Şimdi Ara

BİRİ BANA FEAR'IN HİKAYESİNİ ANLATSIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
15.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FEAR 2YE BAŞLAYACAGIM İNGİLİZCEM FAZLA OLMADIGI İÇİN PEK BİR SEY ANLAMAMIŞTIM FEAR 1 DEN
    OYNAYAN BİRİ BANA FEAR 1 ÖZET GEÇERSE SEVİNİRİM.
    KARAKTERLER, OYUNDA YAŞANAN GELİŞMELER,OYUNUN HİKAYESİ
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 23 Şubat 2009; 9:42:43 >

• İnan ben de merak ediyorum, İngizlice bilgim var ama üşendiğimden hiç bakmadım bilgilerine felan, tek bildiğim bu naled kızın sürekli beni korkuttuğu.
  • Fear'1 in Konusunda AnLATIyorlarDı AMA iŞİN Yoksa Arada Dur Oraya Demi. AnLatıcak Birileri Vardır Ya Mutlaka Bende Bilmiyorum Fear'1 İ Herkez Sevdi Ben Sevemedim Nedense CoK Basit Geldi Ama Fear 2 Yİ Oynuyorum GErcekden Süper.

@V2 'Nin Yazdığı UFak Bi Yazı

kızın üstünde ve bir çok insanın üstünde yıllarca genetik deneyler yapılmış. Kız bayağı acılar çekmiş. Diğer çocuklardan hep farklı bir çocukluğu olmuş. Sırf bunları yapmak adamlar bir şehir kurmuşlar şehir normal gibi görünüyor ancak her yerde gizli labaratuarlar var. Yani ProjectOrigin deneyini uygulamak için kurmuşlar. En sonunda kız kontrolden çıkıyor ve olayların üstü örtülmek istiyorlar Ama iş bir kere kontrolden çıkıyor.Bir nevi intikam peşinde. Almayı durduramıyorlar ...TAbi çok ince ayrıntılar var oyunu oynadıktan sonra daha iyi anlarsın drama-gerilim tarzı bir oyun o yüzden çoğu kişi ne amaçlı oynadığını bilmiyor. 2 oyunda bu bulduğun raporlar felan var çok ilginç ayrıntılar var ingilizce şart kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 23 Şubat 2009; 0:53:18 >

• Elinizin altında internet var araştırın bir zahmet.
  • tam ben acicaktim boyle bir konu

quote:

Orjinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

Fear'1 in Konusunda AnLATIyorlarDı AMA iŞİN Yoksa Arada Dur Oraya Demi. AnLatıcak Birileri Vardır Ya Mutlaka Bende Bilmiyorum Fear'1 İ Herkez Sevdi Ben Sevemedim Nedense CoK Basit Geldi Ama Fear 2 Yİ Oynuyorum GErcekden Süper.

kızın üstünde ve bir çok insanın üstünde yıllarca genetik deneyler yapılmış. Kız bayağı acılar çekmiş. Diğer çocuklardan hep farklı bir çocukluğu olmuş. Sırf bunları yapmak adamlar bir şehir kurmuşlar şehir normal gibi görünüyor ancak her yerde gizli labaratuarlar var. Yani ProjectOrigin deneyini uygulamak için kurmuşlar. En sonunda kız kontrolden çıkıyor ve olayların üstü örtülmek istiyorlar Ama iş bir kere kontrolden çıkıyor.Bir nevi intikam peşinde. Almayı durduramıyorlar ...TAbi çok ince ayrıntılar var oyunu oynadıktan sonra daha iyi anlarsın drama-gerilim tarzı bir oyun o yüzden çoğu kişi ne amaçlı oynadığını bilmiyor. 2 oyunda bu bulduğun raporlar felan var çok ilginç ayrıntılar var ingilizce şart kesinlikle.

bu 2 oyunun hikayesi sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 23 Şubat 2009; 1:03:47 >

