Şimdi Ara

Biri Bilgisayarıma Girip...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet biri bilgisayarıma girip msn ime yha da dier özel dosyalarıma ulaşabilrimi ? ulaşırsa nasıl ? ??

• cok kolay
    birisi sana bir dosya gonderir msn den veya mail ile sana al bak benim resmim bu der.
    yeni bir trojen oldugu icin antivirus programlari tanimaz.
    sen o dosyayi acarsin birsey olmadigini sanirsin ama
    coktan bilgisayarina girip istedigi herseyi yapabilecek yetkiyi vermis olursun
  • Tabi ki ulaşabilir. Bir hacker ise nasıl yağtığını anlatamam çünkü hacker değilim. Ama lammerlar ip'ni bildikten sonra bazı yardımcı programlarla bilgisayarına girebilirler.(Tabi bilgisayarını iyi korumuyorsan)
    Edit: Yukarıda arkadaş örneklemiş. Bunu yanında dediğim gibi ip numaranı bildikten sonra bazı ağ yönetim programlarıyla da giriş yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Âmil -- 18 Eylül 2006; 11:31:32 >
  • Peky öle bi durum olup olmadığını şu an nasıl anlarım & bu konuda ne yapabilirm
    ip numaramı nerden öğrenebilir anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosaic -- 18 Eylül 2006; 11:54:45 >
  • artik oyle ip numarasini bilipte bilgisayara girme diye birsey yok. (trojen yemediysen eger)
    paylasima acik bilgisayarlarada girilmiyor artik. rx3 ler oldu artik :)

guncel bir virus programin varsa sistemde tarama yaptir ve antivirus programini devamli guncel tut. herkesin gonderdigi her dosyayi kabul etme.
    windows unu guncelle vs vs

ip adresiniwww.ipadresimne.com adresinden ogrenebilirsin,
  • peky şu an öle bi durum olup olmadıını anlama imkanım varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mosaic

peky şu an öle bi durum olup olmadıını anlama imkanım varmı ?

eğer şüphe halindeysen ilk olarakwww.live.com a girip safety center taraması yap eğer sonuç alamazsan sonra bir firewall kur ve açık olan portları kapat zone alarm kurabilirsin herhangi bir saldırı olduğunda uyarı verir sisteminde sp2 yüklü değilse sp2 yükle birde antivirüs taraması yap eğer yakalarsa sistemdeki truva atı ve trojenleri temizle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilovetechno -- 18 Eylül 2006; 14:30:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sp2 kurarımda firewall ve zone alarmı nasıl kurucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosaic -- 18 Eylül 2006; 14:30:03 >
  • http://safety.live.com/site/tr-TR/default.htm
    önce bi tarama yap burdan
    quote:

Orjinalden alıntı: Mosaic

sp2 kurarımda firewall ve zone alarmı nasıl kurucam
  • tamam ama akşama girebilicem kendi pcm den gene bana yardımcı olursan sevinirim akşama
  • ok burda olursam yardımcı olurum zaten site microsoft live safety center türkçe desteği var kolaylıkla halledersin birde windows defender kur onuda google dan aratarak bulup windowsun sitesinden yükleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.