temelle dursun ormana gitmiş, dursun demiş ki " temel ben senin karını alıp bu ormanda birlikte olsam ne olur?", temel demiş ki "ödeşmiş oluruz". temelle dursun ormana gitmiş, dursun demiş ki " temel ormana bak ne güzel". temel de "ağaçlardan bişey göremiyorum" demiş oldu mu
RPG oynayan delikanlının serzenişi: Evlenip bir tek monster'a bağlı kalacağıma, bekar kalıp KS yaparım.
quote:Orijinalden alıntı: Loading-seni dayın aradı -hangi dayım -dönülmez akşaımın ufkundayım,olmuyor ya
quote:Orijinalden alıntı: TNRTolmuyor ya Alıntıları Göster dur o zaman bu sefer kesin olacak -seni tatar ramazan aradı -hangi tatar ramazan -roketatar ramazan
quote:Orijinalden alıntı: EtkisizelemanAl bakem: Alıntıları Göster burhanın fransızca konuştuğu videoları izle mösyö bülent hikaye anlatıyo fransızca burhanda fransızca olarak güya cevap veriyo kalem-pasta-bu nedir falan diyo çok komik
quote:Orijinalden alıntı: emureihtikapatın ozaman anlayan varmı çok merak ediyorumquote:Orjinalden alıntı: emure ihtikapatın ozaman anlayan varmı çok merak ediyorum ihtiy(aç) ihtiyi(kapat)
quote:Orijinalden alıntı: midnattsolquote:Orjinalden alıntı: emure ihtikapatın ozaman anlayan varmı çok merak ediyorum ihtiy(aç) ihtiyi(kapat)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: midnattsol quote:Orjinalden alıntı: emure ihtikapatın ozaman anlayan varmı çok merak ediyorum ihtiy(aç) ihtiyi(kapat) tebrikler. 1 milyon dolar kazandınız imzamdaki topice 1 mesaj atarak geri verebilirsiniz midnattsağ gknattsol midnkoyuntsol
quote:Orijinalden alıntı: TNRTolmuyor ya Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TNRT olmuyor ya zamanla olur sende alışırsın..
quote:Orijinalden alıntı: midnattsolquote:Orjinalden alıntı: emure ihtikapatın ozaman anlayan varmı çok merak ediyorum ihtiy(aç) ihtiyi(kapat)Alıntıları Göster iki arkeolog kazı yapıyorlarmıs kaz ölmüş
quote:Orijinalden alıntı: emurequote:Orjinalden alıntı: midnattsol quote:Orjinalden alıntı: emure ihtikapatın ozaman anlayan varmı çok merak ediyorum ihtiy(aç) ihtiyi(kapat) tebrikler. 1 milyon dolar kazandınız imzamdaki topice 1 mesaj atarak geri verebilirsiniz midnattsağ gknattsol midnkoyuntsol Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: emure quote:Orjinalden alıntı: midnattsol quote:Orjinalden alıntı: emure ihtikapatın ozaman anlayan varmı çok merak ediyorum ihtiy(aç) ihtiyi(kapat) tebrikler. 1 milyon dolar kazandınız imzamdaki topice 1 mesaj atarak geri verebilirsiniz midnattsağ gknattsol midnkoyuntsol Üşendim emule.
quote:Orijinalden alıntı: midnattsolquote:Orjinalden alıntı: emure quote:Orjinalden alıntı: midnattsol quote:Orjinalden alıntı: emure ihtikapatın ozaman anlayan varmı çok merak ediyorum ihtiy(aç) ihtiyi(kapat) tebrikler. 1 milyon dolar kazandınız imzamdaki topice 1 mesaj atarak geri verebilirsiniz midnattsağ gknattsol midnkoyuntsol Üşendim emule. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: midnattsol quote:Orjinalden alıntı: emure quote:Orjinalden alıntı: midnattsol quote:Orjinalden alıntı: emure ihtikapatın ozaman anlayan varmı çok merak ediyorum ihtiy(aç) ihtiyi(kapat) tebrikler. 1 milyon dolar kazandınız imzamdaki topice 1 mesaj atarak geri verebilirsiniz midnattsağ gknattsol midnkoyuntsol Üşendim emule. emule mi
quote:Orijinalden alıntı: emurequote:Orjinalden alıntı: midnattsol quote:Orjinalden alıntı: emure quote:Orjinalden alıntı: midnattsol quote:Orjinalden alıntı: emure ihtikapatın ozaman anlayan varmı çok merak ediyorum ihtiy(aç) ihtiyi(kapat) tebrikler. 1 milyon dolar kazandınız imzamdaki topice 1 mesaj atarak geri verebilirsiniz midnattsağ gknattsol midnkoyuntsol Üşendim emule. emule miAlıntıları Göster midnattsağ olmadığı gibi emule de değil anlaşılan.
quote:Orijinalden alıntı: bigknifedur o zaman bu sefer kesin olacak -seni tatar ramazan aradı -hangi tatar ramazan -roketatar ramazan Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: bigknife dur o zaman bu sefer kesin olacak -seni tatar ramazan aradı -hangi tatar ramazan -roketatar ramazan
quote:Orijinalden alıntı: AtillaHuNquote:Orjinalden alıntı: bigknife dur o zaman bu sefer kesin olacak -seni tatar ramazan aradı -hangi tatar ramazan -roketatar ramazan Alıntıları Göster +"Bu şiiri ünlü Alman yazar Goethe yazmıştır" - "Niye, kağıt bulamamış mı?"
quote:Orijinalden alıntı: Erhan+"Bu şiiri ünlü Alman yazar Goethe yazmıştır" - "Niye, kağıt bulamamış mı?"Alıntıları Göster İğrenç olmuş...