• İlk oyunda alma paxton diye bir adam ve onun ordusunu yönlendiriyordu.
  • Hepte böyle çok acı çektirirler anasını satayım. Hiç anestezi altında yapmazlar bu deneyleri. Şu klişe konulardan ne zaman vazgeçecek bu oyuncu amcalar merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • codest arkadaşım araştırmadan sormak hazırcılık olur araştırdım. hep bir yere kadar anlatmış oyunun ana 1 2 karekterini anlatmış ne oluyor ne bitiyor yok.

benim ögrenmek istedigim oyunun oynanışı sırasındaki hikayesi varsa diger karakterler
    şöyle oynayan veya netten bulabilen biri geniş içerikli ama fazla uzun olmayan bir özet geçerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 23 Şubat 2009; 9:37:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

tam ben acicaktim boyle bir konu

quote:

Orjinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

Fear'1 in Konusunda AnLATIyorlarDı AMA iŞİN Yoksa Arada Dur Oraya Demi. AnLatıcak Birileri Vardır Ya Mutlaka Bende Bilmiyorum Fear'1 İ Herkez Sevdi Ben Sevemedim Nedense CoK Basit Geldi Ama Fear 2 Yİ Oynuyorum GErcekden Süper.

bu 2 oyunun hikayesi sanirim

bu almanın genel hikayesi 1-2 oyunuda kapsıyor. 2. Oyun 1. nin devamı şeklinde ayrı bir hikaye yok. Almanın dışında ilk oyunda oynadığımız karakterde genleriyle oynanmış denek ama deneyler onun üzerinde gözlenebilir etki yapmamış. Ayrıca 1. oyundaki yönettiğimiz asker almanın kardeşi.

Almanın en önemli özeliği insanların beyinleri kontrol edebiliyor. Çok yüksek telepatik güçleri var. O yüzden oyundaki sürekli krizlere giriyoruz alma bizi geçmişle ilgili buhramlara sokuyor. Örneğin ameliyat masasına bakarken gözümüzde doktorlar felan canlanıyor bir şeyler yapıyor bunlar çocuğun eski yaşantılarıyla ilgili şeyler. Oyunun püf noktalarıda bunlar zaten.

1. oyun nükleer patmayla bitiyor, 2. oyunda burdan devam ediyoruz. Hatta nükleer patlamadan önce 1 bölüm var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 23 Şubat 2009; 12:51:18 >

• bioshock ın üstüne senaryo tanımam ama fearınkide süper bi senaryo bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

bioshock ın üstüne senaryo tanımam ama fearınkide süper bi senaryo bence

ne alaka?

Konuyla ilgili yorumumuda yapayım.Oyunun konusu yok gibi bişi bildiğin korku işte.bana göre oyunun korkusu olmazda gerilim işte.
    Standard.Kızımız Ortamdaki insanları öldürüyo ve peşindekilerde onu kovalıyo sende onlardan birisin.

Böyle bi konu açıldı geçen senelerde 1 için aynı cevapler verildi yanılmıyorsam.

Oyun a lafım yok güzel ama konu olarak gerçektende sönük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

bioshock ın üstüne senaryo tanımam ama fearınkide süper bi senaryo bence

ne alaka?

Konuyla ilgili yorumumuda yapayım.Oyunun konusu yok gibi bişi bildiğin korku işte.bana göre oyunun korkusu olmazda gerilim işte.
    Standard.Kızımız Ortamdaki insanları öldürüyo ve peşindekilerde onu kovalıyo sende onlardan birisin.

Böyle bi konu açıldı geçen senelerde 1 için aynı cevapler verildi yanılmıyorsam.

Oyun a lafım yok güzel ama konu olarak gerçektende sönük.

şöyle alaka senaryo deyince akla "kız var işte onu kovalıyosun" gibi sığ düşünce gelmemeli

seneryonun işlenişi, diyaloglar, flashbackler ara videolar vs vs vs.

bioshockdada süperdi bundada süper.

