Şimdi Ara

Biri bana bu oyunu oynamayı öğretsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce çok değil ya 2-3 saattir saattir Seasons kasıyorum. Toplam 14 maç yaptım. 2'tane maç kazandım ki onlarda karşı tarafın bağlantısının kopması yüzünden oldu. Bir maç var ki evlere şenlik. Ben (Juventus) hiç atak yapamazken rakip (Atletico Madrid) 14 tane atak yapıp 13 şutu kaleyi buldu. O kaleyi bulmayan şutuda direkten dönen topuydu. İlk yarı 0-0 bitti mucizevi bir şekilde. İkinci yarı başladı. Tevez ile bir atak yakaladım. Adamın babası olmaya aday (siz anladınız küfürü) gibi faul yaparak topu aldı. Hakem devam diyerek kontradan gol yememe sebeb oldu. Hadi eyvallah dedim. Kalecisi hariç komple benim sahada oynuyor bildiğin tek kale maç yapıyor atleticonun kaleciside heralde manitayı aradı onu bekliyor böyle bir rahatlık içinde bitirdi maçı. Neyse konumuza döneyim. Tek kale maç oynuyor adam. Aldım top kontraya çıkacağım direkt adama kaydı. Adam sakatlandı top benim önüme düştü. hemen geldi onuda faulle aldı. Benim avantajı geçersiz kıldı. O faulü vermedi. Akabinde durum 2-0.
    Tamam çok baskılı oynadı hakkını vermek lazım hakkıyla kazandı (maç 6-0 bitti). Ben ek ufak bir çekme ile sarı kart yiyorum. Adam baba olmaya aday davranarak bütün takımın anasına olan sevgisini gösteriyor. Kartı geçtim faul bile almıyor.
    Bu nasıl oluyor arkadaş?
    Bunun bir püf noktası falan mı var?

Bir başka maç 44dk. 0-0 devam ediyor. 45dk. 3-0 yenik giriyorum soyunma odasına. Bütün defansın basireti bağlanıyor resmen.

Biri bana öğretsin şu oyunu allasen.

Cumartesiye kadar oynamayacağım oyunu. Eğer cteside aynı şekilde devam ederse. FIFA nın yayında ve yapımda emeği geçen herkese ayrı ayrı küfürü borç bileceğim.

• Önce bir single player olarak oynamayı öğren ondan sonra online'a geç daha iyi olur. Amatör'den başlama ona gerek yok ama Semi-pro'dan başlayabilirsin. Tavsiyem semi-pro oynarken çalım atarak gol atmaya çalışma kolay atılıyor ama daha zor seviyede atamayacağın için bi yararı olmaz sana.Gittikçe zorlaştır işte professional,world class diye oyna.daha ilerisine gerek yok ondan sonra seasons'a başlayıp daha iyi sonuçlar alabilirsin
  • Div2'de gerçekleşiyor dediğim olay. Div3'e düştüm hiç maç aladım. 4 maç oynadım. En son sinirden kapattım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.