Şimdi Ara

Biri adsl yazlık kampanya sorunsalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce Biri adslden yetkili kişi ile görüştüm. 8 limitsiz(adil kullanım olmayan) tarife için taahhütsüz abone olunabiliyor mu sordum. 24 ay taahhütsüz ya da yazlık paketsiz abone alımı olmadığını söyledi. Yazlık paket hakkında bilgi istedim ve 3 ay için bağlantı ücreti dahil 249 lira gibi bir rakam aldım; aylık 83 liraya denk geliyor. Bu koşullar altında her 3 ayda bir taahhüt yenileyerek aylık 83 liraya 8 limitsiz alınabiliyor. Yetkili kişiye 3 ayda bir yenileyip bu şekilde kullanıma devam edebilir miyim diye sorduğumda net bir cevap alamadım. Bu konuda bilgisi ve önerisi olan var mı?

• hocam yenileyebilirsin sanırım ben o konuyu az çok araştırdım gerçekten çok uygun oluyor

55 liralık 8mbps limitsiz paket 45 liraya geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

hocam yenileyebilirsin sanırım ben o konuyu az çok araştırdım gerçekten çok uygun oluyor

55 liralık 8mbps limitsiz paket 45 liraya geliyor

Sonrasında aradığımda net bilgi aldım ve piyasaya kıyasla bağlılık içermeyen sınırsız bağlantılar arasında en uygunu. Tek endişem Biri'nin yeni bir sağlayıcı olmasıydı ama bu da vodafone'un firmayı almasıyla ortadan kalkmış oldu. Valla herkese öneriyorum.
  • ben biri adsl e mesaj attım sitelerinden
    bir gün sonra aradılar.

bilmiyorum sanki hizmetleri kaliteli gibi duruyor. Ayın ikisinde taahhütüm bitiyor benim de. Biri ye geçmeyi düşünüyorum
  • bgende dilekçemi verdim.. geçişi bekliyorum
  • simdi 16 mbit AKK sız baglantı 289 TL / 3 ay

aylık 96 TL ye geliyor. AKK olmadıgından mantıklı olabilir. bunu aynı kosullarda her 3 ayda bir yenileyebiliyor muyuz?

kampanya yazlık diye geciyor ama sadece yaz aylarında kullanma gibi birsey yok degil mi?

dusunulebilir aslında.

bunun yanında Biri nin performansı nasıl?
  • Bende var 4 gb 1mb iki aylık fatura 75 lira ödedik.Normalde 26 lira.Fatura da gelmiyor zaten.Modemin programından kotaya bakıyorum.3,8 gb olunca bıraktığım halde böyle.Sınırsıza geçmeye korkuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.