• Harlan Wade, Armacham Ar-Ge bölümünün başkanıydı. Kızı Alma'nın telepatik güçleri olduğunu görünce, bu güçleri başkasına aktarabileceğinde neler olabileceğini düşündü ve kendi kızını, 8 yaşındayken, laboratuvara hapsetti. Alma üzerinde deney yapan Wade, bu özelliklerin ancak genetik yolla geçebileceğini farketti. Sonrasında yapay döllenme ile Alma'yı, 15 yaşında, hamile bıraktı. İlk oğul, başarısız bir denek olarak yazıldı (ki bu ilk oyundaki karakterimiz oluyor). Alma bu doğumda ağır narkozun etkisinden kurtularak oğlunu almak istemişti ancak başaramadı. Bir yıl sonra ikinci oğul dünyaya geldi. Başarılı bir denekti, beyin çizgileri annesiyle eşti. Ona Paxton Fettel adı konuldu. Paxton Fettel (ilk oyundaki yamyam) doğduğunda, Alma 16 yaşındaydı. Annesinin varlığından bihaber yaşamına devam etti. Çünkü Alma bu sıralarda Auburn'deki gizli yeraltı laboratuvarında hapis kalıyordu; her zaman uyuşturucu etkisindeydi. Sadece Yaşam Desteği (Life Support) ile hayatta kalabiliyordu.

Bir zaman sonra Alma, Fettel ile telepatik bir bağlantı kurdu. Bundan sonra Fettel, Alma'yı bulmak için Armacham yetkililerini "sorgulamaya" başladı. Ancak Armacham bu bağlantıyı farketmiş ve Alma'nın yaşam ünitesini kesmişti. Fettel, bu arayışının sonunda Alma'nın bulunduğu üsse geldi. Bu sırada Alma'nın ilk oğlu (yani biz), ona verilen görevler eşliğinde, üssü patlattı. Ancak Alma'ya bu patlama pek bir etki etmemişti.

• Tmm Dead Spacede Konu Var Var Bunda YoK Yeterki Konunun Gidişatını Değiştirme Killa.
  • Ne de olsa google var değil mi?Bu forumda bi .oka yaramıyor aslında insanlar eğlenmek için buradalar.

Bilmiyorsanız cevap vermeyecekseniz kimse sizi tutmuyor konuya girmezsin olur biter.Senin de bir sorunun olduğunda başka bölümde google linki verirler.

Mantıklı düşünün biraz.
  • burada olan bilgiler googlede bile yok
  • shupar hocam karekter açıklamaların çok açıklayıcı olmuş çok sagolasın.
    birazcıkda hikayeden bahsetsen tam müthiş olacak
  • senaryo derseniz bi oyun var bence: Max Payne..aman aman
  • ShupaR
    harbiden güzel açıklanmış ama bu ilk oyunun hikayesinin anlatımı sanırım.. hiç bilmiyordum böylesini, şehrin Armacham Tech. şirketi için yaratıldığını, Ar-Ge başkanı Harlan Wade kendi kızını yapay döllenme ile hamile bırakmış sonra ilk oyundanki adamımızın Alma'nın oğlu olduğunu ve ilk oyundaki belalımız 2. oğlu olduğunu Paxton Fettel tam benzemiş zaten.. şimdi 2. oyunda 16-17 yaşındaki Alma var herhalde ki kızımız 8-9 yaşındaki ilk oyundaki halinden basbaya değişmiş.. 2. oyunda habire birden böö! deyip üstümüze atlıyor korkutucak aklısıra deli mi ne.. (yalnız FEAR.2 nin başındaki çıkışında tırsmayan yoktur herhalde).. neyse keşke ilk oyundaki halinde kalsaymış yaw...
  • Birkaç soru da ben sormak istiyorum.İkinci oyunda oynadığımız karakter ile ilk oyunda ki aynı mı?Bence değil çünkü patlamalarda iki karakterde farklı yerlerdeler?Birde bu diğer FEAR oyunları (Extraction Point ve Perseus Mandate) ne ayak?Onlar seneryoya birşeyler katıyor mu?Mesela o oyunları oynamadan FEAR 2'yi oynamak kafalarda bazı soru bırakır mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.