ederim !
Var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme