Şimdi Ara

BİRİ BANA FEAR'IN HİKAYESİNİ ANLATSIN (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
15.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: seriousgigi

hikaye ilgi çekici olsa da oynanabilirlik gizlilik açısından çok kötü. askerlerin hepsinin psişik gücü var gibi nerde olursanız olun herifler görüyorlar gizlice arkadan yanaşayım öldüreyim olayı hiç yok ki benim favori oyun stilim budur. tabi 2005'in oyununu sen 2013'de oynarsan olacağı budur da diyebilirsiniz :) ama splinter cell falan bunlar da eski oyunlar değil miydi zaten? bunların dışında oyun çok sıkıcı, gereksiz derece de uzun, mekanları half life 1 den bile kötü geldi gözüme. sırf fear'i bitirdim oynadım diyebilmek için oynuyorum aslında. 2 ve 3'ü half life gibi hd versiyonlarını çıkarırlarsa oynarım ancak .

Half Life 1 İn Mekanları Kötümü Problemlerin Olmalı
  • evet daha güzel yorumlar ve anlatım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrossfireLambda

quote:

Orijinalden alıntı: seriousgigi

hikaye ilgi çekici olsa da oynanabilirlik gizlilik açısından çok kötü. askerlerin hepsinin psişik gücü var gibi nerde olursanız olun herifler görüyorlar gizlice arkadan yanaşayım öldüreyim olayı hiç yok ki benim favori oyun stilim budur. tabi 2005'in oyununu sen 2013'de oynarsan olacağı budur da diyebilirsiniz :) ama splinter cell falan bunlar da eski oyunlar değil miydi zaten? bunların dışında oyun çok sıkıcı, gereksiz derece de uzun, mekanları half life 1 den bile kötü geldi gözüme. sırf fear'i bitirdim oynadım diyebilmek için oynuyorum aslında. 2 ve 3'ü half life gibi hd versiyonlarını çıkarırlarsa oynarım ancak .

Half Life 1 İn Mekanları Kötümü Problemlerin Olmalı

düşündüğüm şeyi tam olarak yazamamışım sanırım, hl1'in mekanlar tabi ki mükemmel. söylemek istediğim fear'ı hl yi yapan firma yaptı ya daha iyisini beklerdim demek istemiştim. yani bu oyun 99 da yapılsaydı anlayışla karşılardım ama 2005 için çok kötü diyebilrim. bilemiyorum belki de ben 2013'de oynadığım için bana öyle geliyordur... sonuç olarak fear oynayacağıma hl'yi zibilyonuncu kez tekrar bitiririm daha iyi :)

• seriousgigi S kullanıcısına yanıt
    fearın yapımcılarıyla half life ın yapımcıları aynı değil kardeş
  • Dead space serisi 10 basar bu oyuna.Senaryosu cok daha karanlık,realist ve korkutucu.Türkçe yamaları da çıktı zaten ,oyunun içine giriyorsunuz artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun süperdii be hey gidi yıllar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fear oyunundaki senaryoyu karakterleri ayrıtntılarıyla anlatan hiç bir türkçe site bulamadım anlatabiklecek olan varsa konuşalım lütfen bizim bu karşımıza çıkan bizi öldürmeye çalışan ''armacham'' denen tim de neyin nesi neden onlarla çatışıyoruz bu yaratıklar ucubeler nerden çıktı kimdir bu armacham denen örgüt? Oyunun ilk iki serisinde yönlendirdiğimiz karakter ile 3.serisindeki karakterler de farkı 3.serideki karakterin adı point mandı oyunun ilk karakterine ne oldu ne zaman esir düştü point manın o oyundaki ilk karakterimizle ne işi vardı? Türkçe senaryo açıklamasını bulamadım hiç bi sitede bu oyunun yardımcı olabilecek varsa konuşalım lütfen..oyundaki yönlendirdiğimiz karakterlerin hayatını hikayesini alma denen kızın hikayesini bütün karakterlerin açılımını yapacak bir makale bir site bir yazı lazım. yukarıdaki arkadaş bayağı bir detay vermiş sağolsun ama daha fazlası lazım bu armacham denen tim neyin nesi kimdir bunlar bu zombiler ve diğer ucubeler nerden çıktı? bir de oyunun ilk iki serisinde becket karakteriyle oynuyoruz diye biliyodum point man 3. seride ana karakterimiz oluyodu öyle hatırlıyorum tam emin olmasam da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuzla tersanesi -- 10 Haziran 2016; 18:48:14 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.